Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Måkeungen 5, 1679 Kråkerøy Vis på kart

Prisantydning
4 250 000

Kråkerøy/Vestre Langøyåsen - Nyere rekkehus med funksjonell planløsning over 2 plan. Til boligen er det 3 terrasser på til sammen 110 kvm!

Prisantydning

4 250 000

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

4 368 800

P-rom

102 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Måkeungen 5, 1679 Kråkerøy

Prisantydning

4 250 000

Omkostninger

118 800

Fellesutgifter

1 648

Kommunale Avgifter

16 822

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

41

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

102 / 102 / 118 kvm

Byggeår

2016

Tomt

Eiet tomt 15233 M2

Oppdragsnummer

56-17-0184

Visninger på eie.no

1220

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 250 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-) 106 250
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
   
Totalt 4 368 800

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere populært boligområde i barnevennlige omgivelser på Langøya, vest på Kråkerøy. Området har de siste årene vært under stor utvikling og har blitt et svært attraktiv område å bosette seg i både for barnefamilier og for voksne par. Til sentrum med bil er det ca. 7 minutter med bil så her får man nærheten til sentrum samtidig som det er et rolig område med fint natur som omkranser nærmiljøet.

Fra boligen er det kort og trygg vei til både skoler og barnehager. Det er kun ett par minutters gange til sjøen med bade- og fiskemuligheter ved Enhuskilen, samt fine friluftsområder med skogsterreng og vakkert kystlandskap ut Vesterelven og videre ut mot begynnelsen av Hvalerøyene.

Er man av den sportye typen kan man fint sykle inn til Fredrikstad sentrum. Det er sammenhengende gang- og sykkelvei fra boligen og inn til sentrum så ferden er både trygg og komfortabel.

Standard

Bygningen ble bygget i 2016. Boligen er oppført etter byggeforskrifter som gjaldt på oppføringstidspunktet. Tilstandsgraden baserer seg tidvis på alder og ikke funksjon da alder er et symptom i seg selv. Boligen fremstår med lyse og tidsriktige flater, godt velholdt. God standard på innredninger og utstyr.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Parkering i carport som følger boligen samt felles biloppstillingsplass.

Areal

Primærrom: 102 kvm
Bruksareal: 102 kvm
Bruttoareal: 118 kvm

Primærrom

102 kvm

Bruksareal

102 kvm

Boder

Sportsbod i tilknytning til carport.

Tomt

Eiet tomt, 15233 m²

Boligen har en meget god intern beliggenhet med åpent areal mot syd frem mot neste byggetrinn. Til boligen er det flere uteplasser og noe gressplen foran terrassen. Er du glad i å kunne nyte sommeren hjemme så vil du ved kjøp av denne boligen få hele 3 uteplasser som alle er skjermet og gir deg den gode loungefølelsen.

Fellesområdene er opparbeidet med gressplen, planter, busker, trær og lekeapparater. Det er asfalterte internveier mellom rekkene og inn til carportene.

Felleskostnad inkluderer

Kabel tv, internett, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, styrehonorar, normalt vedlikehold mv.

Forretningsfører

OBOS

Byggeår

2016

Byggemåte

Rekkehus bygget i 2016. Bygningen er oppført med kantforsterket såle på mark. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk, utvendig kledd med trekledning og teglstein. Flat takkonstruksjon tekket med papp. Terrasse på taket over carport og bod samt på taket til huset. Bygningen er bygget etter TEK10 standard og fremstår som godt vedlikeholdt.

Vinduer og dører:
Vinduer med 3-lags press glass, prod. 2016.

Terrasse, balkonger, trapper ol:
Glatt entrédør. Skyvedør til terrasseplatting med 3-lags press glass, prod. 2016. 2 stk. balkongdør med 2-lags press glass, prod. 2016. Glatte innvendige dører.

Tretrapp med sving mellom etasjene. Åpne trinn. Håndløper montert. Takterrasse i 3. etasje på ca. 56 m2 hvorav ca. 14 m2 er overbygget. Utvendig tretrapp til takterrasse. Terrasse over carport og bod på ca. 30 m2, utgang fra trappegang og et soverom. Terrasseplatting i 1. etasje på ca. 24 m2.

Opplysningene ovenfor er hentet fra vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Kenneth Hansen, datert  02.10.2017

Bebyggelse

Rekkehus.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:
Følg den nye Kråkerøybroen og hold rett frem i rundkjøringen ved stadion. Følg denne veien frem til Glomboveien og ta til venstre. Følg veien og sving deretter til høyre inn Langøyveien. Følg veien sydover ca. 1,5 km, ved rundkjøringen du da møter - ta av første avkjøring til høyre inn Måkeveien. Hold så til venstre - inn Måkekollen. Boligen er da på din høyre og er merket med "til salgs"-plakat fra Eie eiendomsmegling.

Ved fellesvisning vil det bli skiltet med visningsbukker fra rundkjøringen ved Langøyveien/Måkeveien.

Ligningsverdi

Likningsverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt ihht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Likningsverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 7320,- pr. år og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmegjenvinning på ventilasjonsanlegg. Gulvvarme i entré og på baderom. Vedfyring.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Forsikring med polisenummer

IF Polisenummer: 1146793

Takst

Takstmann: Kenneth Nymo Pettersen
Takstdato: 02.10.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 07.10.2016.

Regulering

Eiendommen/området er regulert til bebyggelse og anlegg i kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023.

Eiendommen/området er regulert til samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, friområde, boligbebyggelse og turdrag i kystsoneplan for Fredrikstad byområde 2011-2023. Det er regulert til høyspenningsanlegg, parkbelte i industriområde, konsentrert småhusbebyggelse, felles avkjørsel, turvei, felles lekeareal, felles grøntareal, gangvei, felles parkeringsplass og offentlig bebyggelse i reguleringsplan 0106548 Langøya Vest med reguleringsbestemmelser.

Det er planlagt utbygging på den gamla Hamax tomten med 48 nye boliger.

Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Fredrikstad kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr.  lov om eierseksjoner §25.

Heftelser på grunnboken:
Tinglyst 08.01.2016 - Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Tinglyst 29.01.2016 - Bestemmelser om parkering

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger. Kan overtas fra 01.12.2017.

Eier

Geir Erik Løken

Oppdragsnummer

56-17-0184

Saksbehandlere

Amund Tvete Hermansen
Eie Fredrikstad
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 07 57 60 / E-post: amhe@eie.no

Eie Fredrikstad
/

Eiendom

Måkeungen 5, 1679 Kråkerøy

Matrikkel

Gnr.425 Bnr.182 Snr.41 Orgnr.916635273 i Fredrikstad kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

4 250 000

Totalpris inkl. omkostninger

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 118 799,50 (Omkostninger totalt) 4 368 799,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.1 648,- pr.mnd.

Kommunale avgifter

Kr. 16 822 pr. år

Dette inkluderer: eiendomsskatt, renovasjon, feiing, vann- og avløp (fast og variabel del).

Fordelingen er som følger:
Renovasjon 5 kubikk - betaler 1/42: kr. 2241,-
Feiing, 1 løp: kr. 336,-
Vann - Bolig (grunnlag 180 kubikk): kr. 1469,-
Vann fast gebyr bolig: kr. 799,-
Avløp - Bolig (grunnlag 180 kubikk): kr. 3407,-
Avløp fastgebyr bolig: kr. 1250,-
Eiendomsskatt: kr. 7320,-

Velkommen til visning!

Måkeungen 5 er et nyere rekkehus som passer perfekt for deg som har en aktiv livsstil og som ønsker å bruke fritiden din på alt annet enn vedlikehold av bolig. Boligen er kun ett år gammel og fremstår som ny. Eksteriøret er funkisinspirert med store vindusflater og takterrasse.

Primærarealet er på 102 kvm, fordelt over 2 plan, men har i tillegg hele 110 kvm terrasser. Sommerstid blir boligen dobbel stå stor - overgangen mellom ute og inne glir over i hverandre. Sommerkveldene er til for å nytes utendørs og takterrasse i 3. etasje på ca. 56 m2 innbyr til obligatoriske selskaper med venner og bekjente.

Etasjene har hvert sitt aktivitetsnivå. I 1. etasje finner du de aktive rommene; oppholdsrommene stue, spisestue og kjøkken. Fra stue er det direkte utgang via en skyvedør til en solrik terrasse på ca. 24 kvm. Foran terrassen er det en liten gressplen så familiens minste kan tusle rundt å kjenne gresset mellom tærne og bare nyte late sommerdager. I tilknytning til entréen er det et toalettrom som både er praktisk i hverdagen og ved besøk.

I boligens 2. etasje er de rolige rommene plassert; hovedbadet og de 3 soverommene. Når man får de aktive- og rolige rommene fordelt i hver sin etasje oppnår man en naturlig ro i hjemmet. Ønsker man seg en stille stund er det bare å trekke opp i 2. etasje. Er man i en livsfase hvor man har små barn er det fint at man fortsatt kan ha lyd i boligen etter deres leggetid. Oppvask og tv-titting kan fortsette selv om enkelte av familiens medlemmer har lagt seg. Om sommeren vil du nok tilbringe kveldene på den 30 kvm store terrassen som det er utgang til fra ett av soverommene.

Denne boligen passer godt for småbarnsfamilier som har hektiske hverdager, men også til voksne som ikke ønsker å bruke all fritiden sin på hagestell og vedlikehold av bolig.

Vi ønsker både små og litt større familier velkommen til visning i Måkeungen 5!

Skole/barnehage

BARNEHAGER:
Langøyåsen barnehage:
Langøyåsen barnehage er en kommunal barnehage og ligger like ved boligen. Barnehagen er en fem-avdelings barnehage og åpnet våren 2010. Barnehagen har ca. 80 barn i alderen 0 til 6 år. Åpningstiden er kl. 06.45 til kl. 16.45.

Barnehagen har fine uteområder i bakgården men har i tillegg kort vei til skogen og sjøen hvor spennende oppdagelsesferder kan oppleves. I barnehagen gis det rom for lek og utvikling av vennskap og ekte tilstedeværelse av voksne i samspill med barna. Deres visjon er: Trivsel og glede alltid til stede! Langøyåsen barnehage er en partner-barnehage for barnehagelærerutdanningen.

Tørkopp barnehage:
Barnehagen ligger flott til på Kråkerøy, med skogen som nærmeste nabo. De ansatte skaper en kreativ, lærerik og morsom hverdag sammen med barna . Barnehagen har store lyse lokaler og et flott uteområde. Barnehagen ønsker å tilby barna et sunt og næringsrikt kosthold. De er opptatt av å se enkeltbarnet. To ganger i uken har de maxiklubb. Tørkopp FUS barnehage er organisert som en fire avdelings barnehage med 14 ansatte. Besøksadresse: Tørkopp 2.

Fotspor barnehage avd. Glombo:
Barnehagen har 3 avdelinger, Blå, Gul og Skolegruppen. De minste barna er på blå avdeling. På blå avdeling er hovedfokus omsorg og trygghet. De ansatte bruker masse tid på at barna skal bli trygge i barnehagen og er opptatt av å hele tiden ha en god dialog med foreldrene. På gul avdeling er de "store" barna, fra 2-6 år. Her er de opptatt av vennskap og at alle skal ha noen å leke med. Det brukes mye tid på å snakke om hvordan barn skal være med hverandre og at barnehagen skal være et fint sted å være for alle! Skolegruppa er for de barna som skal over i skolen neste høst! Disse barna får delta på endel turer og opplevelser som de andre barna ikke er med på! Alle gleder seg i lang tid i forveien til å være "størst i barnehagen" og være med i skolegruppa!! Skolegruppa har to faste dager i uka hvor bare de er sammen, og vi jobber med ulike skoleforberedende aktiviteter. Høydepunktet og avslutningen på dette året er overnatting i barnehagen i begynnelsen av juni! Denne dagen er det barna som bestemmer alt fra hva de skal spise til hva de skal gjøre! Dette er en minneverdig kveld for både små og store, og noe det prates om i lang tid i forveien! Barnehagens adresse er: Glomboveien 18C.

SKOLER:
Rød barneskole:
Skolen har adresse i Duveien 2 på Kråkerøy. Skolen er delt inn i 2 trinn: småtrinn og mellom trinn. Fordelingen av elever er ca. 100 elever på hvert trinn. Skolen har tilbud om SFO. Rød SFO er et heldags omsorgs- og fritidstilbud for barn i 1.-4.klasse og for funksjonshemmede barn i 1.-7.klasse. Her legges det til rette for lek, kultur- og fritidsaktiviteter med utgangspunkt i barnas alder, funksjonsnivå og interesser. Daglig åpningstid er fra kl. 07.00-16.30. SFO har åpent i alle skolens ferier, med feriestengt i juli.

Kråkerøy ungdomsskole:
Kråkerøy Ungdomsskole hadde skoleår, 2014-2015, 101 elever på 8.trinn, 110 elever på 9 trinn og 118 på 10. trinn, til sammen 329 elever. Det ideelle elevtallet er ca. 100 elever pr. trinn for at skolen skal kunne utnytte organiseringsmodellen optimalt. Kråkerøy ungdomsskole vil derfor i utgangspunktet bare ta imot elever med bostedsadresse på Kråkerøy. Skolens adresse er: Enhuusveien 44.

Offentlig kommunikasjon

Det går rutebuss fra hovedveien med avgang 1 gang i timen.

Inneholder

Areal og fordeling pr. etasje:
2.etasje: 52 kvm BRA / 52 kvm P-rom
1.etasje: 50 kvm BRA / 50 kvm P-rom

Boligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2. etasje Bad, vaskerom, trappegang, 3 soverom.
1. etasje Wc-rom, entré, stue og kjøkken.

Kjøkken

Boligens kjøkken ligger tilbaketrukket fra stuedelen og har innredningen plassert i en L-formasjon. Dette gir en optimal utnyttelse av rommet for man får tilrettelagt for gode benke- og skapplass samtidig som man kan få plass til et vegghengt frokostbord for 2 eller 3 personer.

Innredningen er levert av Sigdal og har glatte, hvite fronter og takhøye overskap. Benkeplaten er av laminat med nedfelt vask- og skyllekum. Vaskesonen er plassert ved det store vinduet som gir gjennomlys til leiligheten og det er svært hyggelig å kunne få så mye daglys og liv inn på kjøkkenrommet. Det er belysning under overskapene og gir et godt arbeidslys når kokkeknivene skal kutte ingrediensene til middagen.

Boligen er påkostet med integrerte hvitevarer utover standard på kjøkken, og alle hvitevarene - induksjonstopp, komfyr m/pyrolyse, oppvaskmaskin og kombinert kjøl og frys - følger med i salget.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Til boligen er det 2 baderom, ett i hver etasje. Det er balansert ventilasjonsanlegg på baderommene.

Baderom - 2.etasje:
Hovedbaderommet ligger i tilknytning til soverommene og har fliser på gulv og vegger. Himlingen har malte plater med innfelt downlights. Innredningen består av vegghengt klosett, servant på innredning, speil med lys over og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin på baderommet.

Toalettrom - 1. etasje:
I tilknytning til boligens entre er det et toalett rom som fort blir en naturlig gjeste-wc. Her er det fliser på gulv og malte plater på vegger. Himling med malt plater, innfelt downlights Innredningen består av vegghengt klosett, servant med underskaper og speil.

Vegger

Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
2. etasje: Vegger med malte plater.
1. etasje: Vegger med malte plater.

Gulv

Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
2. etasje: Gulv med 3-stavs eikeparkett.
1. etasje: Gulv med 3-stavs eikeparkett og fliser.

Himling

Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
2. etasje: Himlinger med malte plater.
1. etasje: Himlinger med malte plater.

Årsregnskap

Driftsinntekter i 2016 var til sammen kr 648.677,-. Av dette beløpet så var kr. 378.677 felleskostnader. Andre inntekter består av engangsinnbetalinger kr. 190.000,- og kr. 80.000,- i erstatning fra malerfirma.

Driftskostnadene i 2016 var til sammen kr 178.960,-.

Årets resultat på kr 469.717,- fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital.

For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2016 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Sameie

Sameie: Vestre Langøyåsen Boligsameie, Orgnr: 916635273

Vestre Langøyåsen boligsameie er et eierseksjonssameie i eiendommen på gnr. 425, bnr. 182 i Fredrikstads kommune med påstående bygninger, installasjoner og anlegg. Sameiet består av 42 boligseksjoner (heretter i fellesskap omtalt som "bolig").

Styregodkjenning

Salg av boligen krever ikke styregodkjenning.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Kabel-tv og internett leveres via Canal Digital. Internett hastigheten er 30/30 komplett.

Dyrehold

Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 118 799,50 (Omkostninger totalt) 4 368 799,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 250 000,-) (Kr.56 000) Grunnpakke eierseksjon (Kr.9 950) Inneståelseshonorar (Kr.2 500) Markedspakke 2 (Kr.19 950) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Totalt kr. (Kr.93 900)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

JAL Eiendomsmegling AS
Eie Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Amund Tvete Hermansen
Mobil: 90 07 57 60
E-post: amhe@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Torsdag 19.10 klokken 18:45

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig