card-default

Kenneth Meland

Advokat

Kenneth arbeider innenfor en rekke rettsområder, og har med dette opparbeidet seg bred erfaring for å kunne bistå både private og næringsdrivende klienter med rådgivning og tvisteløsning. Han har særlig erfaring innen familie- og arverett, barnefordeling, fast eiendom, avtale- og kontraktsrett, og trygderett. Han prosederer jevnlig saker for domstolene.

Kenneth har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo, og uteksaminerte i 2010. Han har siden den tid arbeidet som privatpraktiserende advokatfullmektig/ advokat.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: