Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner at Eie Lillestrøm

jee@eie.no   46 42 03 00   Meglerbooking

Jan Erik Ellefsrud oppdaget lidenskapen for eiendomsmegling allerede som 16-åring da familiehjemmet skulle selges. Etter endt utdannelse startet han opp som eiendomsmegler i januar 1997. Siden den gang har han tatt del i flere hundre salg.  Han har vokst opp i Oslo og på Romerike, og etter over 20 år i bransjen kan han trygt kalles en lokalekspert.

Jan Erik beskrives som hyggelig, omgjengelig, nøyaktig, faglig dyktig og hjelpsom. I hvert eneste boligsalg gjør han sitt ypperste for at samtlige kunder, både selgere og kjøpere, skal få den aller beste opplevelsen og det beste resultat. Enten det er små 1-roms leiligheter eller store eneboliger, tomter og nybygg.

Over 20 år senere i bransjen er det fortsatt gleden ved å gå på jobb hver eneste dag, og vite at den ikke blir lik som i går, som er drivkraften. Spenningen ved å dra ut på nye kundemøter, signere nye oppdrag, legge boligen ut for salg og så gjennomføre budrunden – det er det som driver Jan Erik.

For Jan Erik er eiendomsmegling en livsstil, men skulle han finne tid til overs i hverdagen så går den til musikk og fotball. I tillegg er familie og venner også særdeles viktig for familiefaren.

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg