hero
Om EIE advokat

Stor bransjekunnskap kombinert med juridisk spisskompetanse

Eiendomsrett omfatter alle juridiske aspekter knyttet til blant annet kjøp, salg, utvikling, utleie, plan- og bygningsrett, tomtefeste og eierseksjonsrett. Eie advokater har spesialisert seg på eiendomsrettslig rådgivning og tvisteløsning innen både privat- og næringseiendom.

Vi har også solid kompetanse på relaterte rettsområder som skatt og avgift, arv og skifte, familierett og forsikringsrett, samt selskapsrett og alminnelig kontraktsrett.

Vi bistår våre klienter på mange ulike områder og i mange ulike saker. Det er likevel to hovedgrunner for at juridisk bistand innen eiendom har stor verdi for mange.

Det første er rådgivning, som kort sagt handler om å være godt forberedt og se det store bildet. Rådgivning er å bli bevisst de faktorer som kan påvirke både prosessen og resultatet av det man ønsker å gjøre. Det er å forebygge eventuelle overraskelser og tvister ved å ta gode forhåndsregler og valg tidlig i prosessen. Rådgivning skaper trygghet og forutsigbarhet, men det bidrar også ofte til å se nye muligheter og utnytte potensialet bedre.

Det andre er tvisteløsning, som er hjelp til å behandle en sak på best mulig måte for deg. Ofte innebærer det at vi finner en god løsning utenfor rettssystemet. Skulle din sak kreve en rettslig prosess, har vi omfattende forhandlings- og prosedyreerfaring. Kombinasjonen av bransjekunnskap og juridisk forståelse gjør at vi kan bistå deg på en kompetent og effektiv måte.

Hva kan vi bistå med?

Vi bistår våre klienter innen mange ulike områder. Under finner du en oversikt over noen av dem. Er du usikker på om vi kan bistå med din sak, ta gjerne kontakt med oss så finner vi ut av det. Helt uforpliktende, selvfølgelig

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: