Benedicte Evensen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF at Eie Bergen Kronstad

be@eie.no   48 51 49 60  

Benedicte Evensen er født og oppvokst i Loddefjord, men har siden barndommen bodd flere ulike steder i Bergen. For tiden bor hun på Landås og som en ekte bergenser kjenner hun områdene og lokalmarkedet særdeles godt. Benedicte er en engasjert jente med lang erfaring innenfor salg og mener det er et stort privilegium å få drive med det hun elsker – med det beste laget til Eie Kronstad.

 

Benedicte Evensen er en fremoverlent megler og sier det best selv "Det viktigste for meg når jeg skal selge en eiendom er å få frem det viktigste ved boligen – Alle er forskjellig ".

 

"Jeg er veldig opptatt av å gjennomføre en ryddig og ordentlig salgsprosess, noe som gir en trygghet for både selger og kjøper.

Hun vier 100% oppmerksomhet til hver eneste bolig hun skal selge slik at alt blir gjort riktig og kundene føler seg godt ivaretatt. "Jeg er opptatt av å sette av rikelig med tid til hvert enkelt objekt og være tilgjengelig for kundene mine. Jeg har stor respekt for at jeg forvalter folks største verdier og da er kun mitt aller beste er godt nok."

 

På fritiden er hun glad i å være med venner og familien sin. Når hun virkelig skal kose seg på en fredagskveld lager hun gjerne en ny og spennende matrett, og aller helst med noe godt i glasset.

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg