Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

John Strandruds vei 5, 1366 Lysaker Vis på kart

Prisantydning
3 650 000

FORNEBU- Nyere flott 2- roms med stor solrik balkong - Svært praktisk og gjennomgående endeleilighet. Flott takterrasse med fantastisk utsikt! Varmtvann og oppvarming er inkludert i f.kost.

Prisantydning

3 650 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 751 000

P-rom

40 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

John Strandruds vei 5, 1366 Lysaker

Prisantydning

3 650 000

Omkostninger

101 000

Fellesutgifter

2 005

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

34

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

40 / 40 / kvm

Byggeår

2015

Tomt

Eiet tomt 7053 M2

Oppdragsnummer

80-17-0040

Visninger på eie.no

617

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 650 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Eierskiftegebyr kjøper 4 700
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 88 750
   
Totalt 3 751 000

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Flytt rett inn i så si ny flott leilighet! Gjennnomgående sør/ vestvendt endeleilighet.
 
- Flott solrik balkong på 10 kvm. med utgang fra stuen.
- Felles takterrasse.
- Meget praktisk planløsning.
- Oppvarming og varmtvann via fjernvarme inkludert i felleskostnadene.
- Balansert ventilasjon.
- Kjellerbod på ca. 8 kvm.
- Lave boutgifter.
- Fibernett.
- Heis fra alle plan.
- Flotte turmuligheter og badestrender med kort vei til sjøen.
- Kort vei til kommunikasjon.
- Meget sentralt boligområde i spennende utvikling.

Vi har fått gleden av å selge denne flotte 2-roms selveier leiligheten med fin beliggenhet i 3. etasje i Fornebuporten boligsameie. Leiligheten var ny (2015) og fremstår som svært lys og moderne.

Det er 3 tårngrupper i Fornebuporten og denne ligger i Tårnhus A som består av 92 moderne leiligheter fordelt på ni etasjer. Det har vært stort fokus på gode lys og solforhold med felles torg mellom tårngruppene, samt felles gårdsrom mellom de enkelte tårngruppene. Boligene på bakkeplan har direkte adkomst fra torget, mens de øvrige leilighetene er forbundet via et felles heishus og svalganger. Gjennom å organisere byggene på denne måten er alle lelighetene gjennomgående.

Vi ønsker velkommen til visning! Passer ikke den oppsatte tiden så ta kontakt med megler, så finner vi en tid som passer. Vi er også behjelpelige med gratis verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig.

Beliggenhet

Fornebuporten er et urbant og moderne leilighetsprosjekt nordvest på fornebulandet og ligger i naturskjønne og landlige omgivelser.

Området tilbyr også kort vei til både barnehager, skoler, butikker, treningssenter, turområder og de aller fleste servicetilbud servicetilbud. Ket er gangavstand til de fleste av servicetilbudene man trenger i hverdagen.

Et steinkast unna leiligheten ligger nye Fornebuporten - et spennende prosjekt med kontorlokaler, matvarebutikk, frisør, apotek, hyggelige serveringssteder, bar og treningssenter, blomsterbutikk, bibliotek, svømmehall, tennisbaner, curlingbane m.m.. Nærområdet byr også på verdens mest miljøvennelige kjøpesenter, Fornebu S. Kjøpesenteret har 80 butikker og spisesteder.

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og sentralt boligområde på Lysaker/Fornebu med kort gangavstand til bla. offentlig kommunikasjonstilbud og områdets rike utvalg av flotte fasiliteter og servicetilbud. Hundsund Grendesenter ligger også i nærheten, med skole, idrettsplass, barnehage og svømmehall. Det er kun fem minutter til Nansenparken på 200 mål. Denne naturskjønne perlen ble nominert til landskapsprisen i 2010, og tilbyr store, grønne områder. Parken har vakker beplanting i skjønn kombinasjon med vannførende kanaler, samt utmerkede gang- og sykkelstier. Legg gjerne turen til Storøya eller Sjøflyhavna. Sjøflyhavna kro som har eksistert i mer enn 60 år og ligger kun en kort spasertur unna. Bygget er nå fredet og rehabilitert for å bevare sitt opprinnelige uttrykk. Her finner du et hyggelig og uformelt, maritimt og retrospektivt miljø som tilbyr enkel servering. Flere hotell restauranter ligger også rett i nærheten, kan nevnes The local oven og The local kitchen på Fornebuporten. La deg berøre av Storøyas urørte natur der du kan nyte rolige dager og blant annet servering i vannkanten. I gangavstand fra boligen er det også flere flotte parkanlegg, restauranter, treningssenter, Curlinghall, innendørs golfsenter, konsertarena, og museer.

Få minutter unna finner du Fornebuporten, med en stor, moderne Kiwi-butikk, apotek, Mester Grønn blomster, frisør og treningssenter. I samme bygg ligger The Local, nærmiljøets hyggelige restaurant og bar. Her kan du nyte et godt måltid, eller handle deilige bakervarer og andre delikatesser. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fornebu S Fornebu S med sine 80 butikker og spisesteder har et godt og variert utvalg av butikker, lekkert innkledd i nyutviklede løsninger og fremtidens miljøkrav. Det er også få minutters kjøring til handlesenteret CC-vest med et stort utvalg av butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog hvorav nærmeste holdeplass er Lilløyveien ca. 200 meter fra boligen. Boligen er også ideelt plassert i forhold til Lysaker, et viktig knutepunkt for buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Sandvika, 12 min til Oslo S, 4 min til Lysaker og 40 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har ellers gangavstand til Lysaker barneskole og Hundsund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Standard

Lekker 2-roms leilighet som ligger i 3 etasje.

Det er bla. en romslig stue og kjøkkendel som har god plass for sofa og spisebord. Store vindusflater som slipper inn godt med lys. Ellers oppleves leiligheten som svært praktisk og arealeffektiv!

Parkering

Garasjeanlegg med mulighet for kjøp og leie av plass. Sameiet disponerer seks gjesteparkeringsplasser. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm

Primærrom

Primærrom: 40 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 40 kvm

Tomt

Eiet tomt, 7053 m²
Uteområdene er moderne og funksjonelle med plen, gangstier og lekeplasser.

Forretningsfører

ENQVIST EIENDOMSDRIFT AS.

Byggeår

2015

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig Kr. 678 456,-
Som sekundærbolig Kr. 1 899 677,-

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra energisentral og fjernvarme. Elektriske varmekabler på bad/vaskerom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Forsikring med polisenummer

If. Polisenummer: 1206378.1.6

Takst

Verditakst: kr. 3 650 000,-
Lånetakst: kr. 3 060 000,-
Takstmann: Glenn Skram
Takstdato: 04.05.17 09:30

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatele.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 2012002 datert 31.10.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser KOMMUNEDELPLAN2 FORNEBUOMRÅDET datert 21.09.2000. Området er i utvikling og det flere pågående planer og byggesaker.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Ludvik Lidicky Hyeon Jin Ha

Oppdragsnummer

80-17-0040

Saksbehandlere

Mette Hagen
Eie Fornebu
Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Mob: 95 14 69 09 / E-post: mha@eie.no

Marius Kirkeby
Eie Fornebu
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 45 25 89 38 / E-post: mtk@eie.no

Eiendom

John Strandruds vei 5, 1366, Lysaker, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr.41 Bnr.969 Snr.34 i Bærum kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

1

Prisantydning

3 650 000,-

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. d.d.
Andel fellesformue: kr. 0 ,- pr.d.d.

Totalpris inkl. omkostninger

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 700,- (Eierskiftegebyr kjøper) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift) 100 999,50 (Omkostninger totalt) 3 750 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 005,- pr.mnd. Fjernvarme/varmtvann (a konto), kabel-tv, renhold fellesareal, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring bygning, drift og vedlikehold bygning m.m.

Bebyggelse og byggemåte

Stort frittliggende boligbygg oppført i 2015.

Bygningen er oppført etter den byggeskikk som er vanlig for oppføringstidspunktet. Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår. Frittbærende dekker av betong. Bærende konstruksjoner i betong. Utfyllende bindingsverk i celler. Fasade med tegl, fasadeplater og kledning. Flatt tak, antas tekket med papp/membran. Vinduer og skyvedør med ramme og karmer i tre og aluminium med 3-lags pressglass fra 2014. Ref takst.

Inneholder

Romslig entrè med skyvedørsgarderobe, lys stue med utgang til solrik balkong. Åpen innholdsrik kjøkkenløsning. Lyst og praktisk soverom med fin garderobeløsning. Lekkert bad/ wc med dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Felles sportsbod og egen kjellerbod på ca. 8, 5 kvm. Heis direkte ned til inngangsparti, garasje og boder.

Kjøkken

- Kjøkkeninnredning fra Sigdal i hvite glatte fronter.
- Lys under overskap.
- Laminat benkeplate med nedfelt kum i stål.
- Komfyrvakt montert.
- Waterguard montert.
- Ventilator med utkast igjennom felles luftekanal.
- Kjøkkenet fremstår svært stilrent og moderne.
- I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

- Delikate flislagt bad med varmekabler i gulv og downlightsbelysning.
- Vegghengt klosett med spalte for synliggjøring av lekkasjevann.
- Servantinnredning med underskap.
- Nedsenket dusjnisje i gulv. Dusjhjørne med vendbare dører i glass.
- Veggmontert armatur og garnityr.
- Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.

Vegger

Lyse delikate overflater på veggene.

Gulv

Pen parkett på gulvet og flislagt gulv på bad.

Himling

Malte himling. Downlights i taket på badet.

Sameie

Boligsameiet Fornebuporten 1, gnr 41 bnr 969 i Bærum kommune. Org. nr.: 916028857.
Sameiet består av 293 boligseksjoner i henhold til oppdelingsbegjæring.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 700,- (Eierskiftegebyr kjøper) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift) 100 999,50 (Omkostninger totalt) 3 750 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunn og forsikringshonorar/ factoring  
(Kr.5 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 391)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum:
3 650 000,-) (Kr.40 150)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.19 500)
Totalt kr. (Kr 77 041)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Fornebu Eiendomsmegling AS
Eie Fornebu
Org. nr:917610908
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00, Fax: 94 76 07 95

Ansvarlig megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler Mette Hagen
Mobil: 95 14 69 09
E-post: mha@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 21.07 klokken 11:53

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig