Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Grønnlien 25, 5055 Bergen Vis på kart

Prisantydning
2 790 000

Delikat og innholdsrik godbit med sentral beliggenhet, garasjeplass, egen altan, flott utsikt og flere gjennomførte oppgraderinger i 2013!

Prisantydning

2 790 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 867 550

P-rom

65 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Grønnlien 25, 5055 Bergen

Prisantydning

2 790 000

Omkostninger

77 550

Fellesutgifter

2 637

Kommunale Avgifter

9 750

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

48

Etasje

2

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

65 / 65 / 70 kvm

Byggeår

1990

Tomt

Fellestomt 8983 M2

Oppdragsnummer

61-17-0122

Visninger på eie.no

64

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 790 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 70 000
   
Totalt 2 867 550

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en blindvei uten gjennomganstrafikk, meget sentralt like ovenfor Danmarksplass. Beliggenheten gir kort avstand til Bergen sentrum, Haukeland sykehus og sørover mot Nesttun og Lagunen. Det er godt kollektivtilbud i alle retninger. Buss nr. 10 tar deg til sentrum i løpet av cirka 12 minutter. Bybanetraseen går i dag mellom byparken og Lagunen, tredje byggetrinn mot Flesland ferdigstilles i løpet av 2017. Nærmeste stopp på traseen for deg vil være Danmarksplass og i retning sentrum vil det herfra ta cirka åtte minutter. Ønsker du deg sørover mot Lagunen storsenter tar turen dit 24 minutter.

I nærområdet er det flere dagligvarebutikker, bare noen få meter til søndagsåpen Joker og 5 minutters gange til Ica Matkroken,. I tillegg finner du både frisør og apotek på Danmarksplass samt Kiwi og Coop Extra. For øvrige servicetilbud ligger Bergen sentrum cirka fire minutter unna i bil. Utover de nevnte fasilitetene byr Danmarksplass på Prego restaurant som benytter gode, lokale råvarer for å lage smaksrike retter med inspirasjon fra Frankrike, Italia og Spania. Videre kan du ta turen til Bien Snackbar som tilbyr et stort utvalg av øl og klassiske cocktails. Disse må oppleves!

For studenten er dette området helt ideelt. Den nye høyskolen på Kronstad ligger i sykkelavstand, eventuelt ett bybanestopp videre fra Danmarksplass. I tillegg ligger det medisinsk-odontologiske fakultet ved Haukeland sykehus. I sentrum finner du flere institusjoner for høyere utdanning. Endelig er også Småpudden ferdigstilt. Denne broen over Damsgårdssundet knytter Damsgård sammen med sentrum. Rett over den nye broen ligger Handelshøyskolen BI Bergen, som er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. I sentrumsområdet ligger også UIBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematisk-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Av turmuligheter i området ligger Løvstien i gangavstand fra leiligheten. Denne turveien tar deg nesten fem kilometer langs Løvstakkens østside, med Riplegården ved Melkeplassen og Casperkollen ved Kråkenes. Ønsker du deg en større utfordring ligger både Løvstakken og Damsgårdsfjellet innenfor rekkevidde. Herfra kan du nyte fantastisk utsikt over verdens vakreste by. Foretrekker du å trene innendørs ligger Stamina HOT på Danmarksplass og Barrys Bootcamp i Bergen sentrum.

Standard

Velkommen hjem til Grønnlien 25! Dette er en utrolig lekker leilighet med praktisk planløsning og gjennomgående parkett på gulvene.

Leiligheten passer til flere kjøpegrupper og vi presenterer den stolt. Selger kan fortelle at i 2013 ble leiligheten betydelig oppgradert. Dette innebar nytt kjøkken, bad, nytt røropplegg samt at alle overflater ble oppusset. I 2016 ble det også montert waterguard i kjøkkenbenk.

Når du tar steget over dørstokken slår den gode følelsen mot deg. Leiligheten holder en gjennomgående lysfargepalett. Entreen byr på muligheter for å henge opp ytterklær og god plass til å sette fra seg sko. Du kan også benytte deg av en bod/garderobe i entreen. Dette vil frigjøre plass og gi et ryddig førsteinntrykk.

På venstre side fra entreen ligger badet. Baderommet er helfliset og her er det en fin kontrast mellom de lyse veggflisene og de noe mørkere gulvflisene. Badet fremstår svært delikat og er virkelig et sted for personlig velvære.  Av innredning finner man wc, dusjbue, hel servantplate med møblement og speilskap med lys. Det er også opplegg for vaskemaskin. Gulvet har selvfølgelig ilagte varmekabler og her vil du aldri trenge å bekymre deg for kalde føtter over baderomsgulvet.

Leilighetens to soverom er av god størrelse og her kan man plassere både dobbeltseng og garderobeløsning. Du kan enkelt sette ditt personlige preg på de lyse overflatene med bilder og hyllesystem. Vinduene gir godt innslipp av naturlig lys og gjør at soverommene føles luftige.

Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning med stuen. På kjøkkenet er ingenting lagt til tilfeldighetene og dette er ordentlig forseggjort. Her har du god plass til å gjemme vekk kjøkkenredskapene dine i de praktiske skapene. Kjøkkeninnredningen har hvite, profilerte fronter fra Ikea og benkeplate i laminat med nedfelt vaskekum. Av innredning finner man integrert kjøleskap med frys, stekeovn og induksjonstopp samt opplegg for vaskemaskin. Granittflisene mellom benkeplate og overskap beskytter veggen mot søl, i tillegg ser det veldig bra ut samt at det gjør rengjøringen enklere.

Leilighetens stue er av god størrelse og har mye naturlig lysinnslipp med sine store vindusflater. Stuen har også en dus fargepalett, noe som skaper en flott atmosfære. Dette rommet er hjertet av leiligheten og kan innredes i flere soner. Du kan innrede med sjeselongsofa, hyllesystem samt en koselig spisegruppe. Så her er det bare å invitere venner og familie til en hyggelig stund.

Fra stuen er det utgang til din egne overbygde altan på cirka 10 kvm. Denne ble bygget i 2007 og kan innredes etter ønsker og behov. Hva med en koselig sittegruppe og noen planter? Her ligger alt til rette for hyggelige samlinger sammen med dem du er glad i. Utsikten er utrolig flott både sommer som vinter.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Det er en parkeringsplass i felles garasjeanlegg som hører til leiligheten. Her er det også montert opplegg for lading av el-bil, samt at garasjen er overvåket.. Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

Primærrom

Primærrom: 65 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 65 kvm

Tomt

Felleseiet tomt 8983 m²
Sameiebrøk: 139/10117

Felleskostnad inkluderer

Felleskostnadene inkluderer vedlikehold, dugnad, strøm fellesarealer, felles byggforsikring, kabel-tv og internett og felleskostnader for garasje.

Byggeår

1990

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Arne Frostad:

Grunn og fundamenter: Støpte fundament på antatt faste masser.

Yttervegger: Yttervegger kledd med fasadeplater og trekledning.

Takkonstruksjoner: Saltak bygget i trekonstruksjoner. Tekking med takstein.

Gulvsystemer: Etasjeskiller i betong.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 647 076,- Som sekundærbolig Kr. 1 811 811,-
Ligningsverdien pr 31.12.15 er hentet fra Skatteetatens ligningsverdiregister.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring med polisenummer

Tryg forsikring Polisenummer: 4129535

Takst

Takstmann: Arne Frostad
Takstdato: 16.05.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 15.05.1997 vedrørende boligbygg altaner.
Det foreligger ferdigattest datert 09.11.1990 vedrørende boligbygg nybygg.
Disse kan besiktiges hos megler.

At slik attest foreligger gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid eller endringer på boligen som kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Regulering

Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til bebyggelse og anlegg samt grønnstruktur ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om reguleringsbestemmelser med mer, se komplett salgsoppgave.

Utdrag fra reguleringsplanen for området:

Berøringsgrad
Berøringsgrad refereres her til prosentvis geometrisk dekning av eiendommen. I enkelte tilfeller vil også arealplaner som kun tangerer eiendommen vises i utlistingen. Beregningen av berøringsgrad nedenfor er gjort ut fra et eiendomsareal på 8983,1 m².

Reguleringsplaner på grunnen
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt Berøringsgrad 7070000 30 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 824, SØNDRE SKOGVEIEN 89 X 190001015 3 30.03.1987 86,8 % 17120000 30 LAKSEVÅG/ÅRSTAD/FYLLINGSDALEN. GNR 16 M.FL., TURVEI RIPLEGÅRDEN - LANGEGÅRDEN 200212517 3 19.11.2007 13,1 % 10510000 30 ÅRSTAD. SØNDRE SKOGVEIEN OG BLEKENBERG - 3 05.06.1950 < 0,1 % (7,3 m²)

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen)
Planid Reguleringsformål (kode - forklaring) Utdypende forklaring Berøringsgrad 17120000 459 - Annet friområde Opphold, opplevelse og aktivitet knyttet til friluftsliv 13,1 %

OBS! Reguleringsformål ikke utlistet for planid 7070000, 10510000 ettersom vektoriserte formålsflater mangler pr. dato. Konferer rasterkart.

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom Ingen planendringer er markert innenfor - eller i umiddelbar nærhet til den aktuelle eiendommen. Sjekk likevel kartet og
planarkivsystem for punktrepresenterte planendringer (ikke-georefererte planobjekter).

Kommune(del)plan(er)
Planid Plannavn Saksnr Ikrafttrådt Berøringsgrad 60910000 BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021 200817958 24.04.2013 100,0 %

Arealformål i henhold til kommuneplanen
Planid Arealformål (kode - forklaring) Arealstatus Berøringsgrad 60910000 1001 - Bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer Nåværende 82,5 % 60910000 3001 - Grønnstruktur jfr. bestemmelsene § 24 Nåværende 17,5 %

Bestemmelsesområder i henhold til kommuneplanen
Planid Bestemmelsesområde (kode - forklaring) Berøringsgrad 60910000 BOb - Område med parkeringsbestemmelser jfr. bestemmelsene § 28.1 og § 23.1 82,5 %

Hensynssoner i henhold til kommuneplanen

Friluftsliv
Planid Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad 60910000 Byfjell Hensyn friluftsliv jfr. retningslinje § 27.3.2 < 0,1 % (4,4 m²)

Planer i nærheten av eiendommen
Arealplaner i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt 20000 30 ÅRSTAD. BERGENSDALENS MIDTRE DEL 199938317 3 03.07.1923

Forklaring status:
3 - Endelig vedtatt arealplan

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Godkjente byggesaker i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Gnr/Bnr Bygningsnr Endring Bygningstype Status Dato Saksnr 159/800 300488043 Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse 23.02.2015 201502257 159/800 23648318 Garasjeuthus anneks til bolig Bygning godkjent for riving/brenning 23.02.2015 142

Andre opplysninger
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på
overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Berøringsgrad 100,0 %.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet privat frem til offentlig vei. Offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i h. h. t lov om eierseksjoner, paragraf 22, tredje ledd.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

Servitutter

Grunndata

1994/24768-2/106 Registrering av grunn
20.09.1994
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 968
Areal 20 m2
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/6010-1/106 Seksjonering
19.02.1990
opprettet seksjoner:
snr: 48
formål: Bolig
sameiebrøk: 139/10000
A457

2005/12509-1/106 Resek/tilleggssek
19.04.2005
seksjonsameieandeler:
snr: 48
formål: Bolig
sameiebrøk: 139/10000

2005/12509-2/106 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
19.04.2005

endring av formål/brøk:
snr: 48
formål: Bolig
sameiebrøk: 139/10117

Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap på felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon som tilhører den som ikke har betalt sin andel av fellesutgifter.

Utleie

Leiligheten kan i sin helhet leies ut til boligformål. Utleie av leiligheten er tillatt med styrets godkjenning. Seksjonseier er ansvarlig for av sameiets vedtekter følges, samt at styret i sameiet får tilsendt skriftlig bekreftelse på at leietaker eller ny eier er gjort kjent med ordensreglene og sameiets vedtekter.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger. Oppgi ønsket overtagelse ved budgivning.

Eier

Marius Askeland Selje Anette Antonsen

Oppdragsnummer

61-17-0122

Saksbehandlere

Eivind Kalve
Eie Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Marte Myrene
Eie Bergen Sentrum
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 31 70 20 / E-post: mamy@eie.no

Eiendom

Grønnlien 25, 5055, Bergen, Etasje: 2

Matrikkel

Gnr.159 Bnr.957 Snr.48 i Bergen kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

2

Prisantydning

2 790 000

Totalpris inkl. omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift) 77 549,50 (Omkostninger totalt) 2 867 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 637,- pr.mnd. Felleskostnadene inkluderer vedlikehold, dugnad, strøm fellesarealer, felles byggforsikring, kabel-tv og internett og felleskostnader for garasje.
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Kommunale avgifter

Kr. 9 750 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis ifølge Bergen kommune.

Inneholder

Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 65 kvm BRA / 65 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Entré, walk in garderobe m/skyvedør, to soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.

I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod i byggets kjeller på ca. 2 kvm, samt en felles sykkelbod i sameiet.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 637,- pr.mnd.

Herunder:
Fellesutgifter kr. 1370,-
Vedlikehold kr. 173,-
Dugnad kr. 100,-
Kabel-tv kr. 389,-
Garasje kr. 536,-

Faste løpende kostnader

For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Årsregnskap

Ifølge regnskap pr 31.12.16 hadde sameiet følgende tall:
- overskudd kr 321 044,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Sameie

Sameie: Sameiet Grønnlien, Orgnr: 980338703

Styregodkjenning

Det er en forutsetning for avtalen at ny eier blir styregodkjent før overtagelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjennelsen vil bli avklart i etterkant av salget.

Tekniske installasjoner:

Nytt røropplegg i 2013.
Sentralskap for vannrør) rør i rør. Magnetventil (waterguard ) montert på hovedinntak i
kjøkkenskap.
Mekanisk avtrekk bad.
Sikringsskap med automatelementer. 7 kurser. Hovedsikringer/måler i felles skap i samme etasje.
Walkin garderobe med innredning.
Dørtelefon.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til sjenanse for naboene.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift) 77 549,50 (Omkostninger totalt) 2 867 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 2,0%
Tilrettelegging kr. 12 900,-
Grunnpakke kr. 15 000,-
Markedspakke kr. 22 000,-
Oppgjørshonorar kr. 6 990,-

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp betales det kr. 0,-

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Teslo, Bruaas og Kalve AS
Eie Bergen Sentrum
Org. nr:913781023
Markeveien 10
5809 Bergen
Tlf: 55 70 57 50, Fax: 55 70 57 52

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Eivind Kalve
Mobil: 98 15 11 91
E-post: ek@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 23.05 klokken 15:59

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig