Eskil Støvland

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner at Eie Lågendalen

es@eie.no   41 42 97 47  

Eskil hadde som mange andre unge gutter store planer om å bli fotballproff, men han bestemte seg allerede på ungdomskolen at det var eiendomsmegler han skulle bli. Han er både født og oppvokst i Larviksområdet, og synes beste med området er den nydelige fjorden i umiddelbar nærhet og også relativt kort avstand til vakre fjell.

"Det beste med å jobbe som megler er variasjonen, det er et veldig fint yrkesvalg om man er glad i hektiske dager og at det skjer mye på en gang. Ikke minst må man også trives med å møte forskjellige folk. For meg er hver kunde spesiell, og det som gir meg så mye er det å kunne hjelpe hver eneste person til å oppnå et best mulig resultat ut i fra den spesifikke situasjonen han eller hun befinner seg i."

Som ivrig eiendomsmegler er ikke for mye fritid et problem. Men når han har noe tid til overs går det som regel i snowboard, og både spille og se på fotball.  Som han sier; Min store lidenskap er fotball og jeg kunne ikke levd uten fotball og eiendom! Går det egentlig!?

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg