Reis Malik

Jurist | Eiendomsmeglerfullmektig at Eie Veitvet

rem@eie.no   99 85 56 92  

Reis Malik er høyt utdannet og har lang erfaring med arbeid som krever gode sosiale egenskaper. Med kombinasjonen mastergrad i jus ved UiO og lidenskap for eiendomsmarkedet er han en suveren megler å samarbeide med.

Reis krever meget høy standard når det gjelder service og profesjonalitet i sitt arbeid. Han er nøye og setter seg godt inn i hvert prospekt. Du kan forvente solid faglig kunnskap om din bolig og kjennskap til ditt nærområde når du velger Reis. I tillegg har han en realfaglig bakgrunn og er også megleren du kan diskutere det byggetekniske med.

Som person er Reis lett å komme i prat med og flink til å inkludere oppdragsgivere i valg av strategien. Han er en naturlig relasjonsbygger og vel verdt å ha på sitt lag i forhandlinger. Med sin positive utstråling og evnen til å vekke engasjement hos interesserte kjøpere er han den rette megleren til å vinne mest mulig verdi for din bolig. Reis jobber hardt og sørger for å følge godt opp hos mulige kjøpere, slik at du som oppdragsgiver kan være trygg på å sikre deg det beste resultatet.

Selv vil han beskrive seg som empatisk og jordnær. Kunder kjenner han som den proaktive, ærlige og pliktoppfyllende megleren. Alt i alt en skikkelig megler!

 

Ta kontakt for en hyggelig prat.

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg