Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Kampeveien 2, 1350 Lommedalen Vis på kart

Prisantydning
4 500 000

LOMMEDALEN/ BY- Idylliske marka som aller nærmeste nabo! Det unike med å bo fredelig og landlig, men samtidig sentralt. Enebolig med oppussingsbehov. Meget solrikt og flott beliggende tomt - la deg friste!

Prisantydning

4 500 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

4 665 150

P-rom

134 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Kampeveien 2, 1350 Lommedalen

Prisantydning

4 500 000

Omkostninger

165 150

Kommunale Avgifter

6 148

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

134 / 166 / 181 kvm

Byggeår

1964

Tomt

Eiet tomt 802 M2

Oppdragsnummer

80-17-0069

Visninger på eie.no

1412

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 500 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 155 000
   
Totalt 4 665 150

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i landlige og solrike omgivelser i Lommedalen. Fra boligen er det enkel adkomst til marka som har flotte turmuligheter sommer som vinter. Ved Bykrysset, som ligger rett ved boligen, starter turstien, preparerte skiløper og sykkelveier innover i marka. Et eldorado for de friluftsglade. Bussholdeplassen er kun 2 minutters gange fra boligen.

Ca 3 min kjøring til skole, barnehage, legesenter, slalombakke og nærbutikk. Ca 5 min med bil til Bærums Verk handelssenter, golfbane og Burudvannet. Skiene spenner du på rett utenfor huset, hvor marka venter med perfekt skiterreng. Vår, sommer og høst er også fantastisk for gå eller sykkelturer i marka. Ellers er det nærhet til populære Krydsbyløypa, hvor familier samles og barna har det moro sammen. Bærum Golfklubb og Lommedalen Golfklubb ligger i umiddelbar nærhet.

I området er Bærums Verk senter med bl.a. koselige gågater, sjarmerende småhus, trivelig handelssted, glassblåseri, museum, kunsthåndverk og ett godt utvalg av forretninger, spisesteder og kafeer som f.eks. Værtshuset, Baker Hansen og Den Lille Café.

Sandvika ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil, med et rikt utvalg av servicetilbud. Det er nærhet til fotballbane, idrettsanlegg, to slalåmbakker, lysløype, golfbane, ridesenter etc. Burudvann med ny badestrand og flotte turområder som også er egnet til overnatting. Marka - Krogskogen og Nordmarka - med gode muligheter for sport- og friluftsliv sommer som vinter. Ca. 12 minutter med bil til Rykkinn og Kolsås kjøpesenter. Ca. 15 minutter til Sandvika storsenter, Sandvika sentrum, Kadettangen og Kalvøya. God kommunikasjon til Sandvika og Oslo.

Standard

Spennende total oppussings og- oppgradering objekt med potensiale.  Viser til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende teknisk beskrivelse.

Parkering

Garasje med carport og bod. Støpte gulv. Oppforet gulv i bod. Leca ringmur. Bindingsverk med utvendig kledning. Saltak konstruksjon tekket med shingel Leddport. Vinduer i bod. Ytterdør.

Areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 181 kvm

Primærrom

Primærrom: 134 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 166 kvm

Tomt

Eiet tomt, 802 m²

Byggeår

1964

Byggemåte

Enebolig oppført i 1964. Boligen består av underetasje og 1. etasje. Bygningene er oppført etter den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet. Betongsåle antas fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeåret. Støpte gulv i underetasjen. Oppforet gulv i deler av underetasjen. Antatt ingen isolering/dampsperre i grunnen.
Riss i betonggulv i bod. Vegger mot grunnen av antatt betong. Utforet og isolert på deler av innvendig side av konstruksjonen. Sprekk i vegg i boder, samt noe kjellerlukt. Nærmere undersøkelser anbefales.
Det er påvist fuktvandring i nedre del av veggene i underetasjen. Ukjent drenering. Synlig vortepapp med topplist som fuktsikring. Ukjent alder på drenering/fuktsikring, men antatt skiftet i de senere år. Bindingsverk og tømmer med ytterkledning i trepanel. Ukjent isolering. Det er ukjent om det er foretatt noen konstruksjonsmessige utbedringer eller endringer siden byggeåret. Utvendig kledning i malt utførelse. Skifer på deler av inngangsparti. Synlig del av grunnmur i malt utførelse. Registrert råte flere steder, samt avflassing av maling.  Utvendig kledning har behov for overflatebehandling.
Stedvis avflassing av maling på grunnmur. Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass fra 1979, 1982, 1983, 2009 og 2010. Enkelte vinduer med doble glass i kjeller. Det ble registrert enkelte punkterte vinduer.  2-lags glass har begrenset isoleringsverdi. Vinduer fra 2009 og 2010. Eldre ytterdører. Ytterdører med sidefelt. Eldre trapp uten rekkverk. Trappen har sklidd noe ut. Antatt teglsteinspipe fra byggeåret. Plassbygd åpen peis i underetasjen. Peisovn i 1. etasje. Feieluke på vaskerom. Ref. takst.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt t tilstandsrapport. Det oppfordres å lese dokumentet nøye.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 1 427 102,- Som sekundærbolig Kr. 3 995 884,-

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet bolig. Varmekabler i entre og bad. 2  ildsteder. Naturlig ventilasjon. Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i underetasjen.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Takst

Tilstandsrapport vedlagt.
Takstmann: Glenn Skram
Takstdato: 31.08.17

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen er regulert til LNFR område.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Følgende erklæring følger eiendommen:
1964/286-1/100 Erklæring/avtale Tinglyst
17.01.1964
vedr hobbyrom i kjeller
Kopi bestilt: 11.09.2017 kl. 14:46 av Mette Hagen
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

TORILL M BRANDVOLD WIIK`S BO
Selger har ikke bebodd boligen og har ikke kjennskap til eiendmmen utover salgsoppgaven.  Det oppfordres spesiellt å sette seg godt inn i salgsoppgaven og undersøke eiendommen gjerne med en fagmann.

Oppdragsnummer

80-17-0069

Saksbehandlere

Mette Hagen
Eie Fornebu
Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Mob: 95 14 69 09 / E-post: mha@eie.no

Marius Kirkeby
Eie Fornebu
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 45 25 89 38 / E-post: mtk@eie.no

Eiendom

Kampeveien 2, 1350, Lommedalen

Matrikkel

Gnr.105 Bnr.112 i Bærum kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Prisantydning

4 500 000

Totalpris inkl. omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 155 000,- (Dokumentavgift) 165 149,50 (Omkostninger totalt) 4 665 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 6 148

Inneholder

Innholdsrik enebolig med muligheter!

Underetasjen:  Entre, hall med trapp, wc, soverom, vaskerom, bod, hobbyrom og peisestue. 3 stk. boder med utvendigadkomst.
Førsteetasjen: Trappegang, 2 soverom, bad, separat kjøkken og stor  stue med utgang til stor terrasse.

Kjøkken

Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Enkelte overskap med glass, samt lys under overskapene. Laminat benkeplate med nedfelt kum i stål med avrenning.
Fliser over kjøkkenbenken. Ventilator med antatt utkast til det fri. Det lekker noe rundt kjøkkenarmatur og hull i ventilasjonskanal på loft over kjøkken.

Bad/wc

Førsteetasjen:
Flislagt eldre bad i. Bad med ukjent oppbygning. Gulvstående klosett. Servantinnredning med underskap og overskap.
Hjørnebadekar med armatur og garnityr. Dusjhjørne med skyvedør og tett sokkel. Vegg montert armatur og garnityr. Vannbelastning rett på gulv med sluk i dusjsonen. Plastsluk. Ingen synlig membran bak slukets klemring. Naturlig avtrekk.

Underetasjen:
Eldre vaskerom fra byggeår. Opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv. Utslagsvask i stål. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 1994. Stoppekran. Åpent røropplegg. Sluk fra byggeåret. Eldre kobberrør med noe avflassing av maling.

Wc med eldre fliser på gulv og malte flater på vegg. Bom under fliser på gulv. Gulvstående klosett. Enkel servant. Naturlig ventilasjon.

Vegger

Underetasjen: Tapet, malt puss og behandlet panel.
Førsteetasjen: Malt tapet, behandlet brystningspanel, panel, malt strie og rundtømmer.

Gulv

Underetasjen: Fliser, laminat, malt betong og gulvbord.
Førsteetasjen: Gulvbord og belegg.

Himling

Underetasjen: Folierte takplater, takplater og malte betongelementer.
Førsteetasjen Folierte takplater, malt strie og takplater.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 155 000,- (Dokumentavgift) 165 149,50 (Omkostninger totalt) 4 665 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke Bærum kommunesamt urådighet m-m)(Kr.30 525)
Markedspakke 1 (Kr.11 900)
Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 500)
000,-) (Kr.67 500)
Totalt kr. (Kr.132 725)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte dokumenter, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Fornebu Eiendomsmegling AS
Eie Fornebu
Org. nr:917610908
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00, Fax: 94 76 07 95

Ansvarlig megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler Mette Hagen
Mobil: 95 14 69 09
E-post: mha@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 20.09 klokken 22:21

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig