Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Vallalia 49, 5227 Nesttun Vis på kart

Prisantydning
2 390 000

Søkkvåt sommer i Bergen? Bruk tiden på oppussing sammen med din kjære, inviter venner til dugnad og skap din drømmeleilighet! Ta turen på visning og vi lover god stemning, forhåpentligvis solskinnsvær og en herlig atmosfære i leiligheten.

Prisantydning

2 390 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 466 040

P-rom

101 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Vallalia 49, 5227 Nesttun

Prisantydning

2 390 000

Omkostninger

76 045

Fellesutgifter

1 913

Kommunale Avgifter

13 355

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

124

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

101 / 107 / 115 kvm

Byggeår

1985

Tomt

Eiet tomt 23153 M2

Oppdragsnummer

81-17-0106

Visninger på eie.no

1697

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 390 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Eierskiftegebyr kjøper 5 245
Dokumentavgift 63 250
   
Totalt 2 466 040

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Vallalia i Fana ligger midt mellom Os og Bergen sentrum. Et landlig område med kort vei til de fleste servicetilbud.

Nærmeste dagligvarebutikk er Spar Valle og her kan du gjøre unna de daglige innkjøpene samt at du finner post i butikk. Ønsker du et bredere utvalg i servicetilbudet ligger Nesttun Senter innenfor 4 kilometers rekkevidde. Her finner du bakeri, frisør, apotek, vinmonopol og flere klesbutikker. Ønsker du et enda bredere tilbud ligger Lagunen Storsenter innenfor 6,3 km.

Boligen ligger stille og rolig til med lite gjennomgangstrafikk. Beliggenheten gir også en svært solrik eiendom og gjennom sommeren har du til cirka kl. 22:00 på den vestvendte terrassen.

Det er busstopp innenfor gangavstand fra boligen. Ved Spar Valle kan du ta buss nr. 600 i retning mot Nesttun. Bussturen dit tar deg knappe 5 minutter og herfra er det videre forbindelse med enten buss eller bybane til både Lagunen Storsenter og i retning Bergen sentrum. Buss nr. 600 tar deg også direkte til sentrum i løpet av cirka 20 minutter.

Området er veletablert og passer godt for barnefamilien med et flott tilbud av både skoler og barnehager. Nærmeste barnehage er Vallalia barnehage som ligger cirka 100 meter fra boligen. Perfekt for den aktive familien! Ellers ligger både Klem barnehage og Valle familiebarnehage innenfor 1 km. Når barna blir eldre ligger Kaland skole nærmest og her kan barna gå fra 1.-7.klasse. Ellers finner man også Ulsmåg, Smørås og Apeltun skole i området. Når barna skal starte på ungdomsskole er det Slåtthaug skole som er den nærmeste.

For den aktive familien ligger Kalandseid idrettsanlegg og Slåtthaug hallen innen kort rekkevidde. Her kan barna skape mange minner med ballspill og fritidsaktiviteter allerede fra tidlig barndom. For den voksene ligger Sats på Nesttun som nærmeste treningssenter samt flere turområder. Man kan finne variert turterreng med både Smøråsfjellet og Myrdalsvannet innenfor gangavstand. I helgene kan hele familien slå seg løs i klatreparken "høyt og lavt" som ligger i kort avstand fra boligen. Her finner dere 8 løyper i trærne med forskjellige vanskelighetsgrader, og parken har totalt 115 hindre og 20 zip-liner. Noe å bryne seg på for både liten og stor, med andre ord.

Standard

Gjør deg klar for sene kvelder, diskusjoner med din kjære og take away fra McDonalds! Nå skal Vallalia 49 selges og her må det påregnes en oppgradering av samtlige rom. Brett opp ermene, knepp opp skjorten, og planene for sommeren 2017 er i boks. Den skal nemlig tilbringes i fantastiske omgivelser hvor en nydelig utsikt regjerer, med venner og familie som tar i et tak. I tillegg er nærområdet opparbeidet med grøntarealer og prydbusker hvor man kan styre på med sosiale uteaktiviteter for store og små.

I 1985 ble denne leiligheten oppført og preges av eldre detaljer. Det vi derimot kan kompensere med, er de moderne lønnetrærne som per dags dato er svært vanskelig å få tak i. Lite ante folk den gang at disse skulle erstatte både sofa og TV-krok.

Innredningen er i stor grad uforandret, noe som gir et spennende utgangspunkt for å skape et nytt og moderne hjem etter dagens standard. Leiligheten går over 2 plan, hvor man kommer inn i 2.etasje som leder ned i 1. etasje. Romløsningen i denne etasjen er tilbaketrukket og fredelig hvor man kan velge å beholde den originale løsningen, eller se på alternative muligheter for en ny og moderne utforming.

Følgende rom inngår i 2.etasje: stue, kjøkken, entré/gang og WC. Hva med å slå ned veggene som skiller kjøkkenet fra stuen for å få en mer åpen løsning? Den rette kjøperen har muligens helt andre tanker i sving, men husk og for all del ikke rør bæreveggene. De kan med fordel stå. Når solen først titter frem i søkkvåte Bergen, er det en fordel å ha utgang til en solrik vestvendt terrasse. Her har du fabelaktige solforhold og det er ikke uten grunn sameiet heter "Solsiden Terrasse".

Nede i 1. etasje finner man en mer fragmentert avdeling. I denne etasjen finner man boligens to soverom, bad, vaskerom, samt en spennende gang/hall. Rommene er av gjennomgående gode størrelser og perfekt for barna eller gjester, samt at det er praktisk for garderobe og oppbevaringsmuligheter, om det er ønskelig. Finn frem skisser, målestokk, fargeprøver og pensler, og sett av rikelig med tid for en gjennomførbar plan. Kanskje vil man lage en kjellerstue for barna?

Alt i alt er denne leiligheten langt mer enn fire vegger og et tak. Det kan bli til et unikt hjem som skaper tilhørighet, identitet, trygghet og tilstedeværelse for deg og dine, hvor man stolt kan invitere gjester på besøk. Vi sier ikke at det vil bli en dans på roser, for detaljene skal planlegges, de store utbedringene skal gjennomføres og oppgittheten vil komme. Men muligheten for å sy sammen den rette pakken som passer akkurat for deg, samt skape den roen og harmonien du ønsker, er bare en visning unna deg.

Velkommen skal du være!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Fast garasjeplass. Ellers parkering på oppmerkede plasser og langs gate etter gjeldene bestemmelser.

Areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Primærrom

Primærrom: 101 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 107 kvm

Tomt

Eiet tomt, 23153 m²

Byggeår

1985

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann Mats Hansen:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell.

Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er utført som isolert bindingsverk, veggene er utvendig vindtettet, lektet og kledd med enkelfalset liggende trekledning.

Takkonstruksjoner: Flat takkonstruksjon av betong tekket med balastert folie med ballast av singel/grus. Deler av taket har Decra panner.

Gulvsystemer: Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Saker under arbeid og planlegging:
Reparasjon og fornying av ventilasjonsanlegg i garasjer. Det er inhentet tilbud på asfaltering av gjesteparkeringsplass og gangveier i sameiet. Det er innhentet tilbud på skifte av gamle utelamper. Det er planglagt satt i gang maling av en del sydvendte gavlvegger.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 819 908,- Som sekundærbolig Kr. 2 295 741,-

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Oppvarming

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking

Energiattest med energimerke

Forsikring med polisenummer

IF skadeforsikring Polisenummer: SP894564

Takst

Takstmann: Mats Hansen
Takstdato: 27.06.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 31.01.1986 vedrørende nybygg.

At slik attest foreligger gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid eller endringer på boligen som kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Regulering

Området er regulert til boligområde ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om reguleringsbestemmelser med mer, se komplett salgsoppgave.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei. Offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i h. h. t lov om eierseksjoner, paragraf 22, tredje ledd.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

1990/5343-1/106  Erklæring/avtale  
13.02.1990  Målebrev over d.e av areal 23.153. m2. A457

1986/4833-1/106  Bestemmelse om veg  
12.02.1986
rettighetshaver:Knr: 1201 Gnr: 49 Bnr: 324  
rettighetshaver:Knr: 1201 Gnr: 49 Bnr: 325  
rettighetshaver:Knr: 1201 Gnr: 49 Bnr: 326

1985/29888-1/106  Best. om vann/kloakkledn.  
26.09.1985 
rettighetshaver:Knr: 1201 Gnr: 49 Bnr: 296  
SOLIDARISK ANSVAR FOR REP. OG VEDL.HOLD AV FELLESLEDNINGER

1985/29887-90/106  Erklæring/avtale  
26.09.1985 Bestemmelse om biloppstillingsplass på sameiets grunn for: seksjon nr 166-171

Utleie

Leiligheten kan i sin helhet leies ut til boligformål. Seksjonseier er ansvarlig for av sameiets vedtekter følges, samt at styret i sameiet får tilsendt skriftlig bekreftelse på at leietaker eller ny eier er gjort kjent med ordensreglene og sameiets vedtekter.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Utdrag fra reguleringsplan for området:

Berøringsgrad
Berøringsgrad refereres her til prosentvis geometrisk dekning av eiendommen. I enkelte tilfeller vil også arealplaner som kun tangerer eiendommen vises i utlistingen. Beregningen av berøringsgrad nedenfor er gjort ut fra et eiendomsareal på 23174,7 m².

Reguleringsplaner på grunnen
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt Berøringsgrad
5760003 31 FANA. VALLE - HATLESTAD, BUTIKKTOMT 190000580 3 05.12.1984 100,0 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Planid Type Plannavn Saksnr Ikrafttrådt
5760006 31 FANA. GNR 49 BNR 292, VALLE, FRA FELLESAREAL TIL OFFENTLIG AREAL 190430743 18.01.1995
5760005 31 FANA. GNR 49 BNR 2, VALLE, VEIGRUNN TIL BOLIG 190771740 08.02.1988
5760004 31 FANA. GNR 49 BNR 295, VALLE 190000580 11.09.1985
6846101 31 FANA. GNR 82 BNR 238, HATLESTAD 199905739 11.12.1999
5760007 31 FANA. GNR 49 BNR 293, VALLE, UTSKILLING AV PARSELL TIL PARKERINGSFORMÅL
190970237 08.02.1990

OBS! Flere planendringer kan evt. også ha relevans til eiendommen, - sjekk punktrepresentasjon i kartet og planarkivsystem.

Kommune(del)plan(er)
Planid Plannavn Saksnr Ikrafttrådt Berøringsgrad
60910000 BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021
200817958 24.04.2013 100,0 %

Arealformål i henhold til kommuneplanen
Planid Arealformål (kode - forklaring) Arealstatus Berøringsgrad
60910000 1001 - Bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer Nåværende 98,7 %
60910000 3001 - Grønnstruktur jfr. bestemmelsene § 24 Nåværende 1,3 %

Planer i nærheten av eiendommen
Arealplaner i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt
30770100 30 FANA. VALLA I - 3 02.12.1963
6845100 32 FANA. GNR 82, HATLESTAD HAGEBY 190411554 3 16.12.1986
6840000 30 FANA. GNR 49 OG 89, VALLE - HATLESTAD, ETAPPE II - 3 30.06.1986
6840004 31 FANA. GNR 49 BNR 2 M.FL., VALLE - HATLESTAD 199800101 3 21.10.1998
Forklaring status: 3 - Endelig vedtatt arealplan

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Godkjente byggesaker i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Gnr/Bnr Bygningsnr Endring Bygningstype Status Dato Saksnr 49/137 139508211 Garasjeuthus anneks til bolig Bygning godkjent for riving/brenning 26.10.2016 - 49/137 139508203-2 Tilbygg Enebolig Igangsettingstillatelse 26.10.2016 201630615 49/21 13981698 Garasjeuthus anneks til bolig Bygning godkjent for riving/brenning
12.09.2012 - 49/21 300319444 Garasjeuthus anneks til bolig Meldingssak registrer tiltak 12.09.2012 201214982
49/92 139795474-1 Tilbygg Enebolig Igangsettingstillatelse 21.04.2015 201511

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset informasjon. Det gjøres i denne sammenheng kjøper spesielt oppmerksom på anbefaling om å ta med fagkyndig.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Torbjørn Havnerås

Oppdragsnummer

81-17-0106

Saksbehandlere

Christina Erstad
Eie Bergen Kronstad
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 45 25 85 80 / E-post: ce@eie.no

Markus Andre Isdahl Håland
Eie Bergen Kronstad
Medhjelper
Mob: 92 45 67 82 / E-post: maih@eie.no

Eiendom

Vallalia 49, 5227, Nesttun

Matrikkel

Gnr.49 Bnr.295 Snr.124 Orgnr.975472906 i Bergen kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

2

Prisantydning

2 390 000

Totalpris inkl. omkostninger

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 63 250,- (Dokumentavgift) 76 044,50 (Omkostninger totalt) 2 466 044,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.1 913,- pr.mnd. Følgende er inkludert i felleskostnadene: Vedlikehold, Canal digital bredbånd og TV-pakke , strøm på fellesområder, styrehonorar, forretningsførsel (BOB), felles byggforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Kommunale avgifter

Kr. 13 355 pr. år

Inneholder

Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 65 kvm BRA / 59 kvm P-rom
3.etg: 42 kvm BRA / 42 kvm P-rom

Leiligheten går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2. Etasje: Gang/trapperom, bad/vaskerom, 2 soverom
3. Etasje: Gang/entré, toalett, stue og kjøkken

I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod i 2.etg.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 1 913,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader

For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, bredbånd, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Årsregnskap

Ifølge regnskap pr 31.12.16 hadde sameiet følgende tall:
- overskudd kr 79 036,-
- disponible midler kr 341 490,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Sameie

Sameie: Sameiet Solsiden Terrasse, Orgnr: 975472906

Styregodkjenning

Det er en forutsetning for avtalen at ny eier blir styregodkjent før overtagelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjennelsen vil bli avklart i etterkant av salget.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 245,- (Eierskiftegebyr kjøper) 63 250,- (Dokumentavgift) 76 044,50 (Omkostninger totalt) 2 466 044,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke (Kr.13 500)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Oppgjørshonorar (Kr.6 990)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Provisjon (2%)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Sletten, Erstad & Partnere AS
Eie Bergen Kronstad
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christina Erstad
Mobil: 45 25 85 80
E-post: ce@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 9.08 klokken 10:30

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig