Eie Sandvika
Aktuelt

Åpner nytt kontor i Sandvika

Eie eiendomsmegling åpnet nytt kontor i Sandvika i januar. Med på laget har de 9 kampklare meglere som satser friskt med et budsjett på 500 boliger i år, skriver budstikka.

– Dette blir et flaggskip-kontor i Eie-kjeden. Vi har ikke som mål å være størst men å bli foretrukket på grunn av vår kundestrøm, både på kjøper og selger siden, sier Edvard Chapsang til Budstikka. Han har nå skiftet beite etter å ha vært i DNB Eiendom, hvor han også ble kåret til kjedens beste megler.

Gjengen har jobbet sammen siden begynnelsen av desember, og flyttet inn i nye lokaler i Kinoveien i Sandvika i januar. Med Privatmegleren på den andre siden av bygget og DNB Eiendom et steinkast unna, er det duket for kamp om boligselgerne, skriver Budstikka.

– Det er tøff konkurranse og et lite volum, så det blir tøft, forteller Chapsang.
På snaue to måneder har Eie Sandvika hatt 76 oppdrag. Tallet for januar blir rundt 30 boliger, og innen desember er omme skal meglerkontoret ha gjennomført rundt 500 boligsalg.

Lokal tilhørighet
– Vår forretningsidé er å ha lokale meglere, som har hvert sitt spesialområde. Det er en trygget for kunden at megleren kjenner til området. Vi skal være det klare førstevalget i det nærområdet som megleren markedsfører seg i, sier Jørgen Ek til Budstikka.

– Tanken er å ha ett kontor hvor man har en god kundestrøm, og hvor hver megler har en bra portefølje. Vi er opptatt av å ha et godt lokalt fotavtrykk. Eiendomsmegling handler veldig ofte om lokale forhold og det er dessverre mange meglere som kun skal være store uten å dyrke samt forsterke den lokale tilhørigheten, supplerer Chapsang.

Les originalartikkelen her

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel