Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Storgata 88 leil 201, 8006 Bodø Vis på kart

Prisantydning
2 850 000

Sentrum - Nyere 3-roms selveierleilighet i 2.etasje i bygg med heis og garasje. Leiligheten holder meget bra standard med pent kjøkken og flislagt bad.

Prisantydning

2 850 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 937 550

P-rom

59 kvm

Antall rom

0 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Storgata 88 leil 201, 8006 Bodø

Prisantydning

2 850 000

Omkostninger

87 550

Fellesutgifter

3 003

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

13

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

59 / 63 / kvm

Byggeår

2016

Tomt

Fellestomt 1731 M2

Oppdragsnummer

86-17-0251

Visninger på eie.no

158

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 850 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Dokumentavgift 80 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
   
Totalt 2 937 550

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Ny og pen leilighet uten brukslitasje med attraktiv beliggenhet i sentrum ca 5 minutters gange fra bla Glasshuset med fasiliteter.
Leiligheten holder jevnt over meget bra standard, og har i hovedsak parkett på gulv, flislagt bad, kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer mm. I tillegg er det heis i bygget, hvor denne leiligheten ligger like ved. Det er også en oppmerket oppstillingsplass for bil i kjeller, med en bod på ca 7 kvm rett ved.
Det er fortsatt garanti på leiligheten.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 2.etasje i sameiet Sentrumshagen, ca 5 minutters gange fra Glasshuset. Det er kort vei til bla Sykhuset, treningssenter, City Nord mm.

Standard

Tilgang til leiligheten via dør fra Storgata med porttelefon (med kamera), og videre opp trapp eller heis til 2.etasje. Leiligheten ligger så ut dør til venstre og har tilgagn fra felles svalgang. Med andre ord, den ligger nært heisen.

Man kommer først inn i en gang med parkett på gulv, malte vegger og skyvedørsgarderobe.
Videre er det et pent flislagt bad med varme i gulvet, innskyvbare glassvegger, baderomsinnredning med servant, opplegg for vaskemaskin, spotter i tak og vegghengt wc. Det løse skapet på badet følger også med.
Kjøkkenet er fra Sigdal og er oppgradert utover opprinnelig leveranse. Innredningen er i hvit glatt utførelse med servant fra Franke, og integrerte hvitevarer fra Whirlpool som kjøl-fryseskap, stekeovn, oppvaskmaskin og induksjonstopp.
Stuen er lys og koselig, og har som kjøkkenet parkett på gulv og malte vegger. Det er spoter i tak langs stueveggen og ved vindu. Den har utgang til lun og trivelig terrasse med overbygg. Det er store vinduer i stue som gir god utsikt, men ikke innsyn.
Leiligheten har 2 soverom, hvor det ene pr dd brukes som en forlenger av stuen. Dette rommet, samt boden, har skyvedør.
Begge soverommene har parkett og malte vegger. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.

Leiligheten har innebod og utebod.

Det er spotter i tak på bad, stue og soverom i tilknytning til stue.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Egen fast plass i felles parkeringskjeller.

Areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 63 kvm

Primærrom

Primærrom: 59 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 63 kvm

Tomt

Fellestomt, 1731 m²

Byggeår

2016

Bebyggelse

Området består av rekkehus, eneboliger, leiligheter og næringsbygg.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Oppvarming

Radiator i gulv i stue (skulle opprinnelig stå på vegg, men er oppgradert og lagt i gulvet), varme i gulv bad, varmegjenvinning.

Energimerking

Energiattest med energimerke rød C

Takst

Verditakst: kr. 2 850 000,-

Takstmann: Ørjan Li
 

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser fås ved henvendelse megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Karin Mensen Eidsaune

Oppdragsnummer

86-17-0251

Saksbehandlere

Bjørn Armand Vagle
Eie Bodø
Mob: 97 00 76 01 / E-post: bav@eie.no

Eie Bodø
/

Eiendom

Storgata 88 leil 201, 8006, Bodø

Matrikkel

Gnr.138 Bnr.42 Snr.13 i Bodø kommune

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

2 850 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: sameiet har ingen fellesgjeld
Andel fellesformue: kr. 7972,-
 

Totalpris inkl. omkostninger

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 80 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 549,50 (Omkostninger totalt) 2 937 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 003,- pr.dekker bygningsforsikring, kabeltv, internett, drift og vedlikeholv, forretningsførsel mm. Eiendomsskatt, renovasjon og kommunale avgifter er ikke med i felleskostnader, og blir fakturert utenom. Strøm til radiator(oppvarming) er a konto på kr. 750,- pr mnd, og inkludert i husleien. Dette avregnes hvert år.

Inneholder

2.etasje:
P-rom:
Entre, gang, stue, kjøkken, bad, bod og 2 soverom.

Parkeringskjeller med egen bod som ligger rett ved parkeringsplassen.

Kjøkken

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 003,- pr.mnd

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 660 357,- Som sekundærbolig Kr. 2 113 142,-

Sameie

Sameiet Sentrumshagen

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 80 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 549,50 (Omkostninger totalt) 2 937 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Fast pris kr. 58.000,- + takst + foto

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Bodø Eiendomsmegling AS
Eie Bodø
Org. nr:980511308
Storgata 13 A
8001 Bodø
Tlf: 75 56 54 00, Fax: 75 56 54 01

Ansvarlig megler

Bjørn Armand Vagle
Telefon: 75 56 54 00
Mobil: 97 00 76 01
E-post: bav@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 20.11 klokken 14:10

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig