Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Skappelsgate 1 C, 2317 Hamar Vis på kart

Prisantydning
2 550 000

HAMAR SENTRUM - Tiltalende 3-roms andelsleilighet i høy 1. etasje. Solrik fransk balkong med utsikt mot Mjøsa.

Prisantydning

2 550 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 702 630

P-rom

68 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Skappelsgate 1 C, 2317 Hamar

Prisantydning

2 550 000

Fellesgjeld

147 666

Fellesformue

12 821

Omkostninger

4 960

Fellesutgifter

4 081

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

1

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

68 / 68 / 75 kvm

Byggeår

1957

Tomt

Eiet tomt 1968 M2

Oppdragsnummer

72-17-0187

Visninger på eie.no

160

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 550 000
Fellesgjeld 147 666
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
Panteattest kjøper 199
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
   
Totalt 2 702 630

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Eie har gleden av å presentere denne flotte 3-roms leiligheten i høy 1. etasje. Leiligheten ligger meget sentralt med umiddelbar nærhet til sentrum og byens fasiliteter. Rett ved Stortorget med det nye kulturhuset og Basarene. Gågate og kino rett ved. Du kan enkelt ta turen ned til Mjøsa med gode bademuligheter og turmuligheter. Flott strandområde med skatepark, volleyballbane, basketballbane og stupetårn. Vil du gå langs vannet kan du enkelt vandre mot historiske Domkirkeodden og Ridehuset, videre til Jessnes. Ca. 900 m til Ankerløkken barnehage, ca. 1,1 km til Greveløkka barneskole og ca. 1,7 km til Ajer ungdomsskole.

Standard

Lys og innbydende 3-roms leilighet med svært sentral beliggenhet. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje og har en praktisk planløsning med god størrelse på rommene. Leiligheten har blitt oppgradert den siste 10-11 år perioden med blant annet ny kjøkkeninnredning, nytt flislagt baderom, nye/oppgraderte gulv og vegger og nye vinduer i 2012. Alle leilighetens vegg- og takoverflater er malt i lyse og tidsriktige farger, noe som er med på å gjøre leiligheten svært lett å like. Fra stuen er det utgang til fransk balkong med flott utsikt mot Mjøsa og nærområdet. Med to soverom og en sentral beliggenhet, er dette en leilighet som passer for de fleste.

I entreen er det oppheng til yttertøy og en hylle i overkant til oppbevaring. Fra entreen er det videre adkomst til bad, soverom og stue.

Romslig stue med gode lysforhold som gir leiligheten en luftig romfølelse. Her er det rikelig med plass til både sitte- og spisegruppe. Fra stuen er det adkomst til fransk balkong med flott utsikt mot Mjøsa.

Pent kjøkken fra 2006. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og heltre, bjørk benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål. Over- og underskap med slette fronter i hvitlakkert utførelse og 2 frostet glassfronter i overskap. Integrert stekeovn og induksjonstopp. Plass for frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin.

Pent flislagt bad fra 2013 med varmekabel i gulv. Innredning med laminerte skrog og helstøpt servantplate. Innfellbare dusjvegger og veggmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Det er godt med lagringsplass på badet.

Leiligheten har 2 lyse og luftige soverom. Det er garderobeskap på begge rommene.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Garasjeplasser i fellesanlegg. Disse kan leies av borettslaget. Garasjeplassene tildeles etter ventelisteprinsippet. Øvrig parkering langs gaten etter gjeldende bestemmelser. Hamar kommune tilbyr beboere i bykjernen parkeringsavtale i Vestre torg P-hus til ca kr. 4.250,- pr. år. Alternativt kr. 425,- pr. mnd. Utendørs langtidsparkingsplasser kr. 309,- pr. mnd.

Areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Primærrom

Primærrom: 68 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 68 kvm

Tomt

Eiet tomt, 1968 m²
Romslig bakgård som er pent opparbeidet med asfaltert dekke, belegningsstein, plen, beplantning og sittegrupper. Felles uthus med søppelbod og sykkelparkering i bakgården. Tomten til garasjene er festet til Hamar kommune på ubestemt tid.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har fellesgjeld i Eika.
Restsaldo: kr. 10 224 758,-
Restløpetid: 28 år og 5 måneder.
Flytende rente: 2,15%

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning) på hele eller deler av fellesgjeld.

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Forkjøpsrett

Det foreligger intern forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger. Dersom forkjøpsrett benyttes tilfaller et gebyr på kr 6250,- til OBOS.

Borettslag

Borettslag: Skappelsg 1 Borettslag, Orgnr: 950178248
Borettslaget består av 72 leiligheter fordelt på 6 oppganger.

Forretningsfører

OBOS Innlandet

Byggeår

1957

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra takst utført av takstmann Erik-André Brodersen:
Støpte fundamenter, og støpte grunnmur. Antatt jord og morenemasser. Drenering fra byggeår, antatt utført med steinsatte grøfter og/ eller sementrør. Etasjeskillere av støpt betong. Yttervegger av støpt betong og trebindingsverk, antatt isolert med mineralull. Utvendige overflater med murpuss i malt utførelse. Taket er utført i bærende betongkonstruksjoner, med oppforet luftet tretak tekket med helsveiset takbelegg. Vinduer og terrassedør med 2 og 3-lags isolerglass og trekarmer produsert i 2012.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takst som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Bebyggelse

Området består av blokkbebyggelse, næringseiendommer og sentrumsbebyggelse.

Diverse

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se kart for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet fra eie ved fellesvisning.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 463 374,- Som sekundærbolig Kr. 1 297 447,-

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er inkl i felleskostnader.

Oppvarming

Sentralfyring fra Hamar Region Fjernvarme med radiatorer. Termostatstyrt varmekabel i baderomsgulv.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587555

Takst

Verditakst: kr. 2 550 000,-
Takstmann: Erik-Andrè Brodersen
Takstdato: 29.09.17

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. Hamar Kommune. Dette skylden normalt bygningens alder.

Regulering

Eiendommen er godkjent utnyttet til bolig. Kommuneplan arealdel Hamar 2011-2022. Kommunedelplan for sentrum. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevs kart, tegninger samt grunnboks utskrift kan fås ved henvendelse til megler

Vei/vann/kloakk

Tilknytttet offentlig vei, vann og avløp.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opp til tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 (1) 3 har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Berit Rognan

Oppdragsnummer

72-17-0187

Saksbehandlere

Inger Helene Simensen
Eie Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Elisabeth Hjelle
Eie Hamar
Megler MNEF / Partner
Mob: 95 90 36 93 / E-post: eh@eie.no

Eiendom

Skappelsgate 1 C, 2317, Hamar, Etasje: 1

Matrikkel

Gnr.1 Bnr.146 Andelsnr.3135 Orgnr.950178248 i Hamar kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

2

Prisantydning

2 550 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 147 666,- pr. 01.09.2017
Andel fellesformue: kr. 12 821,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl fellesgjeld

2 550 000,- (Prisantydning) 147 666,- (Andel av fellesgjeld) 2 697 666,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 199,50 (Panteattest kjøper) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 2 702 625,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.4 081,- pr.mnd.

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

Areal og fordeling:
68 kvm BRA / 68 kvm P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, bad/wc, stue, kjøkken m/ spiseplass, 2 soverom.

Energi

230 v- anlegg, sikringsskap med automatsikringer er plassert i felles trappegang. 32 A hovedsikring, 4 kurser.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 4 081,- pr.mnd.
Herav:
Brensel 600,-
Felleskostnader 2.613,-
Trappevask 130,-
Strøm 360,-
Kabel-TV 378,-

Felleskostnadene inkluderer: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, forsikringer, kommunale avgifter, energi/fyring (vannbåren varme), kabel-/TV-anlegg m.m. Bredbånd grunnpakke er inkludert.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger med objektet.
Leiligheten har innlagt kabeltv og bredbånd fra Canal Digital.
Leiligheten har porttelefon.

Dyrehold

Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 550 000,- (Prisantydning) 147 666,- (Andel av fellesgjeld) 2 697 666,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 199,50 (Panteattest kjøper) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 2 702 625,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke borettslag (Kr.6 500) Tilrettelegging (Kr.12 500) Markedspakke 1 (Kr.15 000) Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Eierskiftegebyr selger (Kr.5 000) Meglerprovisjon (Kr.48 000) Totalt kr. (Kr.93 900)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Hamar Eiendomsmegling AS
Eie Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen
Mobil: 92 86 43 00
E-post: ihs@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Torsdag 19.10 klokken 14:27

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig