Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Haugjordet 8, 1336 Sandvika Vis på kart

Prisantydning
4 490 000

SANDVIKA - STOR 5-ROMS LEILIGHET MED 2 STORE BALKONGER OG MEGET GODE SOLFORHOLD - SVÆRT BARNEVENNLIG - 2 STUER OG 3 SOVEROM - NYTT BAD/WC - GARASJE - FLOTT UTSIKT - MARKANÆRT - KORT VEI TIL SANDVIKA!

Prisantydning

4 490 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 653 940

P-rom

100 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 21.01 fra 15:45 til 16:45

Tirsdag 23.01 fra 17:30 til 18:30

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Haugjordet 8, 1336 Sandvika

Prisantydning

4 490 000

Fellesgjeld

38 190

Fellesformue

21 998

Omkostninger

125 750

Fellesutgifter

3 579

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

55

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

100 / 104 / 110 kvm

Byggeår

1990

Tomt

Eiet tomt 16027 M2

Oppdragsnummer

36-17-0351

Visninger på eie.no

376

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 490 000
Fellesgjeld 38 190
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 528 190,-) 113 200
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
   
Totalt 4 653 940

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til visning av en stor 5-roms selveierleilighet på Haugjordet i Lindeleiken boligsameie. Leiligheten er romslig og har en gjennomgående planløsning med stue og spisestue på hver sin side av leiligheten. Det er også store balkonger på begge sider av leiligheten. Her kan du nyte solen fre tidlig morgen til et godt stykke ut på kvelden. Det er i tillegg flott utsikt retning Sandvika og også innover Bærumslandet. Leiligheten er påkostet med blant annet et nytt bad/wc og gjestetoalett, nye dører, flere nymalte veggflater, ny parkett m.m.
Er du glad i naturen eller er aktiv og ønsker å ha nærhet til idrettsanlegg m.m. er dette et perfekt utgangspunkt. Herfra er det kort vei til vestmarka, Tanumplatået, kirkerudbakken, idrettsanlegg og treningssentre m.m. Sandvika sentrum, Kadettangen og Kalvøya er også en kort biltur eller sykkeltur unna.

Området er dessuten kjent for å være meget barnevennlig med barn i alle aldre. Det er også kort og trygg gangavstand til skoler. Også flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Velkommen på visning med megler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avd. Sandvika!

KORT OM LEILIGHETEN:

- STOR PEN 5-ROMS EIERLEILIGHET
- BELIGGENDE HØYT OG FRITT MED FLOTT UTSIKT OG GODE SOLFORHOLD
- FIN INTERN BELIGGENHET
- MEGET VELDREVET SAMEIE MED GOD ØKONOMI
- TO BALKONGER
- ROLIGE OG BARNEVENNLIGE OMGIVELSER
- SENTRALT MEN NATURSKJØNT
- MEGET GOD PLANLØSNING
- 3 SOVEROM
- 2 STUER
- NYTT MODERNE BAD OG WC
- GODE BOD/LAGRINGSMULIGHETER MED 3 BODER
- LAVE BOUTGIFTER
- VARMTVANN INKLUDERT I FELLESUTGIFTENE
- TV OG INTERNETT INKLUDERT
- KABEL TV OPPGRADERT TIL FIBER
- GARASJEPLASS
- STORE, FINE OG BILFRIE FELLESAREALER MED LEKEOMRÅDER FOR BARN OG FOTBALLBANE
- MARKA I UMIDDELBAR NÆRHET (EN KORT OPPVARMINGSTUR UNNA)
- KORT OG TRYGG GANGVEI TIL BARNEHAGE OG SKOLE (BARNA KRYSSER IKKE TRAFIKKERT VEI)
- KORT GANGVEI TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON
- KUN 5 MIN MED BIL TIL SANDVIKA
- ET GODT STED Å BO, ET ENDA BEDRE STED Å VOKSE OPP

Leiligheten inneholder:

Entre/hall med skyvedørsgarderobe, mellomgang, lekkert bad/wc nytt i 2012, gjestetoalett også totaloppusset i 2012, 3 soverom, lys og romslig stue med plass til flere sittegrupper, spisestue, kjøkken med åpen løsning mot spisestuen,

Fra spisestuen er det utgang til privat og skjermet balkong med flott utsikt og ettermiddag- og kveldssol. Fra hovedstuen er det utgang til balkong med utsyn retning Sandvika med formiddagssol.

Boder/lagring: Det medfølger en romslig kjellerbod på ca. 5 kvm. I tillegg er det to terrasse/balkongboder. Felles sykkelbod for sameiet.

Garasje/parkering: En garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg. Det er opparbeidet flere gjeste p-plasser for gjester og beboere på sameiets felles grunn.

Facebooksiden til Lindeleiken: https://www.facebook.com/Lindeleiken/

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

For mer utfyllende informasjon, flere bilder og salgsoppgave trykk "Bestill prospekt fra tilbyder" i høyre kolonne.

Beliggenhet

Velkommen til Lindeleiken boligsameie.

Sameiet har en fin beliggenhet i et stille, fredelig og tilbaketrukket boligområde innerst i blindvei på Haug/Kirkerud rett ved Sandvika sentrum. Sameiet har store barnevennlige fellesarealer med lekeplasser, fotballbane, sittegrupper og flotte grøntarealer. Sameiet har vedtatt at el-bil ladere skal etableres.

Leiligheten ligger høyt og fint til med en gjennomgående planløsning med to store balkonger som er plassert på hver sin side av leiligheten. På balkongen med utgang fra spisestuen er det flott utsikt innover dalen mot Lommedalen/Bærums Verk m.m. Her er også ettermiddags og kveldssol. Balkongen med utgang fra dagligstuen har utsyn retning Sandvika og det er her morgen- og ettermiddagssol. Begge balkongene er overbygget og har god plass til utemøblement.

Rekreasjon og fritid: Fra leiligheten er det kort vei til Vøyenenga senter hvor du finner dagligvare, apotek, post i butikk, sushibar, samt  Kokeliko kaffebar og Pizzabakeren.

Om du ønsker et bredere tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. Bølgen & Moi, kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

I vinterhalvåret finner du kilometer på kilometer med preparerte langrennsløyper innover Nord- og Vestmarka. Om du ønsker å ta deg en tur etter jobb har du lysløype som tar deg inn i Vestmarka fra Skui og lysløypa på Eineåsen med utgangspunkt fra Rykkinn. Ellers finner du nyoppussede Kirkerud alpinanlegg og Hauger isbane like i nærheten, begge med aktive miljøer i hhv. alpint og bandy.

I sommerhalvåret byttes langrennsløyper ut med flotte tur- og sykkelstier, isbane med tennisbaner og
alpinbakker til flotte motbakker for de som liker en tøff treningsøkt. Ellers har du kort vei til flere fotballbaner. På Hauger finner du også Bærum idrettspark med friidrettshall, fotballhall og flerbrukshall. Det er også planlagt etablering av et fremtidig badeanlegg i tilknytning til idrettsparken.

Skoler og barnehager: Bebyggelsen sogner til Emma Hjorth- og Skui Barneskole som ligger innen gangavstand. For de eldre barna ligger Vøyenenga Ungdomsskole kun ca. 15 min gange fra boligen. Du finner også flere videregående skoler innen gangavstand. Du finner også flere barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon: Fra leiligheten er det kun kort vei til busstoppet Tangen, hvor du kan benytte deg av buss 240 mot Sandvika. På natten går det nattbuss N130 fra Oslo. Det går også servicebuss 203 helt opp til Lindeleiken flere ganger om dagen. Den stopper rett nedenfor leiligheten. Fra Rud går rute 215 mot blant annet Bærum Sykehus.
Sandvika fungerer som Bærums store knutepunkt for offentlig transport med et bredt tilbud innen buss, tog og flytog.

For ytterligere informasjon om sameiet, se også sameiets hjemmeside: http://www.lindeleiken.no/

Standard

Pen og meget velholdt leilighet med en gjennomgående planløsning og god standard. Leiligheten har de senere år blitt påkostet med et nytt moderne bad/wc, et nytt gjestetoalett, malte veggflater, nye dører, nye skyvedørsgarderober på to av soverommene, i entré/mellomgang og del av stuen.

Leiligheten ligger høyt og fint til og har gode lys- og solforhold som i kombinasjon med en god romløsning gir en ekstra luftig opplevelse av rommet.

Stue og spisestue
Lys og romslig stue med god plass til flere sittegrupper. Stuen har en L-formet romløsning og det er godt med veggplass. Utgang til deilig luftig balkong med utsyn mot nærområdet.

Spisestuen er i tilknytning til kjøkkenet og er i sin helhet den ekstra stuen og i annonsen definert som et rom ekstra. Her er det også i likhet med dagligstuen godt med veggplass og samt plass til langbord. Fra spisestuen er det utgang til en svært koselig og privat balkong med flott utsikt innover dalen mot Lommedalen og Bærums Verk m.m.

Bad/wc
Nytt lekkert og arealeffektivt baderom som ble fornyet i 2012. Badet er pent flislagt og har et moderne preg over seg. Badet inneholder varmekabler under gulv, dusjhjørne med glassvegger, vegghengt wc, servant i innredning med tilhørende under- og overskap samt speil med lys, baderomsskap, opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Gjestetoalett også pusset opp i 2012 i samme stil og utførelse som baderommet. Her er det vegghengt wc, servant i innredning og skap samt speil.

Kjøkken
Innholdsrikt, lyst og pent kjøkken med gode arbeidsflater og rikelig med skuffe- og skapløsninger. Kjøkkeninnredningen er i hvit utførelse og ble pusset opp av forrige eier i 2007 med blant annet heltre benkeplate, fliser over benk, integrert platetopp med induksjon og ovn. Rommet er gjennomgående med åpen løsning mot stuen i tillegg til spisestuen.

Soverom
Det er 3 soverom i leiligheten, alle med gode romløsninger. I to av rommene er det skyvedørsgarderober med innmat.

Gulv og overflater: Parkett, fliser.
Vegger og overflater: Malte flater og malt tapet. Fliser på baderom og toalett.
Himling og overflate: Pusset og malte betonghimlinger.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til takst ved takstmann Robert Kopperud vedlagt salgsoppgaven.

Parkering

Det medfølger en p-plass i felles lukket garasjeanlegg med fjernstyrt port. Det er for øvrig opparbeidet godt med utvendige parkeringsplasser til beboere og gjester på fellesområdet.

Areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

Primærrom

Primærrom: 100 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 104 kvm

Boder

En bod i kjeller på ca. 5 kvm.
Det er bod på begge balkongene.

Tomt

Eiet tomt, 16027 m²
Eiet fellestomt som tilhører sameiet.

Fellesarealene er meget pent opparbeidet og består av flotte uteområder med bl.a. fotballbane, lekeplass og stort grønt område. Tomten er opparbeidet med busker, trær, gressplen og sittegrupper. Asfalterte gangveier. Det er kort vei til skog og mark!

Felleskostnad inkluderer

Inkluderer varmtvann, trappevask, TV og Internett via fiber fra Altibox ( ekstra kostnad for høyere hastighet og programpakker) , vaktmestertjenester, kommunale avgifter og renovasjon, brannforsikring, bygningsforsikring m.m

Spesifikasjon av fellesgjeld

Vennligst se infoark fra forretningsfører for andel fellesgjeld samt formue for seksjonen isolert sett samt sameiets fellesgjeld og formue.

Forretningsfører

OBOS

Byggeår

1990

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer + underetasje og garasjekjeller. Blokkene i sameiet ble for ikke mange år siden  oppusset og oppgradert. I den anledning ble fasader malt, inngangspartier/oppganger pusset opp i moderne stil med nye fliser i gang og trappetrinn, innvendige vegger i oppgangene malt opp, inngangsdører byttet samt ny dørcalling etablert etc.

Flatt tak med membrandekke.
Fasade i mur, puss og treverk.
Grunnmur i støpt betong.

Sameiet har vært svært godt drevet med en god økonomistyring.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelser henvises det til takst ved takstmann Robert Kopperud vedlagt salgsoppgaven.

Bebyggelse

Området består for det meste av blokk, småhus og villabebyggelse.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Det er varmekabler på bad/wc.
Energiforbruket til nåværende eiere har ligget på ca. 11.000 Kwh per år. Det er med utgangspunkt i en familie på 2 voksne og 2 barn.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82858588

Takst

Verditakst: kr. 4 750 000,-
Lånetakst: kr. 4 050 000,-
Takstmann: Robert Kopperud
Takstdato: 24.08.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse for seksjonen.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave på nett. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse ved å laste disse ned.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp.
Offentlig vei til sameiets felles grunn.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Ingen restriksjoner. Utleie er tillatt.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Anica Skaven Kristoffer Skaven

Oppdragsnummer

36-17-0351

Saksbehandlere

Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Eirik Viuls
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 48 22 23 48 / E-post: ev@eie.no

Eiendom

Haugjordet 8, 1336, Sandvika, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr.46 Bnr.168 Snr.55 Orgnr.871259682 i Bærum kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

4 490 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 38 190,- pr. 31.12.16
Andel fellesformue: kr. 21 998,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl. omkostninger

4 490 000,- (Prisantydning) 38 190,- (Andel av fellesgjeld) 4 528 190,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 113 200,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 528 190,-)) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 125 749,50 (Omkostninger totalt) 4 653 939,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 579,- pr.mnd. Felleskostnadene dekker kommunale avgifter og renovasjon, varmtvann, vaktmestertjenester, trappevask, drift sameiet, vedlikehold, byggforsikring, kabel-TV, bredbånd, forretningsførsel m.m.

Kommunale avgifter

Felleskostnadene dekker kommunale avgifter og renovasjon

Skole/barnehage

Emma Hjorth skole 500 m
Marihøna barnehage 290 m
Emma Hjorth barnehage 850 m
Vøyenenga ungdom skole 1 km

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 579,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader 3.376,-
Altibox/Viken 119,-

Formuesverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig Kr. 1 087 182 ,-
Som sekundærbolig Kr 3 044 110. ,-

Sameie

Sameie: Lindeleiken Boligsameie, Orgnr: 871259682

Styregodkjenning

Kan kreves som ren formalia.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner og Internett modem/ ruter følger med leiligheten (objektet).

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 490 000,- (Prisantydning) 38 190,- (Andel av fellesgjeld) 4 528 190,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 113 200,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 528 190,-)) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 125 749,50 (Omkostninger totalt) 4 653 939,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag: 1,5% av salgssum i provisjon. Diverse utlegg og gebyrer på ca. kr 38.700,-, markedsføringspakke på kr 10.900,-.
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500) Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 391) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Markedspakke ekstra- finn løft (Kr.990) Markedspakke ekstra (Kr.990) Flytt til toppen av finn.no (Kr.990) Markedspakke 1 (Kr.10 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 528 190,-) (Kr.45 281,90) Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Visningshonorar (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.80 250,90)

SELGER betaler: Flyttegebyr p.t. kr. 2094,- inkludert administrasjonsgebyr fra forretningsfører, vil bli fakturert direkte til til selger etter vurdering fra styret. Bestemmelsene er innlemmet i vedtektene.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv. Ved å laste ned salgsoppgave på nett, vil man få tilgang til disse.

Avdeling

Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang
Mobil: 98 65 19 00
E-post: ech@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 12.01 klokken 20:27

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig