Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Rugdefaret 3B, 1341 Slependen Vis på kart

Prisantydning
5 550 000

SLEPENDEN / TANUM - LEKKERT OG PÅKOSTET REKKEHUS I SVÆRT BARNEVENNLIG BOLIGOMRÅDE - AREALEFFEKTIV PLANLØSNING - GARASJE - KORT VEI TIL VESTMARKA - KORT VEI TIL BARNEHAGER/ SKOLER/ OFF. KOMMUNIKASJON/ SANDVIKA SENTRUM

Prisantydning

5 550 000

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

5 744 310

P-rom

109 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 21.01 fra 13:15 til 14:15

Tirsdag 23.01 fra 17:30 til 18:30

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Rugdefaret 3B, 1341 Slependen

Prisantydning

5 550 000

Fellesgjeld

39 900

Fellesformue

22 984

Omkostninger

154 414

Fellesutgifter

3 877

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

83

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

109 / 125 / 138 kvm

Byggeår

1962

Tomt

Festet tomt 51889 M2

Oppdragsnummer

36-17-0571

Visninger på eie.no

79

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 5 550 000
Fellesgjeld 39 900
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Eierskiftegebyr kjøper 5 245
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 665 104,-) 141 620
   
Totalt 5 744 310

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Rugdefaret 3B, et påkostet, lekkert og gjennomført rekkehus med meget god standard og fine detaljer. Boligen ligger i et svært barnevennlig boligområde og området er kjent for et godt og hyggelig bomiljø med barn i alle aldre. Det er kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, marka, nærbutikk m.m. En aktiv familie som er glad i natur vil sette stor pris på den korte avstanden til Vestmarka, Tanumskogen, skiløyper, Ringi gård m.m.

Boligen er de senere år påkostet og holder en god standard. Den fremstår som delikat og innbydende med et moderne preg spesielt i 1. og i 2. etg. I forbindelse med oppusing i 2012 og 2016 ble samtlige flater fornyet. Kjøkken er nytt fra 2012, badet fra 2016 er meget delikat utført med gode løsninger, ny flislagt gang i 1. etg. med varmekabler m.m. Den gode planløsningen i 1. etg. med åpen kjøkken/ stueløsning er med på å skape en luftig romopplevelse med mye lys. Det er i hovedsak en-stavs eikeparkett på gulvet og lyse og tidsrike farger på vegger. Det er også meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld på sommeren.

Velkommen til visning!

KORT OM BOLIGEN:

- POPULÆRE OG NATURSKJØNNE SLEPENDEN / TANUM
- INNBYDENDE OG DELIKAT REKKEHUS OVER 3 PLAN
- PÅKOSTET MED GOD STANDARD
- KOSELIG HAGE
- TERRASSE
- GODE SOLFORHOLD
- AREALEFFEKTIV PLANLØSNING
- PEIS
- ÅPEN OG LUFTIG STUE/ SPISESTUE MED GODE LYSFORHOLD
- LEKKERT OG INNHOLDSRIKT KJØKKEN
- INTEGRERTE HVITEVARER
- NYTT DELIKAT BAD FRA 2016
- NYTT EL-ANLEGG
- KJELLERSTUE
- EN-STAVS EIKEPARKETT
- GARASJE
- SVÆRT BARNEVENNLIG BOOMRÅDE
- BLINDVEI UTEN GJENNOMGANGSTRAFIKK
- GODT BOMILJØ MED BARN I ALLE ALDRE
- STORE GRØNTAREALER OG FINE FELLESOMRÅDER
- TRYGG GANGAVSTAND TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- FÅ MINUTTER GANGE TIL TOG OG BUSS
- KUN 5 MIN MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM
- MARKANÆRT
- EN BOLIG SOM ABSOLUTT BØR OPPLEVES






Boligen går over 3 plan og har følgende romfordeling:

1. etasje: Romslig entré/ hall, innholdsrikt og svært pent kjøkken fra 2012 med en praktisk åpen løsning mot stuen, stue og spisestue med utgang til platting på ca.19 kvm med videre adkomst til hagen.

2. etasje: Delikat bad/wc fra 2016, mellomgang med stor og praktisk garderobeskap og 3 lyse soverom av god størrelse, garderobeløsninger.

Kjeller: Kjellerstue, teknisk rom, vaskerom og bod. Det er mulig å bygge et ekstra bad i denne etasjen, noe mange andre i rekkehusene har gjort.

Garasje: Garasje med plass for en bil i felles garasjerekke.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning. For mer utfyllende informasjon, flere bilder og salgsoppgave trykk "Bestill prospekt fra tilbyder" i høyre kolonne.

Beliggenhet

Rekkehusområde på Slependen/Tanum, i trafikkstille og grønne omgivelser. Kun få min med bil fra Sandvika og alt som her tilbys av forretninger, service- og kulturtilbud.

Gode kommunikasjonstilbud med tog fra Slependen stasjon og bussholdeplas i Juterudveien som ligger ca. 4-5 minutter unna. Herfra er det hyppige avganger til Sandvika (buss hvert tiende minutt i rushtider og hver halvtime dagtid, kveld og helg og tog hvert 15. minutt i begge retninger). Lokaltoget tar deg til Nationaltheatret i Oslo sentrum på ca. 18 minutter. Alternativet er Sandvika som er hovedknutepunkt til tog og buss i området.

Lekeplass og fotball-/ skøytebane rett utenfor døren. Boligen har en god intern beliggenhet i en blindvei. Flere barnehager og parker i nærområdet, både private og kommunale. Trygg gangvei til både barne- og ungdomsskole (Tanum og Bjørnegård) og få minutters gange til nærbutikk og legekontor (med barnelege). For de idrettsinteresserte byr Jardar (holder til på Bjørnegård/Combihallen) på ulike tilbud for små og store. Få min unna boligen eller en kort oppvarmingstur er du på Vestmarksetra som er utgangspunkt for turer både sommer og vinter. Om sommeren er det kort vei til flere badestrender - som f.eks. Kadettangen og Kalvøya.

Standard

Lekkert rekkehus med god planløsning spesielt tilpasset barnefamilier.

Entré: Ny flislagt entré fra 2016 med varmekabler. Entréen er lys med pent flislagt gulv. Det er gode muligheter for klesoppheng, samt klesoppbevaring.

Stue og spisestue: Stuen i 1. etg. er romslig med plass til både sofa- og spisestuemøblement. Det er store vindusflater som slipper godt med lys inn. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasseplatting på ca. 19 kvm med direkte adkomst til hagen. Peisoven i stuen varmer godt på kalde vinterdager og er med på å skape en ekstra fin atmosfære.

Stor kjellerstue som en familie vil sette pris på. Rommet kan brukes av hele familien til spillekvelder eller hvis en ønsker å ha litt space for seg selv. Her er det åpen peis som gir godt med varme.

Kjøkken: Pent og moderne kjøkken med hvit høyglans innredning, slette fronter og heltre benkeplate fra 2012. Del av overskapene er holdt i mørkere farger, noe som gir kjøkkenet det lille ekstra. Rommet er godt utstyrt med både skap- og benkeplass. Mellom benk og overskap er det pent flislagt overflate. Det er montert ventilator. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøl/ frys, oppvaskmaskin, stekeovn, micro og kokeplater (induksjon). Inngang til kjøkkenet fra både gang og stue/ spisestue. Vindu på kjøkkenet gir godt med lys inn i rommet.

Bad/wc/vaskerom: Svært delikat og innbydende bad med eksklusive materialvalg. Pent flislagt bad med varmekabler er utstyrt med dusjnisje med rund nedbør dusjhode, servant med tilhørende underskap og speil over, samt et gulvstående toalett. Det er downlights i taket.

Vaskerommet har malte vegger og malt gulv. Det er opplegg til vaskemaskin og skyllekum. Varmtvannsbereder fra 2012 er plassert i dette rommet.

Soverom: Det er tilsammen 3 soverom i boligen hvor alle er plassert i 2. etg. Alle er av god størrelse. Hovedsoverom innehar god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt øvrig møblement. Barnerommene er også av god størrelse og har plass til seng, samt annet soveromsmøblement. Meget praktisk seng på barnerommet (pikerommet) med oppbevaring under medfølger salget.

Gulv og overflater: Det er hovedsak parkett og fliser. Furugulv i kjellerstuen.
Innervegger og overflater: Det er i hovedsak malte flater og noe tapet.
Himling og overflater: Det er panel i kjellerstue og 1.etg. 2.etg har malte gipsplater. i 2.etg er det montert downlights i trapperom og bad.

Diverse oppgraderinger:

2012:
- Drenering utført i regi av sameiet
- Nytt vindu i kjellerstuen satt inn i sammenheng med dreneringsarbeid
- Ny terrasse og trapp
- Nytt kjøkken
- Ny varmtvannsbereder
- Alle overflater i 1. etg. gipset og malt
- Alt elektrisk byttet ut i 1.etg.

2014:
- Kjellerstue pusset opp med gips på vegger og malt

2015:
- Benker med oppbevaringsmuligheter på terrasse

2016:
- 2. etg. totalrenovert
- Nytt elektriks anlegg
- Nytt bad
- Satt inn downlights i gang
- Ny skyvedørsgarderobe i gangen
- Ny flislagt gang i 1.etg. med varmekabler

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse henvises det til tilstandsrapport  ved takstmann Harald Poulsen vedlagt salgsoppgaven.

Parkering

Parkering i felles garasjerekke. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Det er opparbeidet flere gjesteparkeringsplasser i tillegg til garasjeanlegget.

Areal

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 138 kvm

Primærrom

Primærrom: 109 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 125 kvm

Boder

Gode lagringsmuligheter i kjelleretasjen.

Tomt

Festet tomt, 51889 m²

Fellesarealene er opparbeidet med lekeplass med sandkasse, huske og lekestativer, fotballbane, ballplass som blir islagt om vinteren og akebakker, sittegrupper m.m.

Tomtenarealet til denne boligen er opparbeidet med terrasseplatting, gresssplen, busker og annen beplantning.

Felleskostnad inkluderer

Felleskostnadene inkluderer kabel-TV, internett, bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, snørydding, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel m.m. Felleskostnadene har nylig økt grunnet fasade og takarbeid (fornyelse av kledning og tak).

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lånenr       * OBOS01-98207607274
Type              A
Restsaldo   13.813.281,-
Restløpetid 19 år 7 md.
Term pr. år  12
Type rente    Flyt
Rente (28.12.17) 3,10%

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Forretningsfører

OBOS

Byggeår

1962

Byggemåte

Grunn og fundamenter: Antatt støpt betongplate på komprimerte masser.
Yttervegger: Grunnmur er i betong/ mur. Bindingsverksvegger isolert med min.ull og utvendig kledning. Sameie skal i løpet av 2018 skifte kledning og isolere yttervegger.
Vinduer: Isolerglass vinduer fra 1986. Terrassedøren er fra 1984 og kjellervindu ble skiftet 2012.
Takkonstruksjoner: Trekonstruksjon tekket med papp. Takflater er isolert. Sameiet skal i løpet av 2018 legg på ny taktekking.
Gulvsystemer: Det er trebjelkelag mellom etasjene. Små skjevheter i gulvene aldre tatt i betraktning.
Garasje: Garasjen i garasjerekke er oppført i enkle konstruksjoner, den er satt rett på bakken, vegger er i reisverk med utvendig kledning, taket er i trekonstruksjon tekket med papp. Det er en vippeport. Det er strøm i garasjen.

Resultatet av ny kledning /tak kan besiktiges på visning på noen av nabohusene.

Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Harald Poulsen.

Bebyggelse

For det meste rekkehusbebyggelse, med noe villa- og lavblokkbebyggelse i området.

Diverse

Avvik fra løsøreregister bak i prospektet.

Følgende medfølger ikke ved salget:
- Fastmonterte hyller, unntatt baderomshylle og hyller ved siden av kjøkkenet
- Lamper, unntatt spot-lampene på gangen og på kjøkkenet
- Panelovnene

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Ingen eiendomsskatt i Bærum kommune p.d.d.

Oppvarming

Det er skorstein i boligen som har montert en peisovn i 1. etg og en peis i kjellerstuen. Det er varmekabler på badet og i entreen. For øvrig oppvarming med panelovner og løsovner.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

Gjensidige forsikring
Polisenr: 80287015
Hver seksjonseier må selv tegne hjem-/innboforsikring.

Takst

Verditakst: kr. ,-
Lånetakst: kr. ,-
Takstmann: Harald Poulsen
Takstdato: 02.01.18

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på rekkehus.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave på nett. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse, ved å laste disse ned.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp.
Offentlig vei.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hver eier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Det ble utført radonmåling i vinter 2016/2017.
Siste målte radonverdier: 20-100 Bq/m3
Selger opplyser dette:
Verdier fra kjeller opp mot 100, de andre etg. betraktelig lavere.

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Kun integrerte hvitevarer følger med.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Marthe Dyrnes Stabell Karl K Lund Bendixby

Oppdragsnummer

36-17-0571

Saksbehandlere

Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Eie Sandvika
/

Eiendom

Rugdefaret 3B, 1341, Slependen

Matrikkel

Gnr.119 Bnr.25 Snr.83 Orgnr.975433609 i Bærum kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

5 550 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 39 900,- pr.
Andel fellesformue: kr. 22 984,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger

5 550 000,- (Prisantydning) 39 900,- (Andel av fellesgjeld) 5 589 900,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 141 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 665 104,-)) 154 414,50 (Omkostninger totalt) 5 744 314,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 877,- pr.. Festeavgift, forsikring, kommunale avgifter, kabel-TV, internett, drift sameiet, forretningsførsel og vedlikehold fellesarealene m.m.

Skole/barnehage

Ås barnehage avd. Vågebytoppen.
Tanum friluftsbarnehage.
Tanum barneskole.
Bjørnegård ungdomsskole.
Sandvika videregående skole.

Offentlig kommunikasjon

Tog fra Slependen togstasjon eller Sandvika Sentrum.
Buss fra Tanum bussholdeplass.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 877,- pr..

Selger opplyser dette om eiendommen:
- Forsikringspremie ( innboforsikring ) pr. år ca. kr: 2.388,-
- Strømforburk: Kraft og nettleie pr. år ca. kr: 13.000,-
- Dette utgjør ca. 13.000 kWh pr. år
- Kostnader ved Internett pr. mnd. standardpakke dekkes av felleskostnadene
- Fiber tv: GET

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 1 179 150,- Som sekundærbolig Kr. 3 773 278,-

Sameie

Sameie: Ræverud Boligsameie, Orgnr: 975433609
Ræverud Boligsameie

Styregodkjenning

Det kreves ikke styrets godkjenning ved eierskifte.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Festeavtale

Areal: 51 889 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2061, Fellesavgiften er en del av de månedlige fellesarealene
Utløpsår feste: 2061, Festeavgiften er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

5 550 000,- (Prisantydning) 39 900,- (Andel av fellesgjeld) 5 589 900,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 141 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 665 104,-)) 154 414,50 (Omkostninger totalt) 5 744 314,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag: 1% i provisjon, etablering og tilrettelegging kr 14.500,- diverse poster og utlegg ca. kr 45.000,-.
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500) Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 391) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Markedspakke 1 (Kr.10 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 665 104,-) (Kr.56 651,04) Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Visningshonorar (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.88 650,04)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv. Ved å laste ned salgsoppgave på nett, vil man få tilgang til disse.

Avdeling

Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang
Mobil: 98 65 19 00
E-post: ech@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 15.01 klokken 16:18

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.







Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.







EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig