Jama Mohamed

Eiendomsmeglerfullmektig/ Utleieansvarlig at Eie Veitvet

jam@eie.no   95 52 41 53   Meglerbooking

Jama er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har god faglig kompetanse. Han er oppvokst på østkanten av Oslo og kjenner områdene og markedet svært godt.

Jama stortrives i jobben som eiendomsmegler, og han yter alltid det lille ekstra for at du som kunde skal sitte igjen med en god opplevelse enten du er kjøper eller selger. Jama er spesielt opptatt av hvordan eiendommen presenteres i salgsoppgaven, på nettet og på visningen. Visningene er det Jama selv som holder. Det er her grunnlaget skal legges for å vekke interessen for din eiendom i markedet. I tillegg jobber Jama iherdig for at du skal oppnå maks av hva markedet er villig til å betale for nettopp din eiendom.  Et godt boligsalg er ikke overlatt til tilfeldighetene!

Jama lover å ta deg med på beslutningene og informere deg underveis, og han håper du sier fra hvis det er noe du er usikker på. Han streber alltid for å gjennomføre en salgsprosess på tryggest mulig måte, der resultatet er den absolutt høyeste salgssummen for din bolig. Ved å velge Jama vil du få en proaktiv, tillitsfull og engasjert megler. Kontakt Jama i dag for en hyggelig og uforpliktende boligprat.

 

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg