card-default

Shumaila Ashraf

Advokat | Daglig leder | Partner

Shumaila jobber hovedsakelig med familierett, fast eiendom, erstatningsrett og arbeidsrett. Hun har erfaring fra forsikringsbransjen og kan bistå med eierskiftesaker tilknyttet salg og kjøp av bolig.

Shumaila har master i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo. Hun har bred prosedyreerfaring i skilsmisse og barnefordelingssaker fra Advokatdirekte AS. Hun har erfaring fra eierskiftesaker og ansvarssaker fra Crawford & Company og erfaring med fast eiendom fra Statens Kartverk.

Hun fikk tildelt en ambassadørpris som årets kvinnehelt for arbeidet hun har gjort på området under en kvinnekonferanse arrangert av Internasjonal helse- og sosialgruppen.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: