Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Asta Hanssens vei 4, 1341 Slependen Vis på kart

Prisantydning
4 700 000

SLEPENDEN / VESTRE JONG - KJEDET ENEBOLIG OVER 2 PLAN MED STOR SKJERMET PRIVAT HAGE - GODE SOLFORHOLD - GOD STANDARD - GARASJE - PEIS - ELDORADO FOR BARNEFAMILIER - KORT GANGAVSTAND TIL BARNEHAGER/ SKOLER/ DAGLIGVARE/BUSS OG TOG - MARKANÆRT

Prisantydning

4 700 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

4 896 750

P-rom

90 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 21.01 fra 14:30 til 15:30

Mandag 22.01 fra 17:30 til 18:30

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Asta Hanssens vei 4, 1341 Slependen

Prisantydning

4 700 000

Fellesgjeld

63 860

Fellesformue

6 976

Omkostninger

132 894

Fellesutgifter

2 119

Kommunale Avgifter

7 163

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

90 / 90 / 98 kvm

Byggeår

1985

Tomt

Eiet tomt 163 M2

Oppdragsnummer

36-17-0563

Visninger på eie.no

89

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 700 000
Fellesgjeld 63 860
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Eierskiftegebyr kjøper 5 245
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-) 117 500
   
Totalt 4 896 750

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

< b>Velkommen til Asta Hanssens vei 4, presentert av Edvard Chapsang, daglig leder og megler ved Eie eiendomsmegling avd. Sandvika!

Tiltalende kjedet enebolig beliggende i et svært populært og barnevennlig boligområde på Slependen / Vestre Jong. Boligen har en fin intern beliggenhet i enden av bebyggelsen og oppleves derfor som meget skjermet og privat. Boligen går over 2 plan med en innholdsrik og god planløsning. Det er viktig å legge til at nåværende eiere har vært opptatt av å utnytte plassen på en best mulig måte og dette fremkommer spesielt ved løsningene valgt på kjøkken og vaskerom som også har en egen inngang ved siden av kjøkkenet. Vaskerommet ble bygget i 2010. Boligen holder for øvrig en gjennomgående god planløsning godt tilpasset barnefamilier.

Ellers er det verdt å nevne at området er et eldorado for barnefamilier med barn i alle aldre. Det er også opparbeidet flere lekeplasser i området. Ellers kort vei til fotballbane, marka, Tanumskogen, Ringi gård, Kadettangen/ Kalvøya m.m. Her bor dere i rolige og landlige omgivelser samtidig som det er kort vei til absolutt alt en aktiv familie kan ønske seg.

KORT OM BOLIGEN:

- IDYLLISKE SLEPENDEN / VESTRE JONG
- ELDORADO FOR BARNEFAMILIER
- TILTALENDE KJEDET ENEBOLIG
- FLOTT BELIGGENDE I ENDEN AV BEBYGGELSEN
- STOR SKJERMET OG PRIVAT HAGE
- GODE SOLFORHOLD
- GOD PLANLØSNING
- FINE OG AREALEFFEKTIVE LØSNINGER
- 3 SOVEROM
- INNHOLDSRIKT OG INNBYDENDE KJØKKEN MED EN MEGET GOD ROMLØSNING
- BAD/WC I 2. ETG OG WC/VASKEROM I 1. ETG
- PEISOVN
- ROLIG OG SVÆRT BARNEVENNLIG BOOMRÅDE
- FLERE LEKEPLASSER OG FOTBALLBANE I UMIDDELBAR NÆRHET
- TRYGT NABOLAG UTEN GJENNOMGANGSTRAFIKK
- ET GODT BOMILJØ MED BARN I ALLE ALDRE
- GARASJE MED MULIGHET FOR LADING AV ELBIL
- GANGAVSTAND TIL DAGLIGVARE / TOG OG BUSS
- MARKA EN KORT OPPVARMINGSTUR UNNA
- FLERE BARNEHAGER I UMIDDELBAR NÆRHET
- STORE FELLESAREALER MED LEKEPLASSER
- KUN 5 MIN MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM
- GODT MED LAGRINGSPLASS
- BØR OPPLEVES

Boligen går over to plan og inneholder:

1. etasje: Entré/hall med garderobeløsninger, stue med spisestuedel med utgang til romslig platting med direkte adkomst til en stor og solrik hage, lekkert og innholdsrikt kjøkken med en arealeffektiv romløsning, wc, praktisk vaskerom/ grovkjøkken med egen inngang.

2. etasje: Trapperom, bad/wc, 3 gode soverom.

Loft: Lagringsloft med gulv.

Sportsbod:  Praktisk sportsbod ved entré som kan brukes til oppbevaring av skiutstyr, barnevogn, sykkel eller uteleker. Strømopplegg med stikkontakt samt frostfri utekran på forsiden av huset, utenfor boden.

Garasje:  Det medfølger garasje på ca. 15   kvm til en bil. Garasjeanlegget er rehabilitert med nytt tak, nye takrenner/ nedløpsrør og nytt elektrisk anlegg. Betong er rehabilitert og det er også utført dreneringsarbeid.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning. For mer utfyllende informasjon, flere bilder og salgsoppgave trykk "Bestill prospekt fra tilbyder" i høyre kolonne.

Beliggenhet

Rekkehus beliggende på Slependen i et meget stille og rolig område uten biltrafikk. Det er store hyggelige fellesarealer som brukes av både voksne og barn i området. Her er det flere lekeplasser som byr på lek og moro, i tillegg til en liten fotballbane.

Ca. 10 minutters gangavstand til Slependen togstasjon (avganger hvert kvarter på hverdager og hver halvtime i helgen) både i retning Oslo og i retning Asker. Ca. 6 minutters gange til bussholdeplass. Herfra er det hyppige avganger til Sandvika (hver tiende minutt i rushtider og hver halvtime dagtid, kveld og helg). Alternativet er Sandvika som er hovedknutepunkt til tog og buss i området. Kort kjøretur unna ligger Gjettum T-banestasjon som tar deg til Nationaltheatret på 25 min.

Flere barnehager kun få minutters gange fra boligen. Ellers er Jong og Tanum barneskole i gangavstand fra boligen. Bjørnegård ungdomsskole er 5 minutter unna i gangavstand. Det er videre kort vei til Sandvika sentrum med et bredt utvalg av butikker, kafeer, restauranter og et godt kulturtilbud.

En kort oppvarmingstur unna er Vestmarka med unike turmuligheter sommer som vinter. Om vinteren er Vestmarka et av de mest snørike områdene rundt Oslo, med fine turmuligheter for små og store skiløpere. Fra boligen går det flere stier opp til Tanumskogen som byr på hyggelige naturopplevelser og flott utsikt. Ringi gård med blant andre maisplukking og eplepresseri også en kort biltur unna boligen. Det er en stor akebakke i område for "tøffinger" som er glad i litt fart og moro. Ønsker man å benytte seg av det Sandvika kan by på av sjø og badegleder er Kalvøya/ Kadettangen en kort sykkeltur unna.

Her bor man godt og trygt med nærhet til alt det en aktiv familie kan ønske seg.
 

Standard

Asta Hanssens vei 4 er en meget hyggelig kjedet enebolig som er godt vedlikeholdt, oppgradert gjennom årene og legger til rette for et flott familieliv.

Kjøkken: Lyst og innholdsrikt kjøkken oppgradert i 2010 og 2016. I 2010 ble kjøkkenet oppgradert med nye fronter i hvit utførelse, laminat benkeplate, oppvaskkum og spesialbygd sittebenk. I 2016 ble kjøkkenet ytterligere oppgradert med bl.a. spesialtilpassede hyller, nytt blandebatteri, ny takvifte, nye vinduslister og ny glassplate bak stekeplaten. Flere av veggene ble satt opp på nytt med seks nye stikkontakter, nye brytere og nymalte overflater og lister. Varmtvannsbereder fra 2012 er plassert i underskap. Kjøkkenet inneholder integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kombinert kjøl/ frys, kokeplater og ny stekeovn med pyrolyse fra 2012. Godt utstyrt med skap- og benkeplass, så her er det bare å sette i gang med kokkekamp!

Stue og spisestue: Boligen har en lys stue i 1. etg. og det er fine muligheter for innredning med spisestue og sittegruppe. Det er peisovn i stuen som gir godt med varme og skaper en hyggelig atmosfære. Spisestuen i tilknytning til stuen har god plass til langbord for hele familien eller middagsselskap. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og skaper et godt innemiljø. Fra stuen er det utgang til stor solrik terrasse og videre adkomst til hagen.

Bad, vaskerom, wc: Badet ble oppgradert i 2001 med ny påstøp, røropplegg og varmekabler. I den anledning ble det også lagt nye fliser og det ble montert nytt sanitærutstyr. Badet er flislagt på gulv og vegger og inneholder dusjhjørne, servant med tilhørende baderomsmøblement og vegghengt toalett.

I tillegg til badet er det også et vaskerom plassert i 1. etg. Vaskerommet er praktisk innredet med skyllekum, samt opplegg for vaskemaskin/søyle. Det er fliser med varmekabler på gulv og malte vegger.
Det er en egen inngang til dette rommet noe som gjør at dette rommet verdsettes høyt av alle med barn.

Toalettrom i 1. etg. har fliser på gulv og malte vegger. Rommet har blitt oppgradert med ny servant i 2010 og det ble satt inn nytt toalett i 2017.

Soverom: Det er til sammen 3 soverom og alle er plassert i 2. etg. Hovedsoverommet er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe. Store garderobeskap på et av de andre soverommene.

Uteområde: Fra stuen er det utgang til romslig terrasseplatting med direkte adkomst til hagen. Uteområdet er flott opparbeidet med gressplen, busker og annen beplantning.
Også en terrasseplatting ved inngangspartiet.

Gulv og overflater: Det er i hovedsak parkett i 1. etg. og laminat i 2. etg.
Himling og overflater: Sparklede gipsplater som er malt. Det er downlights i 2. etg. og på kjøkkenet.
Vegger og overflater: Det er i hovedsak malte flater.

Diverse
Oppgraderinger utført av nåværende eier:

2010:
- Kjøkkenet ble oppgradert med nytt gulv, spesialbygd sittebenk, nye fronter, benkeplate og oppvaskkum. Ny belysning under overskap og flere stikkontakter.
- Det ble satt opp en skillevegg mellom kjøkken og stue med bryter til takbelysning og fire stikkontakter til TV og tilbehør.
- Uisolert bod bygd om til vaskerom med isolerte vegger, opplegg til vask og tørk, stor oppvaskkum, skap og hyller, flislagt gulv med varmekabler og sluk.
2012:
- Ny stekeovn og varmtvannsbereder.
2013:
- Utbedring av downlights i himling.
- Ny isolasjon, nytt gulv og ny takbelysning på loftet.
2014:
- Det ble satt opp ny vegg med dør til soverom nummer 3.
2016:
- Kjøkkenet ytterligere oppgradert med bl.a. spesialtilpassede hyller, nytt blandebatteri, ny takvifte, nye vinduslister og ny glassplate bak stekeplaten. Flere av veggene ble satt opp på nytt med seks nye stikkontakter, nye brytere og nymalte overflater og lister.
- Det ble montert automatsikringer i sikringsskapet i entreen.
2017:
- Nytt toalett.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Parkering

Parkering i egen garasje i fellesgarasjeanlegget. Garasje med mulighet for lading av elbil. For øvrig godt med gjesteparkeringsplasser.

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

Primærrom

Primærrom: 90 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 90 kvm

Boder

Gode oppbevaringsmuligheter i utvendig bod på ca. 5 kvm. Boden ligger ved inngangspartiet. For øvrig godt med lagringsplass på loftet.

Tomt

Eiet tomt, 163 m²
Tomten er forholdsvis flat, ligger usjenert til mot garasjeanlegget i enden av boligfeltet og er pent opparbeidet med plen, busker, trær og annen beplantning. Det er både epletre og plommetre i hagen. Det er gode solforhold på eiendommen.

Fellesarealene er opparbeidet og på disse er det satt ut lekeapparater og gangveier er asfaltert. Det er tillatt med varetransport på gangveiene.

Byggeår

1985

Byggemåte

Grunn og fundamenter: Antatt støpt betongplate på komprimerte masser.
Yttervegger: Bindingsverksvegger isolert med min. ull og utvendig kledning.
Takkonstruksjoner: Trekonstruksjon tekket med plater. Det er kaldt loft med stigeadkomst.
Gulvsystemer: Det er trebjelkelag i etasjeskillere.
Vinduer: Vinduer i isolerglass fra byggeåret.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Bebyggelse

Et hyggelig område bestående av småhusbebyggelse.

Diverse

- Det er montert bredbånd.
- Montert terrassemarkise med elektrisk motor med fjernkontroll i tillegg til 2 vanlige markiser.
- Boligen er sikret med tyveri- og brannalarmsystem fra Verisure, nymontert i 2014 med kamera og fjernstyring med app. Dette kan medfølge boligen. Abonnement koster ca. 1200 pr/ kvartal.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE-skilter ved fellesvisninger.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med panelovner og peisovn. For øvrig gulvvarme på badet og på vaskerom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

Tryg forsikring
Polisenr.: 5161544

Takst

Verditakst: kr. 4 700 000,-
Lånetakst: kr. 3 900 000,-
Takstmann: Harald Poulsen
Takstdato: 11.12.17

Ferdigattest

Det forreligger midl.brukstillatelse på eneboligen.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave på nett. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse, ved å laste disse ned.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Offentlig vei.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hver eier har full disposisjonsrett over sin bolig med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Kun integrerte hvitevarer medfølger.
Denne eiendommen er pliktig medlem av Vestre Jong huseierforening.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Christian Preben Rafn
Katrine Kløvstad Rafn

Oppdragsnummer

36-17-0563

Saksbehandlere

Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Eie Sandvika
/

Eiendom

Asta Hanssens vei 4, 1341, Slependen

Matrikkel

Gnr.49 Bnr.238 i Bærum kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Prisantydning

4 700 000

Totalpris inkl. omkostninger

4 700 000,- (Prisantydning) 63 860,- (Andel av fellesgjeld) 4 763 860,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-)) 132 894,50 (Omkostninger totalt) 4 896 754,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 7 162,52 pr. år

Skole/barnehage

Lille- Jong barnehage
Vestre Jong barnehage
Veslefrikk barnehage
Emma Hjort barneskole
Bjørnegård ungdomsskole
Sandvika videregående skole

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 119,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer:
- grunnkostnad kr 1 499,-
- garasje                kr 620,-

Garasjeanlegget ble nylig oppgradert med nye tak, takrenner og nedløpsrør. Samtidig ble betongen rehabilitert, og det ble montert nytt elektrisk anlegg som tillater lading av elbil i samtlige garasjer. Prosjektet ble finansiert av et lån, og nedbetalingen av dette er inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 1 183 353,- Som sekundærbolig Kr. 3 786 730,-
Spesifikasjon av lån:
2238182372 Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år
Rentesats pr 14.12.17: 3,15 %
Antall terminer til innfrielse: 297
Saldo pr 14.12.17: kr 5 938 960,-
Andel av saldo: 63 860,-,-
Første termin/avdrag: 15.09.17 ( siste termin 15.08.2042 )

Tekniske installasjoner:

Det medfølger en enkel TV-boks som er tilknyttet Canal Digital Kabel gjennom huseierforeningen. . Kabel-TV med standard kanalpakke er inkludert i felleskostnadene.

Odel og konsesjon

Dyrehold
Hunder skal holdes i bånd innenfor huseierforeningens område, og skal ikke være til sjenanse for beboerne.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 700 000,- (Prisantydning) 63 860,- (Andel av fellesgjeld) 4 763 860,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-)) 132 894,50 (Omkostninger totalt) 4 896 754,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag: 1%, etablering, markedspakke, utlegg, foto, oppgjør m.m. til sammen ca. kr 65.000,-.
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500) Grunnpakke enebolig (Kr.3 391) Markedspakke 1 (Kr.10 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 700 000,-) (Kr.47 000) Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Visningshonorar (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.75 191)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv. Ved å laste ned salgsoppgaven på nett, vil man få tilgang til disse.

Avdeling

Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang
Mobil: 98 65 19 00
E-post: ech@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 15.01 klokken 10:48

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig