EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Vestfold og Telemark

EIE advokat Grenland

Besøksadresse

Prinsessegata 14, 3724 Skien

Postadresse

Postboks 3113 Handelstorget
3707 Skien

Juridisk navn
Advokatfirma Meland AS
Kontakt oss

EIE advokat Grenland er et veletablert advokatfirma med eiendomsadvokater som holder til midt i Skien sentrum. Vi har spisskompetanse innen de fleste rettsområder, og bistår både privatpersoner og næringsliv. Vi er allmennpraktiserende advokater som er opptatt av at du som klient skal motta god service i alle faser av oppdraget, og en oppfølging som passer deg. Vi vektlegger faglig grundighet og kompetanse ved gjennomføring av alle oppdrag.

Les mer om alle våre tjenester her.

Ved at vi nå er en del av EIE advokatkjeden gir det oss et bredere fagmiljø, og en høyere juridisk kompetanse innen de rettsområder vi arbeider med. Videre har vi en tilknytning til EIE eiendomsmegling som megler av fast eiendom i Telemark, og EIE næringsmegling som megler av næringseiendom i Telemark, Sandefjord og Oslo.

Finn EIE advokat Grenland på kartetVåre medarbeidere

card-default

Kenneth Meland

Advokat
Les om Kenneth
card-default

Ole-Martin Meland

Advokat
Les om Ole-Martin
card-default

Anne May Halvorsen

Advokatsekretær
Les om Anne

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: