Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Inger Bang Lunds vei 17, 5059 Bergen Vis på kart

Prisantydning
3 150 000

Delikat 2-roms leilighet fra 2017 i et av Bergens mest spennende områder! Buss og bybane like ved samt den nye Høgskolen. Heis og takterrasse!

Prisantydning

3 150 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 241 300

P-rom

52 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Inger Bang Lunds vei 17, 5059 Bergen

Prisantydning

3 150 000

Omkostninger

91 300

Fellesutgifter

1 433

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

147

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

52 / 55 / 62 kvm

Byggeår

2017

Tomt

Fellestomt 5181 M2

Oppdragsnummer

81-17-0160

Visninger på eie.no

1716

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 150 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-) 78 750
   
Totalt 3 241 300

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Dette er en leilighet med flott beliggenhet på Kronstad. Området rundt Kronstad har vært i stor utvikling de siste årene med utbygging av bybanen samt den nye Høyskolen.

Kronstad er fartsåren til mange store arbeidsplasser som Haukeland sykehus, Haraldsplass og flere arbeidsplasser på Mindemyren. I tillegg ligger flere studiesteder i kort avstand fra boligens plassering. Den nye høyskolen ligger 7 minutter unna boligen. Videre ligger det medisinsk-odontologiske fakultet ved Haukeland sykehus. I sentrum finner du flere institusjoner for høyere utdanning. Her ligger blant annet Handelshøyskolen BI Bergen på Marineholmen, som er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. I sentrumsområdet ligger også UIBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematisk-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Er du av den turglade typen bor du perfekt til for å utfolde Bergensfjellene. Det er ikke lange veien til Ulriksbanen som tar deg til toppen av Ulriken. Herfra kan du nyte utsikten over verdens vakreste by. Ønsker du en lengre tur kan du gå fra Ulriken og over vidden til Fløyen. Av andre fjell vil vi anbefale at du også tar turen opp Løvstakken. Områdene rundt Isdalen bør også utforskes. Trives du best med trening innendørs kan du finne veien til SIB Bjørnsonsgaten, iTrain Danmarksplass eller Sats på Nygård.

Nærmeste dagligvarebutikk er Spar, som ligger rett utenfor døren. Ellers finner du Kiwi Bjørnsons gaten hvor du finner alt du måtte trenge gjennom uken. For øvrig kan vi fortelle at Danmarksplass byr på både apotek og Coop Extra. Ellers finner du alle øvrige servicetilbud i sentrum av Bergen, slik som vinmonopol, urbane kafeer og restauranter. Men la oss ikke glemme Danmarksplass stolthet, Bien Snackbar og Prego restaurant. Prego benytter gode, lokale råvarer for å lage smaksrike retter med inspirasjon fra Frankrike, Italia og Spania. Videre kan du ta turen til Bien Snackbar som tilbyr et stort utvalg av øl og klassiske cocktails.

Veien til sentrum fra Kronstad er kort. Hit kan du spasere i løpet 30 minutter og dersom du ikke skulle føle for å ta bena fatt, suser bybanen forbi gjennom hele dagen. Denne bruker cirka syv minutter til sentrum. Eventuelt kan du ta bussen fra Edvard Griegs vei hvor denne bruker fem minutter til sentrum.

Er du av typen som ikke ønsker å bo i sentrum, men likevel ønsker nærhet til alt, roper denne leiligheten på deg!

Standard

Her i Inger Bang Lunds vei 17 har du nå muligheten til å sikre deg denne godbiten hvor du blant annet får parkett på gulvene, helfliset bad, kjøkken med integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon, og overbygget balkong. Av sikkerhetstiltak er det både sprinkleranlegg og felles brannalarm. Det er selvfølgelig heis i bygget samt at man har tilgang til en stor takterrasse hvor man har fantastisk panoramautsikt og sol fra morgen til kveld. Alt er fra 2017 når bygget ble oppført, så her får du moderne løsninger fra gulv til tak.

Når man kommer inn i leiligheten har en mulighet til å ta av seg sko og ytterklær i den praktiske boden til høyre for døren. Boden er romslig og gir deg muligheter for videre oppbevaring av tøy og annet.

På høyre side av entréen finner man badet. Badet er helfliset og har støpt gulv med gulvvarme. Av innredning finner man vegghengt wc, dusjbue og 80cm baderomsinnredning med underskap og speil. Det er klargjort for vaskemaskin og tørketrommel. Her er også røropplegg i rørirør-system med samleskap på teknisk rom/bod.

Stuen ligger i en åpen løsning med kjøkkenet og har rikelig med naturlig lysinnslipp! Vinduene sørger for naturlig dagslys og åpenhet til rommet. Man kan innrede med sittegruppe ved vinduet og en koselig spisegruppe ved overgangen til kjøkkenet.

På kjøkkenet er ingenting lagt til tilfeldighetene og alt er ordentlig forseggjort. Kjøkkeninnredningen fra kvalitetsleverandøren Sigdal har hvite glatte fronter samt benkeplater i laminat. Av innredning finner man ventilator, induksjonstopp, stekeovn, integrert oppvaskmaskin og kjøl/ frys.

Soverommet er av god størrelse og man kan innrede med dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Her ligger alt til rette for en god natt søvn!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Primærrom

Primærrom: 52 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 55 kvm

Tomt

Fellestomt, 5181 m²

Byggeår

2017

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jarleif Amundsen:

Grunn og fundamenter: Betongkonstruksjoner på antatt faste masser.

Yttervegger: Yttervegger i betong med fasadeplater eller teglforblending.

Takkonstruksjoner: Flatt tak med membrantekking.

Gulvsystemer: Etasjeskiller i betong.

For ytterligere informasjon om byggemåte se ttilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi (nå kalt formuesverdi) er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell som hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt ihht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier).

I følge Skatteetaten.no vil formuesverdien for primærboliger utgjøre 25 prosent (2016 og 2017) av den beregnede markedsverdien.

Formuesverdien for sekundærboliger utgjør 80 prosent (2016) og 90 prosent (2017) av den beregnede markedsverdien.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Radiatorvarme i stue, gulvvarme i bad.
Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Forsikring med polisenummer

OBOS Skadeforsikring AS Polisenummer: 13548

Takst

Takstmann: Jarleif Amundsen
Takstdato: 06.10.17

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.07.17 vedrørende nybygg bolig.

Regulering

Området er regulert til bolig ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om reguleringsbestemmelser med mer, se komplett salgsoppgave.

Av basiskart som følger vedlagt salgsoppgaven fremkommer det et skravert områder i forkant av leilighetsbygget. Dette indikerer byggemeldte bygg /bygg under oppføring. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc kan det forkomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Bergen kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i h. h. t lov om eierseksjoner, paragraf 22, tredje ledd.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

Heftelser:

1917/910237-1/106 Bestemmelse om gjerde Tinglyst
13.02.1917 Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1917/910241-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
03.08.1917 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av verksted
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1927/901420-1/106 Bestemmelse om kloakkledn Tinglyst
13.05.1927 Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1928/901423-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
01.06.1928 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av skur
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1931/990223-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
04.08.1931 Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1938/6838-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
14.10.1938
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av skur
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1940/905889-1/106 Bestemmelse om kloakkledn Tinglyst
11.12.1940 Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1947/1430-1/106 Bestemmelse om kloakkledn Tinglyst
15.02.1947 Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1962/9253-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
07.12.1962 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av en kranbane
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1973/192-1/106 Bestemmelse om gjerde Tinglyst
05.01.1973 Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1975/11899-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
06.06.1975 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. innredning av salgskontorer.
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1984/36093-1/106 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst
07.12.1984
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

1997/9973-2/106 Best. om adkomstrett Tinglyst
10.04.1997 Rettighetshaver: Geitanger Bygg AS
Gjelder så lenge leiekontrakt mellom Naustneset AS og
Geitanger Bygg AS varer
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

2015/631984-1/200 Erklæring/avtale Tinglyst
09.07.2015 Rettighetshaver:Bkk Nett As
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om innstallasjon, drift, vedlikehold og fornyelse av nettstasjon med tilhørende apparater og kabelanlegg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11
2016/824486-1/200 Bestemmelse om vannledn. Tinglyst
12.09.2016 Rettighetshaver:Bergen Kommune
Org.nr: 964338531
Bestemmelse om vannledning og tilhørende installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 11

2017/55504-2/200 Erklæring/avtale Tinglyst
18.01.2017
:Knr: 1201 Gnr: 159 Bnr: 1010
Bestemmelse om bruk av gårdsplass og gangveier
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie

Leiligheten kan i sin helhet leies ut til boligformål. Seksjonseier er ansvarlig for av sameiets vedtekter følges, samt at styret i sameiet får tilsendt skriftlig bekreftelse på at leietaker eller ny eier er gjort kjent med ordensreglene og sameiets vedtekter.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Utdrag fra reguleringsplanen for området:

Reguleringsplaner på grunnen
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt Berøringsgrad
61850000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 11 M.FL., KRONSTADPARKEN, FELT N2 201018091 3 20.02.2013 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen)
Planid Reguleringsformål (kode - forklaring) Utdypende forklaring Berøringsgrad
61850000 1113 - Boligbebyggelse-blokkbebyggelse 50,7 %
61850000 1620 - Gårdsplass 33,4 %
61850000 1801 - Bolig/forretning 11,8 %
61850000 2016 - Gangveg/gangareal 3,7 %
61850000 1900 - Angitt bebyggelse og anleggsformål kombinert med andre angitte hovedformål 0,3 %
61850000 2012 - Fortau < 0,1 % (3,7 m²)

Hensynsoner (Reguleringsplaner på grunnen)
Planid Hensynsoner (kode - forklaring) Berøringsgrad
61850000 H570 - Bevaring kulturmiljø 0,3 %

Reguleringsplaner under grunnen
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt Berøringsgrad
61850000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 11 M.FL., KRONSTADPARKEN, FELT N2 201018091 3 20.02.2013 93,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen)
Planid Reguleringsformål (kode - forklaring) Utdypende forklaring Berøringsgrad
61850000 2083 - Parkeringshus/-anlegg 93,1 %
61850000 1550 - Renovasjonsanlegg 0,8 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Planid Type Plannavn Saksnr Ikrafttrådt
70101 31 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 81, FABRIKKGATEN 3 200716171 07.10.2008
OBS! Flere planendringer kan evt. også ha relevans til eiendommen, - sjekk punktrepresentasjon i kartet og planarkivsystem.

Kommune(del)plan(er)
Planid Plannavn Saksnr Ikrafttrådt Berøringsgrad
60910000 BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021 200817958 24.04.2013 100,0 %

Arealformål i henhold til kommuneplanen
Planid Arealformål (kode - forklaring) Arealstatus Berøringsgrad
60910000 1130 - Sentrumsformål jfr. bestemmelser og retningslinjer Nåværende 100,0 %

Bestemmelsesområder i henhold til kommuneplanen
Planid Bestemmelsesområde (kode - forklaring) Berøringsgrad
60910000 P1 - Krav om bilparkering jfr. bestemmelsene § 15 100,0 %

Hensynssoner i henhold til kommuneplanen
Fare
Planid Sonenr Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad
60910000 17 Rød sone luftkvalitet Annen fare jfr. bestemmelsene § 27.1.2 og § 17 60,8 %
60910000 11 Gul sone luftkvalitet Annen fare jfr. bestemmelsene § 27.1.2 og § 17 39,2 %
Rød støysone
Planid Sonenr Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad
60910000 21 Vei støy - Rød sone Rød sone iht. T-1442 jfr. bestemmelsene § 27.1.1 og § 13 10,0 %
Gul støysone
Planid Sonenr Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad
60910000 28 Vei støy - gul sone Gul sone iht. T-1442 jfr. bestemmelsene § 27.1.1 og § 13 25,3 %

Planer i nærheten av eiendommen
Arealplaner i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt
64480000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 88 M.FL., KRONSTADPARKEN FELT N3 201413753 2 -
61930000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 28 M.FL., SYKKELKRYSSING AV FJØSANGERVEIEN 201107713 2 -
75000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 8 M.FL., KRONSTADPARKEN ØST FELT N1 200706304 3 29.11.2010
71201 31 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 2, 4 M.FL., KRONSTADPARKEN 200904048 3 18.08.2009
90011000 30 ÅRSTAD. ELSTERS GATE OG CAMILLA COLLETTS GATE, REGULERINGSENDRING - 3 23.12.1980
16980000 30 ÅRSTAD. BYBANE I BERGEN, DELSTREKNING 3 - EDVARD GRIEGS VEI - WERGELAND 201014884 3 08.06.2004
11470000 30 ÅRSTAD. REGULERINGSPLAN FOR STRØKET FJØSANGERVEGEN - FABRIKKGATEN -  SOLHEIMSVANNET, MINDEMYREN - 3 31.08.1967
70100 30 ÅRSTAD. INDUSTRIOMRÅDET EDVARD GRIEGS VEI - BJØRNSONS GATE - SOLHEIM - FJØSANGERVEIEN
190410643 3 26.10.1987
70000 30 ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD 199938318 3 08.07.1938
61140000 34 ÅRSTAD. DEL AV GNR 159, 15 OG 17 M.FL., MINDEMYREN 200812280 3 27.04.2015
64860000 35 ÅRSTAD. BYBANEN BERGEN SENTRUM - FYLLINGSDALEN, DELSTREKNING MINDEMYREN
201508132 3 21.06.2017
Forklaring status: 2 - Planforslag 3 - Endelig vedtatt arealplan

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Godkjente byggesaker i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Gnr/Bnr Bygningsnr Endring Bygningstype Status Dato Saksnr
159/84 300411916 Annen kontorbygning Igangsettingstillatelse 16.03.2015 201327033
159/90 9517294 Annen forretningsbygning Bygning godkjent for riving/brenning 08.08.2017 901638
159/90 9517294 Annen forretningsbygning Bygning godkjent for riving/brenning 08.08.2017 201727002
159/90 13920893 Annen lagerbygning Bygning godkjent for riving/brenning 08.08.2017 201727002

Andre opplysninger
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Berøringsgrad 100,0 %.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Kari H. Ness-Hansen

Oppdragsnummer

81-17-0160

Saksbehandlere

Stian Bruaas
Eie Bergen Kronstad
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 15 11 90 / E-post: stb@eie.no

Markus Andre Isdahl Håland
Eie Bergen Kronstad
Medhjelper
Mob: 92 45 67 82 / E-post: maih@eie.no

Eiendom

Inger Bang Lunds vei 17, 5059, Bergen, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr.159 Bnr.11 Snr.147 Orgnr.919259795 i Bergen kommune

Eierform

Eierseksjon
Seksjonsbrøk: 55/13748

Antall soverom

1

Prisantydning

3 150 000

Totalpris inkl. omkostninger

3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-)) 91 299,50 (Omkostninger totalt) 3 241 299,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.1 433,- pr.mnd. Følgende er inkludert i de mnd. felleskostnadene: Kabel TV/internettabonnement, felles byggforsikring, elektrisk energi fellesanlegg, drift og vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, konsulent og forvaltningstjenester.
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Inneholder

Areal og fordeling:
55 kvm BRA / 52 kvm P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom.

I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod / teknisk rom og 1 stk ekstern bod.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 1 433,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader

Da boligene nylig er overtatt etter ferdigstilt prosjekt, er det ingen informasjon om boligens / sameiets løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht vedlagte budsjett. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: Kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.

Årsregnskap

Budsjettutkast for et ordinært driftsår i Sameiet Inger Bang Lunds vei 15-17-19:

Sameiet budsjetterer med et årsresultat på kr. 171 400,-
Dette er dog kun et estimat og avvik kan forekomme.

Sameie

Sameie: Sameiet Inger Bang Lunds Vei 15-17-19, Orgnr: 919259795

Sameiet består av 223 seksjoner hvorav 220 er boligseksjoner og 3 er næringsseksjoner.

Bygningen er forsikret i OBOS Forsikring med polisenr. 13548. OBOS Forsikring er solgt til Tryg forsikring, men betingelsene og polisenummeret er det samme.

Styregodkjenning

Det praktiseres ikke styregodkjennelse i sameiet.

Tekniske installasjoner:

Røropplegg i rørirør-system med samleskap på teknisk rom/ bod. Avløp i plast.
Radiatorvarme i stue, gulvvarme i bad.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra våtrom og kjøkken og tilluft til
oppholdsrom. Anlegget er plassert på teknisk rom/ bod.
Sikringsskapet er plassert i teknisk rom/ bod. Her er 9 kurser med jordfeilsautomatsikringer.
Overspenningsvern. Hovedsikring 2x63 Ampere.
Spotter med dimming i bad.
Felles brannvarslingsanlegg.
Bygget har heis.
Her er sprinkleranlegg og porttelefonanlegg.

Dyrehold

Det er tillatt a holde husdyr som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er
imidlertid at dyrene skjøtes pa en forsvarlig mate, og at de ikke er til sjenanse
for øvrige sameiere.
Frittgående dyr pa området tillates ikke.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-)) 91 299,50 (Omkostninger totalt) 3 241 299,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke (Kr.13 500)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 150 000,-) (Kr.50 400)
Sameiepakke (Kr.2 850)
Oppgjørshonorar (Kr.6 990)

Dersom handelen ikke kommer i stand skal selger kun betale for fotografering og tilstandsrapport.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Sletten, Erstad & Partnere AS
Eie Bergen Kronstad
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Stian Bruaas
Telefon: 55 70 57 50
Mobil: 98 15 11 90
E-post: stb@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 11.10 klokken 16:25

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig