Boligmarkedet eie lillestrøm
Aktuelt

Brennhet boligmarked på Romerike

August ble nok en måned med prisoppgang, ifølge Eiendom Norges siste statistikk. Boligprisene på Øvre- og Nedre Romerike steg med henholdsvis 3,9 prosent og 3,2 prosent i august, og dette er sterkere prisøkning enn i Oslo, hvor boligprisene økte med 2,7 prosent. Boligprisene på Romerike er nå 11 prosent høyere enn for 12 måneder siden, skriver Romerikes Blad (RB) i papirutgaven 12 september.

– Boligprisveksten på Romerike er formidabel og gjenspeiler befolkningstilveksten. Mange ønsker å bo på Romerike, sier Eirik Løvseth, daglig leder i Eie Lillestrøm til RB.

Videre påpeker Løvseth at prisene i de to Romerikesbyene sammen med såkalte attraktive, sentrale boligområder, trekker opp nivået. Eksempelvis koster kvadratmeteren nesten 100.000 kroner i et par av de nye leilighetsprosjektene i lillestrøm, noe som tilsvarer Oslo på sitt dyreste.

– Hele Romerike opplever prisvekst, men det er forskjeller. I for eksempel Aurskog-Høland og Nannestad er den ikke like høy. Ut over i disse kommunene får man fortsatt mye areal for pengene sammenlignet med mange andre steder på Romerike, sier Løvseth.

Originalartikkel kan leses i papirutgaven til Romerikes Blad 12. september.

 

 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel