Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF at Eie Asker

hj@eie.no   97 67 83 63  

Hege Jøldal har lang erfaring fra eiendomsbransjen, hvor hun har jobbet siden 2001. Hun er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og ble i 2007 godkjent megler av Finanstilsynet. Hege har bred erfaring innenfor både megling, prosjektsalg og oppgjør, samt forvaltning av næringseiendom. Hun er født og oppvokst i Asker, og har derfor svært god lokalkunnskap om kommunen og områdene rundt.

Kjøp og salg av eiendom er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet, og Hege forvalter dette ansvaret gjennom grundighet, faglig dyktighet og entusiasme. Gjennom tett oppfølging av alle parter og interessenter, skaper hun en tillit som legger grunnlaget for trygge og gode salgsprosesser.

Hege vet hvor viktig det er å tilrettelegge og presentere din bolig på en slik måte at den rette kjøpergruppen oppdager den og er villig til å starte forhandlinger om kjøp. Hun finner den ene som er villig til å betale litt mer enn alle andre, fordi akkurat din bolig er et annet menneskes drøm.

Hver kunde og hvert oppdrag er unikt, og Hege jobber hardt for at hun alltid skal være en investering som gir merverdi for alle kunder og oppdragsgivere. Det aller viktigste for Hege er at kundene er 100% fornøyde, og at de sitter igjen med et godt resultat og en god følelse etter salget.

 

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg