card-default

Christian Baklund

Advokat | Daglig leder | Partner

Christian Baklund er advokat i tillegg til bedriftsøkonom fra BI. Han har arbeidet som advokat i mange år, og har bred kommersiell erfaring fra sitt virke som advokat.

Christian arbeider bredt innenfor fast eiendoms rettsforhold, kjøp og salgskontrakter, alminnelig kontraktsrett, innfordring av pengekrav, forsikringsrett, boligrett og selskapsrett. Christian dekker i tillegg arverett og skifte etter samlivsbrudd, og har erfaring med å være en positiv kraft i løsninger på vanskelige skiftesaker.

Han arbeider alltid med et solid standpunkt i klientens interesser, men med evne til å produsere hensiktsmessige løsninger som måtte være fornuftige, i en totalvurdering.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: