Thomas Hole

Eiendomsmegler MNEF / Partner at Eie Skøyen

th@eie.no   40 41 07 07   Meglerbooking

I hele sitt arbeidsliv har Thomas Hole jobbet med salg og service. Etter flere år i handel- og reiselivsbransjen bestemte han seg for at han heller ville hjelpe folk i et av livets viktigste øyeblikk; kjøp og salg av bolig. Thomas er en dyktig selger med meget god fagkunnskap og et høyt servicenivå. Markedsføringsevnene og det å få frem de viktige og beste faktorene ved en bolig er noe han er kjent for – i tillegg så satser han stort på sosiale og digitale medier, og er dermed en fremtidsrettet eiendomsmegler.

Noen av ordene som beskriver Thomas er engasjert, dyktig og han gir seg ikke før jobben er gjort. Og vel så det. Han gleder seg med lykkelige kjøpere og selgere – «dette er noe av det beste med jobben». Med mange vellykkede salg på samvittigheten er Thomas en megler som til stadighet blir anbefalt og benyttet av tidligere kunder.

Som småbarnsfar kan ikke Thomas se for seg en hverdag uten sin kone Ida, sønnen Theodor og datteren Emilie. Et liv uten Liverpool og løssnø under skiene i bratte bakker er også fjernt, selv om det blir for lite av sistnevnte for tiden.

 

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg