Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Solvangvegen 6 B, 2318 Hamar Vis på kart

Prisantydning
2 690 000

HAMAR - Fresht rekkehus over 3 plan med terrasse og garasje på Børstad.

Prisantydning

2 690 000

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

3 031 950

P-rom

116 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Solvangvegen 6 B, 2318 Hamar

Prisantydning

2 690 000

Fellesgjeld

337 014

Omkostninger

4 932

Fellesutgifter

4 000

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Borettslag

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

116 / 122 / kvm

Byggeår

1954

Tomt

Eiet tomt 4204 M2

Oppdragsnummer

72-17-0052

Visninger på eie.no

821

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 690 000
Fellesgjeld 337 014
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Panteattest kjøper 172
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
   
Totalt 3 031 950

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Eie har gleden av å presentere dette tiltalende rekkehuset på Børstad. Boligen fremstår som lys og moderne med en gjennomgående god standard. Boligen er oppgradert den siste 10-års perioden, med blant annet tilbygd inngangsparti, ny kjøkkeninnredning, nytt flislagt baderom, nye/oppgraderte gulv- og veggflater. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Dette rekkehuset har en sentral beliggenhet i etablert boligområde ved Børstad. Børstad er et attraktivt boligområde med kort veg til "alt".

En av grunnene til at dette området er spesielt ettertraktet er beliggenheten. Området er fredelig, samt at det er gangavstand til sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Flere barnehager og skoler i nærheten. Tilgang til offentlig transport i Casparis veg som ligger i nærheten av boligen. Hamar togstasjon ligger kun 2 km unna, med avgang til Oslo hver time.

Fine tur- og friluftsområder i nærheten, med blant annet Børstadlunna, friidrettsanlegg på Børstad og Tiger´n. Ellers kan man ta turen til Koigen med badestrand og det berømte stupetårnet. Herfra kan man spasere videre langs Mjøsa til domkirkeodden. Ankerskogen svømmehall med helse og velværeavdeling er også å finne i kort avstand fra denne leiligheten.

Standard

Tiltalende og svært stilfullt rekkehus med en sentral beliggenhet. Boligen går over 3 plan i tillegg til lagringsloft. Et utstrakt bruk av grå kontrastvegger gir boligen et eget særpreg, og gir en fin brytning mot de lyse veggene. Boligen har eget vaskerom og godt med lagringsplass.

Boligen har en pen flislagt entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. Videre kommer man til kjøkkenet. Moderne kjøkkeninnredning med laminerte skrog og heltre eik benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål. Glatte fronter i hvitlakkert utførelse. Integrerte hvitevarer med unntak av kjøleskap. Fin plass til en spiseplass på kjøkkenet.

Lys og romslig stue. Her er det god plass til både sofagruppe og spisestue. Stuen har store vinduer som gir et godt lys til rommet. Fra stuen er det utgang til terrasse på 19 kvm, som er perfekt for solfylte sommerdager.

Trapp opp til 2. etasje og husets 3 soverom og badet. Soverommene har god størrelse og 2 av soverommene har plassbygde garderobeskap.

Lekkert flislagt bad med baderomsinnredning med servant. Underskap med frostet glassfronter. Dusjkabinett og veggmontert toalett.

I kjelleren er det vaskerom, kjellerstue og bodrom. Kjellerstuen er den perfekte barne- og ungdomsavdeling. Stuen har flislagt gulv med varmekabler.

Praktisk vaskerom med gulvmontert toalett, utslagsvask i rustfritt stål og opplegg for vaskemaskin. Det er rikelig med lagringsplass i kjelleren og på loft.

Boligen oppleves som meget fresh og tiltalende. Et godt farge- og materialvalg er med å gjøre denne boligen svært lett å like.

Eksempler på innvendige materialvalg:
Gulv: Malt tregulv, vinylbelegg, laminat og keramiske fliser.
Vegger: Malt panel, malte plater, malt papirtapet, mdf panelplater og keramiske fliser.
Himling: Malt panel, malte plater og mdf takpanel.

Parkering

Garasjeplass for 1 bil i felles garasjeanlegg.

Areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 122 kvm

Primærrom

Primærrom: 116 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 122 kvm

Tomt

Eiet tomt, 4204 m²
Pent opparbeidet fellesarealer med plenarealer og beplantning. Asfaltert gårdsplass, parkering og interne gangveger.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har lån i Obos-Banken AS
Restsaldo: 6 066 272,-
Restløpetid: 29 år og 8 måneder.
Flytende rente: 2,55 %

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS . Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Borettslag

Borettslag: Jølstadbakken Borettslag,

Orgnr: 850134502

Forretningsfører

OBOS

Byggeår

1954

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra takst utført av takstmann Erik-André Brodersen:
Bygningen er fundamentert på støpte betongsåler og støpt grunnmur. Antatt jord/morenemasser. Drenering fra byggeår, antatt utført med steinsatte drensgrøfter. Etasjeskiller av trebjelkelag, antatt isolert med flis og/ eller mineralull. Yttervegger er utført i trebindingsverk, antatt isolert med mineralull. Utvendig stående kledning i malt/ beiset utførelse. Saltakkonstruksjoner i tre, utført med plassbygde taksperrer. Yttertaket er tekket med profilerte metallplater. Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass og trekarmer produsert i 1980-1990.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takst som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Fra Hamar sentrum ved CC: Følg Ringgata til Coop Extra. Sving her til høyre inn Solvangvegen. Eiendommen ligger da på venstre side etter ca 150 meter. Det vil bli skiltet på Eie sine felles visninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 618 832,- Som sekundærbolig Kr. 1 732 730,-

Oppvarming

Elektriske panelovner. Termostatstyrt varmekabel i kjellerstue, entre og på baderom. Peisovn på stue.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

OBOS Skadeforsikring AS Polisenummer: 12677

Takst

Verditakst: kr. 2 700 000,-
Takstmann: Erik-Andre Brodersen
Takstdato: 12.04.17

Ferdigattest

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, noe som er vanlig grunnet eiendommens alder.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Servitutter i eiendomsrett
Rettigheter iflg. skjøte 02.03.1954 
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning

Utleie

Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opp til tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 (1) 3 har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Miriam Lien

Oppdragsnummer

72-17-0052

Saksbehandlere

Inger Helene Simensen
Eie Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Elisabeth Hjelle
Eie Hamar
Megler MNEF / Partner
Mob: 95 90 36 93 / E-post: eh@eie.no

Eiendom

Solvangvegen 6 B, 2318, Hamar

Matrikkel

Gnr.1 Bnr.2643 Andelsnr.617 Orgnr.850134502 i Hamar kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

3

Prisantydning

2 690 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 337 014,- pr. 01.04.2017

Totalpris inkl fellesgjeld

2 690 000,- (Prisantydning) 337 014,- (Andel av fellesgjeld) 3 027 014,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 4 932,- (Omkostninger totalt) 3 031 946,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.4 000,- pr.mnd.

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

Areal og fordeling pr etasje
1.etasje: 44 kvm BRA / 44 kvm P-rom
2.etasje: 40 kvm BRA / 39 kvm P-rom
Kjeller:  38 kvm BRA / 33 kvm P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken.
2.etasje: gang, bad, 3 soverom.
Kjeller: Gang, vaskerom, stue.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 4 000,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader 3 610,-
Andel avdrag lån 1 334,-
Andel renter lån 1 56,-

Felleskostnadene dekker bl.a.: nedbetaling av  andel fellesgjeld, kommunale avgifter, Kabel-TV, felles bygningsforsikring, garasjeplass mm.

Faste løpende kostnader

Selger har et strømforbruk på ca. 15 000 kwh i året.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger med objektet.

Dyrehold

De som ønsker dyrehold, må inngå en avtale om dette med styret.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 690 000,- (Prisantydning) 337 014,- (Andel av fellesgjeld) 3 027 014,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 4 932,- (Omkostninger totalt) 3 031 946,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.6 500)
Meglerprovisjon (Kr.48 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Hamar Eiendomsmegling AS
Eie Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen
Mobil: 92 86 43 00
E-post: ihs@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 11.07 klokken 15:00

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig