Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner at Eie Sandvika

ech@eie.no   98 65 19 00   Meglerbooking

Edvard Chapsang er en av landets desiderte toppmeglere og har etablert seg som toppmegler i Asker og Bærum, et marked han har arbeidet i de siste 13 årene. Han har tidligere jobbet i DNB, der han de siste 5 årene var den mest-omsettende eiendomsmegleren på landsbasis.

Med erfarne partnere åpnet de i 2015 et nytt kontor i flotte og moderne lokaler i Sandvika sentrum. Det påfølgende året markerte de seg som det desidert største meglerhuset og i dag huser Eie Sandvika noen av de beste og mestomsettende meglerne i distriktet.

Familiefaren bor i Asker, men jobber hovedsakelig i Bærum, Asker og Oslo Vest. Få vet så mye om boligmarkedet i disse områdene som Chapsang. Det å være veldig strukturert og løsningsorientert, samt ha en sjelden oversikt over markedet er en av hemmelighetene bak hans suksess som toppmegler. Ved å velge Chapsang som din eiendomsmegler, får du en megler som alltid er tilgjengelig for sine kunder, og som aldri gir seg før både kjøper og selger er 100 prosent fornøyde. I følge Chapsang gjenspeiler gode resultater over tid den jobben som er gjort.

Tobarnsfaren tilbringer helst all ledig fritid med familien, og elsker å dra alle sammen med ut på forskjellige reisemål. Men – jobben er alltid med, uansett.

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg