Aktuelt

5 Kjappe med Edvard Chapsang i Eie Sandvika.

Edvard Chapsang, etter sigende DNBs beste megler gjennom tidene.

For 8 år siden jobbet han i Eie Eiendomsmegling, før han gikk over til å herje i DNB. Nå er han imidlertid tilbake i Eie, der han skal drive et nytt kontor i Sandvika.

 

Fortell kort om det oppdraget du er mest fornøyd med hittil i karrieren, og hvorfor

Det må ha vært et av de berømte salgene jeg hadde på Nedre Høvik. Det var rett før finanskrisen. Kundene var i en vanskelig situasjon og skulle gå fra hverandre. Etter mye om og men fikk jeg tilliten og oppdraget. Utgangspunktet var at jeg skulle forsøke å selge det off marked via de interessentene jeg personlig hadde fulgt opp over tid. En lang historie kort – jeg fikk inn 7-8 av de jeg hadde på lista, to av de var ganske interesserte og vi kom i mål med et raskt salg som også førte med seg ny prisrekord for den type bolig i samme område. Selv i dag er det en av de beste prisene oppnådd for en slik bolig i det området. Men moralen var at to mennesker i en vanskelig situasjon fikk ny giv og slapp å ha hele nabolaget på visning. De kunne raskt gå videre med hvert sitt.
Hvem vil du nominere til årets megler i 2015 så langt, og hvorfor?

Det må nesten være min nye meglerkollega Jørgen Ek som skal være med meg og starte opp Eie sitt nye flaggskip i Sandvika. Jeg har ikke møtt mange om noen som på så kort tid har fått til like mye. Og han minner veldig om meg selv i en litt yngre utgave. Nesten litt blåkopi. Står på, har en plan og tanke som han følger slavisk, er flink til å tilpasse seg markedet og kundene. Også er han en som hater å tape. I tillegg er han på jobb 24×7.
Hva er den flaueste opplevelsen du har hatt som megler?

Å sove fra en visning. Det var onsdag og jeg skulle ha visning fra 17-18. Jeg hadde ikke for vane å ha visning på onsdager. Den dagen var jeg i dårlig form og hentet min datter fra barnehage for så å dra hjem en liten tur. Jeg sovnet på sofaen og da jeg våknet hadde jeg 8 ubesvarte anrop fra kunden. Da skjønte jeg hva som hadde skjedd. Jeg slang meg i bilen og kjørte til boligen men da var det 10 min igjen av visningen. Det var ekstremt flaut å stå der med lua i hånda og beklage. Men hva ellers skulle jeg ha gjort!?
Du er beskrevet som beste megler i DNB gjennom tidene? Hvordan har du fått disse flotte ordene ved navnet ditt?

Ja, det er jo hyggelig. Jeg har kanskje levert way beyond de andre i samme system. I hvert fall over tid og med en viss kontinuitet. Men hovedgrunnen er nok at jeg til tross for resultater alltid har vært ydmyk overfor de rundt meg. Det er mange meglere som med en god eller økt omsetning tror at de er guds gave til menneskeheten. Der har jeg alltid sagt at jeg er heldig og privilegert som har fått til det jeg har fått til, mye takket være meg selv og den stayer-evnen som bor i meg.
Hvorfor har du valgt å gå tilbake igjen til Eie, og hva er målene fremover?

Dette spørsmålet er det mange som har stilt meg i det siste. Først og fremst handler det om å ha tro på de menneskene du skal jobbe sammen med og dele og utvikle forretningsideer med, og føle at de ser deg og lytter til deg samtidig som de tar vare på deg. Målet fremover er å skape et kontor som blir attraktivt for gode meglere. Et sted hvor folk føler at de blir lyttet til og satt pris på. Altså the place to be! ​​

 

les original artikkelen her.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel