card-default

Caroline Gunnesdal

Advokatfullmektig

Caroline har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, hvor hun uteksaminerte våren 2020. Hun startet karrieren sin som advokatfullmektig i Oslo, men begynte å jobbe hos oss i februar 2021. Hun har prosedert flere saker for domstolene, både sivil- og strafferettslige. Hun arbeider innenfor alle våre rettsområder, men har spesiell interesse for blant annet strafferett, familie- og arverett, erstatningsrett og arbeidsrett. På fritiden er interessene hennes trening, reising, hundedressur og friluftsliv. Det som gjør Caroline til en god advokatfullmektig er hennes trygge fremtoning kombinert med et høyt faglig nivå. Hun er også en god og ærlig samtalepartner, som jobber grundig, effektivt og målrettet.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: