Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Bjørndalsstølen 7C, 5170 Bjørndalstræ Vis på kart

Prisantydning
6 000 000

Enebolig med praktisk planløsning, flere uteplasser, gode solforhold og garasje med plass til to biler i barnevennlige omgivelser på Bjørge!

Prisantydning

6 000 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

6 160 150

P-rom

193 kvm

Antall rom

5 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 26.11 fra 14:00 til 14:45

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Bjørndalsstølen 7C, 5170 Bjørndalstræ

Prisantydning

6 000 000

Omkostninger

160 150

Kommunale Avgifter

20 697

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

193 / 198 / 218 kvm

Byggeår

1999

Tomt

Eiet tomt 967 M2

Oppdragsnummer

61-17-0314

Visninger på eie.no

3217

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 6 000 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-) 150 000
   
Totalt 6 160 150

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Bjørndalsstølen 7C  har en attraktiv beliggenhet med gode solforhold i et rolig og barnevennlig område. Boligområdet er godt opparbeidet med grøntareal, lekeplasser og ligger tilbaketrukket til med lite trafikkstøy.

Er du av den sporty typen kan Bjørndalsskogen by på varierte turområder. Du finner Kanadaskogen få minutter unna som har vært en tumleplass for barn og voksne i generasjoner. Skogen er forsynt med badeplass i ferskvann og har en rekke bygg som ble bygget og brukt under andre verdenskrig. Lyderhornsfjellet ligger også i nærheten og er et av de syv fjell rundt Bergen. Du finner også mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Vadmyrabanen, Alvøen idrettsplass, Varden Idrettsanlegg og Fyllingsdalen idrettshall. Bjørndalsskogen "binge" ligger ca. 1 km fra boligen dersom man har barn som er interessert i fotball. Av treningssenter kan vi nevne Nr1 FitnessXpress Bjørge som ligger ca. 300 meter fra boligen.

Ellers er det et svært godt kollektivtransporttilbud i området. Her går buss nr 24 hver halve time til Oasen senter, hvor buss nr 4 går videre derfra til Bergen sentrum. Ellers går det også buss nr 24 til Loddefjord terminal hvor du kan bytte til buss nr 4 eller 50E, som tar deg videre til Bergen sentrum. Ellers kan vi nevne at Knappetunellen har gitt kortere avstand til de store næringsområdene ved Kokstad, Sandsli og Flesland.

Det er et stort mangfold av butikker i området. Her kan vi spesielt nevne Kiwi Bjørgeveien som bare ligger 300 meter unna boligen, så her er du ikke avhengig av bil for de mindre handleturene. Dersom man ønsker å ta lørdagshandelen på Vestkanten Storsenter ligger dette ca. 5 minutter unna. Vestkanten har over 110 butikker, badeland, ishall, curling og bowling for å nevne noe. Her kan hele familie kombinere helgehandelen med artige opplevelser.

Skole og barnehagetilbudet i området er det heller ingenting å si på. Her ligger Espira Eventyrskogen barnehage bare 800 meter unna, Sæterdalen barnehage ca 1 km unna. Når barna blir eldre og skal begynne på skolen faller det naturlige valget på Bjørndalsskogen skole, her går barna fra 1-7 klasse. Av ungdomsskoler er Sandgotna skole den nærmeste, her går ungdommene fra 8-10 klasse. Fyllingsdalen videregående skole og Laksevåg videregående skole er de nærmeste skolene dersom man har eldre barn. Disse skolene har flere ulike studieretninger og har noe som passer for alle.

Standard

Velkommen til Bjørndalsstølen 7c! Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig område! Innkjørselen gir et godt førsteinntrykk, her er det seinbelagt. I garasjen er det plass til to biler og flere på egen tomt. Den utvendige boden på ca. 3 kvm kan holde orden på diverse hageutstyr. Boligen har terrassedekker på flere steder rundt boligen som gir svært gode solforhold. Det er også laget til med utepeis, og denne kan hele familien nyte godt av vår som høst. Kle dere godt og inviter over venner til grilling. Her kan dere skape mange gode minner.

Planløsningen er god og hele boligen preges av flotte kvaliteter og store vindusflater som lyser opp både soverom og allrom. Stig inn og heng fra deg yttertøyet i den praktisk utnyttede entreen før du trer inn i din nye bolig.

Hele førsteetasjen har varmekabler og dette vil familien prise seg lykkelig over. Entreen er romslig og trappene gjør at rommet føles åpent og luftig. Dette gir uten tvil et meget godt førsteinntrykk av hele boligen - her er det en fryd å komme hjem!

Ditt nye kjøkken er romslig med tidløse kvaliteter, og innbyr til kokkelering. I det du holder på kan du nyte utsikten over nærområdet fra de store vinduene som lyser opp rommet. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, og inneholder godt med både skap- og benkeplass. Mellom benkeplaten og overskapene er det skiferfliser, som gir et lekkert preg og gjør rengjøringen enklere. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap med frys. Benkeplaten er i laminat, kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Ved vinduet kan dere plassere kjøkkenbordet, som legger opp til at dette blir et sosialt rom for hele familien. Her kan dere skape øyeblikk rundt bordet, nyte deilige middager og barna kan gjøre lekser.

Gjennomgående i inn i stuen er de lyse og lekre parkettgulvene. Disse satt sammen med de mange og store vindusflatene skaper et lyst og harmonisk hjem. Midt i rommet er det plassert en flott peisovn, som både setter sitt preg på rommet og varmer opp huset på kalde vinterdager. Planløsningen i stuen er praktisk og byr på flere møbleringsmuligheter, og i stuen er det god plass til både sofakrok og spisebord. Herfra kan man slå opp dørene til boligens terrasse som kan innredes med sittegruppe. På terrassen kan man med glede kan invitere både venner og bekjente på sene vår- og sommerkvelder.

I boligen er det to bad hvor det ene av disse ble pusset opp i slutten av 2016. Badet i underetasjen er helfliset med en miks av keramiske fliser og rullestein, samt innfelte spotter i himling. Flisene holder en grålig fargepallett og badet fremstår svært delikat. Det er i tillegg montert hyller langs den ene veggen og ellers finner man servant med møblement, speil og belysning samt vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Dette er virkelig et sted for personlig velvære. Det er montert elektrisk avtrekksventil i himling. Det andre badet ligger i boligens første etasje. Dette badet fikk ny innredning i 2016. Badet har varme i gulvet, lyse veggfliser, bare strammet opp av de litt mørkere gulvflisene. Himlingen består av malt panel og innfelte spotter. Av innhold finner vi servant med møblement, speil og belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Avtrekksventil montert i vegg. Denne boligen har i tillegg et eget rom forbeholdt klesvasken. Vaskerommet må være hele familiens drømmerom. Her er det mulig å lage til praktiske systemer for sortering av skittentøy, samt tørking av klær. Av innehold finner man utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Det finnes fem soverom i boligen. Disse ligger fordelt over etasjene. Alle rommene er av god størrelse og har mulighet til variert møblering. Det er god plass til den vanlige soveromsmøbleringen, slik som seng, garderobeløsning, kommode og kanskje en skrivepult. I tillegg er det en kjellerstue i underetasjen. Per i dag benyttes denne som spillrom samt at det er innredet med sofagruppe, men her kan man enkelt innrede med soverom. På toppen ligger det siste soverommet og loftstuen og den har store vindusflater som skaper et naturlig lysinnslipp. Her kan dere innrede med sofagruppe og TV-krok. Det perfekte stedet for lekerom til barna.

Videre kan det være verdt å nevne at man ligger solrikt til da man har terrasse rundt store deler av boligen. Til sammen har man cirka 127 kvm terrasse med utgang fra entré, stue og kjøkken, vaskerom og soverom. De solrike dagene kan med andre ord nytes utendørs! Selger kan fortelle at solen er på baksiden av huset fra tidlig morgen og flytter seg mot siden og fremsiden på formiddag. Midtsommers går solen ned over Bjørndalsstølen rundt kl. 22-22:30.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Parkering til to biler i garasje og på egen tomt.

Areal

Primærrom: 193 kvm, Bruksareal: 198 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

Primærrom

Primærrom: 193 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 198 kvm

Tomt

Eiet tomt, 967 m²

Byggeår

1999

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Bjerk Hansen:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundament i betong.

Yttervegger: Ytterveggene er utført i trekonstruksjoner med utvendig liggende trekledning.

Takkonstruksjoner: Saltak. Konstruksjon av taksperrer. Taksperrer tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Gesimser og vindskier i trekledning.

Gulvsystemer: Etasjeskiller i trebjelkelag.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Det er pliktig medlemskap i velforening. Ca. kr. 2 000,- per år. Kostnaden dekker vedlikehold/brøyting av felles vei, fellesareal, og vann-og kloakkanlegg i boligfeltet.

Solidarisk vedlikeholdsforpliktelse på vei, vann og avløp via fellesanlegg på gnr. 122, bnr. 5 og 559.

Tilbygg med nytt inngangsparti i bakkant av eiendommen ser ikke ut til å være byggemeldt. Kjøper tar risiko for fremtidig bruk og eventuelle pålegg.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Fra Fyllingsdalen følger man Bjørgeveien mot Vestkanten. Ta av ved avkjøring til Kiwibutikk og kjør så første til høyre. Boligen ligger på høyre side av veien. Det vil være skiltet med visningsskilt fra Eie Eiendomsmegling ved fellesvisning.

Oppvarming

Varmekabler i hele u.etg, bad 1.etg. og vaskerom.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring med polisenummer

Nemi Polisenummer: 2716585

Takst

Takstmann: Kristoffer Bjerk Hansen
Takstdato: 27.10.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.03.2000 vedrørende nybygg bolig.
Denne kan besiktiges hos megler.

At slik attest foreligger gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid eller endringer på boligen som kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Regulering

Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til bebyggelse og anlegg ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om reguleringsbestemmelser med mer, se komplett salgsoppgave.

Utdrag fra reguleringsplanen for området:

Berøringsgrad
Berøringsgrad refereres her til prosentvis geometrisk dekning av eiendommen. I enkelte tilfeller vil også arealplaner som kun tangerer eiendommen vises i utlistingen. Beregningen av berøringsgrad nedenfor er gjort ut fra et eiendomsareal på 967,1 m².

Reguleringsplaner på grunnen
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt Berøringsgrad 7170000 30 LAKSEVÅG. GNR 122 BNR 5, DEL AV SÆTERDAL - ÅSHEIMOMRÅDET, FELT B 190410335 3 30.03.1987 98,7 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Ingen planendringer er markert innenfor - eller i umiddelbar nærhet til den aktuelle eiendommen. Sjekk likevel kartet og planarkivsystem for punktrepresenterte planendringer (ikke-georefererte planobjekter).

Kommune(del)plan(er)
Planid Plannavn Saksnr Ikrafttrådt Berøringsgrad 60910000 BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021 200817958 24.04.2013 100,0 %

Arealformål i henhold til kommuneplanen
Planid Arealformål (kode - forklaring) Arealstatus Berøringsgrad 60910000 1001 - Bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer Nåværende 98,8 %
60910000 5100 - LNF-områder jfr. bestemmelsene § 4, § 21 og § 25 Nåværende 1,2 %

Hensynssoner i henhold til kommuneplanen

Friluftsliv
Planid Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad 60910000 Byfjell Hensyn friluftsliv jfr. retningslinje § 27.3.2 1,2 %

Naturmiljø
Planid Sonenr Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad 60910000 220 Biologisk mangfold Bevaring naturmilø jfr. retningslinje § 27.3.4 42,0 %

Planer i nærheten av eiendommen
Arealplaner i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt 3370500 30 LAKSEVÅG. GNR 122 BNR 5, BJØRNDALSSTØLEN VEST, REGULERINGSENDRING 200408706 3 17.09.2007 3370000 30 LAKSEVÅG. DEL AV GNR 122, FELT DI I PLANOMRÅDET BJØRNDALSTRÆ
- ÅSHEIM - 3 02.01.1974

Forklaring status:
3 - Endelig vedtatt arealplan

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet privat frem til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger ifølge Bergen kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen har legalpanterett i eiendommen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp (1G) for ubetalte utgifter.

Erklæring tinglyst 30.06.1999 med dagboknr 16712 vedrørende bestemmelse om vann/kloakkledning.
Erklæring tinglyst 11.07.1997 med dagboknr 19471 vedrørende registrering av grunn.
Erklæring tinglyst 30.06.1999 med dagboknr 16712 vedrørende bestemmelse om veg.

Utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Pletten jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger. Oppgi ønsket overtagelse ved budgivning.

Eier

Birgitte Ørevik Axelsen

Oppdragsnummer

61-17-0314

Saksbehandlere

Eivind Kalve
Eie Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Eie Bergen Sentrum
/

Eiendom

Bjørndalsstølen 7C, 5170, Bjørndalstræ

Matrikkel

Gnr.122 Bnr.580 i Bergen kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

5

Prisantydning

6 000 000

Totalpris inkl. omkostninger

6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-)) 160 149,50 (Omkostninger totalt) 6 160 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 20 697 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis ifølge Bergen kommune.

Inneholder

Areal og fordeling pr etasje
U.etg: 71 kvm BRA / 66 kvm P-rom
1.etg: 90 kvm BRA / 90 kvm P-rom
2.etg: 37 kvm BRA / 37 kvm P-rom

Boligen går over tre plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
U.etg: Entré, gang, to soverom, bad, mellomgang og kjellerstue.
1.etg: Gang, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
2.etg: Loftstue, trappegang og soverom.

I tillegg medfølger 4 stk innvendige boder på ca. 1,9 kvm, 1,6 kvm, 1,3 kvm og en som har for lav takhøyde til å være målbar.

Garasjen har et areal på 42,2 kvm u.etg. Arealet på loftet er ikke målbart pga lav takhøyde, men 25,4 kvm gulvareal.

Faste løpende kostnader

For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, pliktig medlemskap i velforening, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 1 320 054,- Som sekundærbolig Kr. 3 696 150,-

Ligningsverdien pr 31.12.15 er hentet fra Skatteetatens ligningsverdiregister.

Tekniske installasjoner:

- Vannforsyningsrør av Pex rør (rør i rør system).
- Sluk av plast og veggsluk.
- Varmtvannsbereder på vaskerom. Volum: 198 liter. Produsert: 1999.
- Sentralstøvsuger.
- Sikringskap i entré, bod, garasje og utvendig vegg. Skapene inneholder automatsikringer. Strømmåler og hovedsikring på 63 ampere i utvendig skap.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-)) 160 149,50 (Omkostninger totalt) 6 160 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1,8%
Grunnpakke kr. 15 000,-
Tilrettelegging kr. 12 900,-
Oppgjørshonorar kr. 6 990,-
Markedspakke kr. 16 900,-
DM kr. 1 000,-
Avis kr. 5 990,-

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp betales det kr. 0,-

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Teslo, Bruaas og Kalve AS
Eie Bergen Sentrum
Org. nr:913781023
Markeveien 10
5809 Bergen
Tlf: 55 70 57 50, Fax: 55 70 57 52

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Eivind Kalve
Mobil: 98 15 11 91
E-post: ek@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 20.11 klokken 23:10

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig