Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Bernt Balchens vei 2, 1364 Fornebu Vis på kart

Prisantydning
4 900 000

Fornebu - Godt utnyttet 3-roms selveier med heis, balkong og parkering i felles garasje. Nærhet til Nansenparken og Fornebu S. Lave fellesutgifter.

Prisantydning

4 900 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 035 970

P-rom

56 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 21.01 fra 15:30 til 16:30

Tirsdag 23.01 fra 17:30 til 18:30

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Bernt Balchens vei 2, 1364 Fornebu

Prisantydning

4 900 000

Fellesformue

12 596

Omkostninger

135 974

Fellesutgifter

2 118

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

16

Etasje

4

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

56 / 59 / 66 kvm

Byggeår

2011

Tomt

Eiet tomt 4324 M2

Oppdragsnummer

36-17-0410

Visninger på eie.no

42

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 900 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Eierskiftegebyr kjøper 5 245
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-) 122 500
Eierskiftegebyr/administrasjonskostnader garasjeplass 680
   
Totalt 5 035 970

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse


Velkommen til Bernt Balchens vei 2 og 4. etasje - Her finnes boligen for deg som ser etter den ideelle 3-roms leiligheten på Fornebu.
Leilighetens areal er meget godt utnyttet og med en overbygget balkong blir utnyttelsen forlenget ytterligere gjennom sommerhalvåret.
Generelt sett holder boligen en gjennomgående god standard, den er utstyrt med vannbåren gulvvarme og varmtvann fra felles anlegg.
Fra entré er det adkomst til kjøkken, stue, et soverom og baderom. Kjøkkenet er tidløst og moderne og leveres med intergrerte hvitevarer. Løsningen er i åpen løsning mot stuen, dog adskilt med benk og kjøkkenskap. Store vindusflater og skyvedør i glass ut til sydvendt balkong på hele 10 kvm. Fra stuen er det også adkomst til gjesterom/kontor med walk-in closet/bod . Boligens baderom er meget romslig, det har dusj med glassvegger, servant, wc samt opplegg til vaskesøyle. I tillegg følger én bod i eget kjellerrom samt én garasjeplass i felles anlegg i kjeller. Det er heisadkomst til leilighetsplan.

Denne boligen er klar for en ny eier med flytt-rett-inn standard i meget populære omgivelser med det meste i umiddelbar nærhet . Velkommen til visning!

Beliggenhet

Fornebu kan by på idylliske turstier langs sjøen, noen av de flotteste badestrendene i Bærum innen gangavstand fra leiligheten, flere aktivitetsmuligheter som kajakkpadling og brettseiling, Snarøya sportsklubb med fotballbaner og skøytebane, svømmehall, tennis, samt at Sats Elixia nylig åpnet på Fornebu S.

Leiligheten har en fin beliggenhet sentralt på Fornebu, hvor eiendommen ble bygget i 2010 og var en del av de første byggene som ble oppført. Fornebu har hatt en fantastisk vekst de siste årene og er fortsatt under sterk utvikling.

Det er kort vei til byen via buss fra Telenor Fornebu holdeplass som ligger 2 min fra leiligheten. Her går bussene med hurtige avganger hele døgnet hverdager og helg. Det er også kort vei til Lysaker stasjon hvor det er flere buss- og toglinjer. Ruter har planlagt en utvidelse av Oslo T-banenett ut til Bærum, og i den forbindelse skal det gå en T-banelinje fra Majorstuen til Fornebu via Skøyen og Lysaker, noe som vil gjøre veien til sentrum enda kortere.

Fornebu S, som ligger i gangavstand fra leiligheten, er Bærums fineste shoppingsenter. Det kan by på et bredt utvalg av serviceforretninger, fine klesbutikker for enhver smak, vinmonopol, dagligvarekjeden Meny, samt flere flotte bakerier, cafeer og restauranter som nevneverdige Jonathan Sushi og Mayas. CC Vest er også bare et par minutter unna med bil.

For barnefamiliene kan Fornebu by på et rikt utvalg av barnehager og skoler med tilknytning til idrettsanlegg og naturnære omgivelser. Disse er Hundsund barnehage, Storøya barnehage og Fornebu Idrettsbarnehage. Forneburingen barnehage som ligger 100 meter fra leiligheten startet også opp i høst. Nansenparken barnehage skal være på plass i nye lokaler August 2018, også ca 100 meter fra leiligheten. Storøya barneskole og Hundsund ungdomsskole er topp moderne skoler med tilbud utenom det vanlige. Det er også planlagt å etablere en videregående skole i området.

Standard

Boligen holder en gjennomgående god og godt vedlikeholdt standard. Den har pene overflater og lite bruksslitasje. Den innehar fasiliteter som balansert ventilasjon, vannbåren varme i gulv og felles varmtvannstilførsel. Videre er det tilknyttning til fiber fra Viken Fiber. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Det følger med 1 stk. garasjeplass (plass nr. 96 fremvist) i felles åpent garasjeanlegg med adkomst via heis i fellesgang
ned til garasjeplanet. Utkjøring via automatisk garasjeport. Noe lagringsplass i enden av parkeringsplassen.

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Primærrom

Primærrom: 56 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 59 kvm

Boder

Det følger med 1 nettingbod ca. 5m2 i felles bodområde.

Tomt

Eiet tomt, 4324 m²
Tomten er pent opparbeidet med bilfrie gangveier, lekeplass, grøntarealer, beplantning og prydbusker.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Ingen lån registrert for selskap pr.d.d.

Forretningsfører

Obos eiendomsforvaltning.

Byggeår

2011

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført i 2010/2011 med hovedkonstruksjon av stål og betong. Beliggende på tilnærmet flat tomt. Felles gjennomgående garasjeanlegg i bygningsmassens kjeller. Frittliggende bygningsmasse over terreng oppå underjordisk garasjeanlegg for flere bygninger. Utkjøring av garasjeanlegg gjennom elektrisk drevet garasjeport. Betong grunnmur. Bærende konstruksjon i betong/murverk og stål. Fasader av telgstein og noe utfyllende treverk/spilekledning. Isolérglassvinduer i treramme datert 27.10.2010. Store vindusflater fra gulv til tak. Flatt yttertak tekket med dukmembran, tjærepapp e.l. Veranda med adkomst fra stue. Bygget med støpt dekke og rekkverk i aluminium og glass.
Naturlig avrenning. Frittliggende tremmer på gulv. Hulldekke elementer av betong som etasjeskille. Gulvflater består av fliser med varmekabler på baderom, parkett i øvrige rom.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av blokk- og leilighetsbebyggelse.

Diverse

Det er heis i fellesgang. Heis går ned til kjeller/garasjeanlegg.

Det er felles varmtvann i bygningen.

40 Amp OV iflg. anvisning i skap. Automatsikringer.

Forretningsfører opplyser: Enkelte seksjonseiere har i tillegg garasjeplass i Fornebu Hageby Garasjesameie, som følger leiligheten ved salg. Felleskostnader pt kr 183,- pr mnd. Garasjeplass tinglyses med ideell 28/7536 av gnr 341, bnr 4, Bærum."

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme.

Energimerking

Energiattest med energimerke

Forsikring med polisenummer

Nemi Polisenummer: 2116391

Takst

Takstmann:
Takstdato:

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Offentlig.
Private stikkveier/ledninger.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2009/641186-1/200  Erklæring/avtale  
 01.09.2009 
rettighetshaver:Knr: 0219 Gnr: 341 Bnr: 4  
Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/641258-1/200  Erklæring/avtale  
01.09.2009  
rettighetshaver:Knr: 0219 Gnr: 341 Bnr: 4  
Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/641305-1/200  Erklæring/avtale  
01.09.2009 
 rettighetshaver:Knr: 0219 Gnr: 341 Bnr: 4  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/867636-1/200  Erklæring/avtale  
 13.11.2009 
Bestemmelse om vakuumrør.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vedlikehold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/973393-1/200  Erklæring/avtale  
 17.12.2009
Bestemmelse om strøklekeplass
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2010/370272-1/200  Erklæring/avtale  
 25.05.2010 ´
Bestemmelse om allmennhetens rettigheter og teknisk infrastruktur gjeldende delområdene 8.5 til 8.7 inngått 28.08.2006 mellom Fornebu Boligspar AS som utbygger og Bærum kommune som offentlig instans.
Hefter i gnr. 341 bnr. 4 andel 6554/7536 tilhørende Statsbygg.
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/123963-1/200  Erklæring/avtale  
 13.02.2012
Bestemmelse om rett til å benytte felles uteoppholdsareal.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Morten A. Sivertsen Kristine Gundersen

Oppdragsnummer

36-17-0410

Saksbehandlere

Chris A. Skoug
Eie Sandvika
Salgsleder / Partner
Mob: 90 89 90 86 / E-post: cas@eie.no

Viktor Kristoffer Wiese
Eie Sandvika
Salgskoordinator
Mob: 93 61 27 70 / E-post: vkw@eie.no

Eiendom

Bernt Balchens vei 2, 1364, Fornebu, Etasje: 4

Matrikkel

Gnr.41 Bnr.863 Snr.16 Orgnr.998340209 i Bærum kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

2

Prisantydning

4 900 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.16
Andel fellesformue: kr. 12 596,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl. omkostninger

4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 680,- (Eierskiftegebyr/administrasjonskostnader garasjeplass) 135 974,50 (Omkostninger totalt) 5 035 974,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 118,- pr.mnd. Fellesutgifter inkluderer felles forsikring, vaktmestertjenester, forretningsførsel/revisjon, kommunale avgifter og kabel-TV/bredbånd

Inneholder

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder: p-rom på 56 kvm.

- Entré/gang.
- Bad
- Stue med utgang til stor veranda på ca. 10 kvm.
- Åpen kjøkkenløsning
- 2 soverom
- Innvendig bod

I tillegg følger kjellerbod og garasjeplass i felles anlegg.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning er fra byggeåret og inneholder glatte fronter med stålhåndtak, fliser over benk, to stålkummer med blandebatteri, integrert kjøl/frys, integrert komfyr med induksjonstopp,
ventilator/avtrekksvifte, integrert oppvaskmaskin. I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Baderom inneholder veggmontert wc, servant med underskap og blandebatteri, opplegg til vaskemaskin, ventil/avtrekk. Dusjhjørne med innfellbare dusjdører i glass
Baderommet er fra byggeåret. Det er et prefabrikert baderom.

Vegger

Mur-/betongvegger. Bindingsverksvegger. Veggflater består av sparklede/malte gipsplater, fliser på baderom, malt betong. Glatt listverk.
Isolérglassvinduer i treramme datert 27.10.2010. Store vindusflater fra gulv til tak.

Gulv

Gulvflater består av fliser med varmekabler på baderom, parkett i øvrige rom.

Himling

Himlinger består av malt betongdekke, sparklede/malte gipsplater, folierte plater på baderom.
Himlingshøyde målt til 2,62m.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 118,- pr.mnd.
Herav:
Bredbånd 299,-
Felleskostnader 1.489,-
Vedlikeholdsfond 191,-
Kabel-tv 139,-

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie

Sameie: Piloten Sameie, Orgnr: 998340209

Sameiet består av 140 leiligheter fordelt på 6 blokker.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 680,- (Eierskiftegebyr/administrasjonskostnader garasjeplass) 135 974,50 (Omkostninger totalt) 5 035 974,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500) Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 391) Markedspakke 1 (Kr.10 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 900 000,-) (Kr.122 500) Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Visningshonorar (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.153 691)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler

Salgsleder / Partner Chris A. Skoug
Mobil: 90 89 90 86
E-post: cas@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 12.01 klokken 20:35

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig