card-default

Adrian Lillefjære

Advokatfullmektig

Adrian har Mastergrad i Rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Resultatmessig fikk han utelukkende toppkarakterer, og fullførte studiet blant de aller beste. Han oppnådde graden våren 2019, men har i ettertid studert ytterligere juridiske fag for å utvide kompetansen til flere fagområder.

Karrieren som advokatfullmektig ble startet i Oslo, hvor han primært jobbet med saker innenfor familie- og arverett. I mai 2020 begynte han å jobbe hos oss i EIE Advokatfirma Grenland, og han har siden den gang prosedert en rekke saker for domstolene. Han arbeider innenfor alle våre rettsområder, men har en særlig interesse for familie- og arverett, erstatningsrett, arbeidsrett, kontraktsrett, trygderett, utlendingsrett, og fast eiendom.

Siden 2018 har han rettet kurs- og fakultetsoppgaver for Det juridiske fakultetet ved Universitetet i Oslo, og fra 2021 sensurerer han også eksamensbesvarelser ved det samme instituttet. I denne perioden har han rettet besvarelser innen de fleste emnene som inngår i den juridiske mastergraden, og han har blant annet sensurert oppgaver innen kontraktsrett, erstatningsrett, familierett, arverett, fast eiendoms rettsforhold, selskapsrett, straffeprosess, sivilprosess, juridisk metodelære, og rettssosiologi.

Ved siden av sitt juridiske arbeid er han nestleder i styret i Herkules Fotballklubb, og han er aktiv på klubbens a-lag.

Det som gjør Adrian til en dyktig advokatfullmektig er hans høye faglige nivå, kombinert med at han er svært grundig i sitt arbeid. Han er uredd, og anser ingen utfordring som for liten eller for stor. Klientens interesser er alltid styrende for utføringen av oppdraget, og han har et stort fokus på å ivareta klientene på en best mulig måte.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: