EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE advokat Oslo sentrum

Besøksadresse

Schweigaards gate 17

Postadresse

Schweigaards gate 17
0191 Oslo

E-post
Juridisk navn
DBA advokatfirma
Kontakt oss

EIE advokat Oslo sentrum dekker de fleste rettsområder, med hovedvekt på rådgivning og tvisteløsning innen eiendomsrett.

Vårt team med eiendomsadvokater har spisskompetanse på eiendomsrett, som for eksempel problemstillinger knyttet til kjøp og salg, mangler, eiendomsmegling, plan- og bygningsrett, tomtefeste, husleie og eierseksjonsrett. Vi har også høy kompetanse på relaterte rettsområder som skatt og avgift, arv og skifte, familierett og forsikringsrett, samt selskapsrett og alminnelig kontraktsrett.

Vi tilbyr profesjonelle advokattjenester til både bedrifter og private.

Finn EIE advokat Oslo sentrum på kartetVåre medarbeidere

card-default

Christian Baklund

Advokat | Daglig leder | Partner
Les om Christian
card-default

Erik Dammen Stoltz

Advokat | Partner
Les om Erik

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: