Jeg har i tre år skrevet bloggen Utstyrsfreak, som er en av Norges mest leste blogger, og har i tillegg skrevet en masteroppgave som omhandlet sosiale medier. Interessen for tema er nok i overkant, og stort sett bruker jeg alt innenfor feltet sosiale medier, men Facebook, Instagram og Twitter er favorittene, avslutter eiendomsmegleren.
Aktuelt

Blogger for Eie

Sosiale medier er ikke veldig mye benyttet i eiendomsbransjen. Jeg så derfor en nisje hvor jeg kunne synliggjøre Eie eiendomsmegling, og meg selv som megler, forteller jurist og eiendomsmeglerfullmektig Dane Matanovic i Eie eiendomsmegling på Majorstuen. Siden januar har han stått bak bloggen boligmani.no som henvender seg til boligselgere og -kjøpere, i tillegg til eiendomsmeglerstudenter, som får tips, råd og svar på spørsmål. Mange studenter lurer på hvordan det er å være eiendomsmegler, og får på den måten et innblikk i eiendomsmeglerens hverdag.

– Jeg har i tre år skrevet bloggen Utstyrsfreak, som er en av Norges mest leste blogger, og har i tillegg skrevet en masteroppgave som omhandlet sosiale medier. Interessen for tema er nok i overkant, og stort sett bruker jeg alt innenfor feltet sosiale medier, men Facebook, Instagram og Twitter er favorittene, avslutter eiendomsmegleren.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel