Benedikte arbeider hovedsakelig med personskade, for kunder over hele landet. Med betydelige erfaring vil hun ivareta dine rettigheter og sørge for at du får et riktig erstatningsoppgjør. Med erfaring både som advokat og fra forsikringsbransjen kan hun også bistå med tvister knyttet til eierskiftesaker tilknyttet kjøp og salg av bolig. Benedikte bistår også i forhold innen arv og familierett, arbeidsrett og saker mot NAV.

Benedikte har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo og arbeidet tidligere i forsikringsbransjen, for Protector Forsikring, Norsk pasientskadeerstatning og for KLP. Hun har også bakgrunn som konsulent for Riksantikvaren.

Benedikte jobber til daglig både ved vårt Oslokontor og i Moss.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: