header image
Om EIE advokat

Stor bransjekunnskap kombinert med juridisk spisskompetanse

EIE advokat skal bidra til å gjøre premium rådgivning og juridisk bistand mer tilgjengelig. Gjennom våre advokater tilbyr vi samlet kompetanse og nasjonal tilstedeværelse. EIE advokat skal gjøre det lettere for små og mellomstore bedrifter og privatpersoner å få beste mulige bistand på en effektiv måte. Vi bistår våre klienter på mange ulike områder og i mange ulike saker.

Eie advokat har spesialisert seg på eiendomsrettslig rådgivning og tvisteløsning innen både privat- og næringseiendom. Eiendomsrett omfatter alle juridiske aspekter knyttet til blant annet kjøp, salg, utvikling, utleie, plan- og bygningsrett, tomtefeste og eierseksjonsrett.

Vi har også solid kompetanse på relaterte rettsområder som plan og bygg, skatt og avgift, selskapsrett, kontraktsrett og arbeidsrett.

Innen privatretten har vi spesialkompetanse på fast eiendom og boligrett. Vi kan også bistå med testament og skifte, erstatnings- og forsikringsrett.

Juridisk bistand kan ha stor verdi. Enten det er snakk om rådgivning eller tvisteløsning.

Rådgivning handler om å være godt forberedt og se det store bildet. Å bli bevisst de faktorer som kan påvirke både prosessen og resultatet av det man ønsker å gjøre. Forebygge eventuelle overraskelser og tvister ved å ta gode forhåndsregler og valg tidlig i prosessen. Rådgivning skaper trygghet og forutsigbarhet, men det bidrar også ofte til å se nye muligheter og utnytte potensialet bedre.

Tvisteløsning handler om bistand til å behandle en sak på best mulig måte for deg. Ofte innebærer det at vi finner en god løsning utenfor rettssystemet. Skulle din sak kreve en rettslig prosess, har vi omfattende forhandlings- og prosedyreerfaring. Kombinasjonen av bransjekunnskap og juridisk forståelse gjør at vi kan bistå deg på en kompetent og effektiv måte.

Hva kan vi bistå med?

Vi bistår våre klienter innen mange ulike områder. Er du usikker på om vi kan bistå med din sak, ta gjerne kontakt med oss så finner vi ut av det. Helt uforpliktende.

Våre kontorer

Kontakt et av våre kontorer i Oslo sentrum, Skøyen eller Grenland.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: