Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Kaivegen 36, 4139 Fister Vis på kart

Prisantydning
2 950 000

Fister - Idyllisk fritidseiendom i sjøkanten med egen båtplass og fire soverom.

Prisantydning

2 950 000

Boligtype

Hytte

Totalpris

3 033 900

P-rom

108 kvm

Antall rom

4 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Kaivegen 36, 4139 Fister

Prisantydning

2 950 000

Omkostninger

83 900

Kommunale Avgifter

14 264

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

108 / 108 / 116 kvm

Byggeår

2001

Tomt

Eiet tomt 215 M2

Oppdragsnummer

82-16-0027

Visninger på eie.no

3870

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 950 000
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-) 73 750
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
   
Totalt 3 033 900

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Hytten har en idyllisk beliggenhet helt i vannkanten på Fister. Fister ligger sentralt til i Ryfylke, kun en liten båt-/ferjetur fra Stavanger (ca. 40 min.). Det går både bilferje og hurtigbåt med avganger flere ganger om dagen. Hurtigbåten stopper kun 100 m fra hytten. Når Ryfast står ferdig i 2018 kan man kjøre bil helt til døren på under én time. Her kan hele familien enkelt og greit komme seg på hytten etter arbeidstid på fredag og nyte fine helger og ferier sammen. Fister kan by på et fantastisk sommeridyll, og er et ypperlig sted å koble av fra hverdagens kjas og mas. Med kun noen få meter ned til sjøen kan man her nyte solskinnsdager med bølgeskvulp, bading, grilling og avslapping. Flotte bademuligheter og sandstrand like i nærheten. Den rastløse vil kanskje ta seg en tur med kajakken, eller kanskje noe vil fiske? Ønsker man å komme seg vekk fra hytteveggen en dag, kan man f eks ta seg en tur inn til Hjelmeland. Der finner man diverse butikker, dagligvare butikk, gatekjøkken/restauranter, strand, spa, og mye mer. Ellers finner man også flotte oppmerkede turstier like utenfor hyttedøren. Det er kort vei til matbutikk både med bil og båt. Det er ca. 200 m til båtservice/slipp. Selv om Fister viser seg fra sin beste side på sommerstid, er det også en flott plass på vinteren. Enten om man bare tilbringer helgen foran peisen med kortspill og andre inneaktiviteter, eller om man tar seg entur på ski. Det er ca. 30 min kjøring til oppkjørte langrennsløyper (Lyngshei og Bjødnabu), ca. 1 time til Gullingen alpintanelgg og 1 time og 40 min til  Svandalen alpintanlegg. Velkommen til Fister!

Standard

Er du som mange andre, å drømmer om en hytte hvor du og familien kan nyte solfylte sommerdager? Da kan dette være noe for deg. Kaivegen 36 er en trivelig hytte like i vannkanten på Fister. Her kan man legge til med egen båt ca. 5 m fra hytten og enkelt installere seg for helgen. Her kreves det minimalt med planlegging og man slipper å stå i kø på E39 fredags ettermiddag. Her er det bare å hoppe rett i badeshortsen og nyte fra første stund. Hytten var tidligere regulert til næring/utleie, men nå er hytten og nærområdet omregulert til fritidsbebyggelse og plikt til utleie er fjernet.

Hytten er innholdsrik og har en svært god og familievennlig planløsning. Fra stuen er det utsikt utover bryggen og sjøen, så her kan man følge med på det som skjer, enten det er barna som leker eller båten som ligger ute i ruskevær. Mellom kjøkkenet og stuen er det utgang til en lun og solrik uteplass. Et ypperlig sted å tilbringe lange sommerkvelder med grilling og sosial sammenkomst. Uteplassen er romslig og går over to platå. Her kan man flytte seg rundt etter vind- og solforhold. 

Med totalt fire soverom i hytten er det god plass til hele familien, og kanskje også noen venner? Dersom man ikke skulle ha behov for fire soverom kan man alternativt benytte det ene soverommet som en TV-stue eller lignende. Kanskje en plass barna kan leke og herje uten å bli forstyrret av de voksne? Det er internett og mulighet for tilknytning til Altibox.

Boden har opplegg for vaskemaskin, og brukes derfor som et kombinert vaskerom. Her slipper man å ta med seg håndklær og sengetøy hver gang man skal på hytten. Vaskemaskinen medfølger i handelen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Parkering

To parkeringsplasser på tomten, samt rett til 1 parkeringsplass på felles biloppstillingsplass. Rett til båtplass på bryggen like utenfor hytten. Det finnes også gjesteplasser for både bil og båt.

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

Primærrom

Primærrom: 108 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 108 kvm

Boder

Innvendig bod i 1. etasje. Denne boden brukes som kombinert vaskerom.

Tomt

Eiet tomt, 215 m² Lettstelt tomt kun noen få meter fra sjøen.

Byggeår

2001

Byggemåte

Tre og betong, se ellers boligsalgsrapport.

Bebyggelse

Område er bebygd med fritidsboliger.

Les mer om boligen
Megler

Megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Espen Eide

Eie Stavanger

93 04 03 00 ee@eie.no Les mer om megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

I følge Skattvest foreligger det ingen ligningsverdi på eienommen, men for sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Oppvarming

Elektrisk. Vedovn i stue.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Takst

Det er utarbeidet boligsalgsrapport av Botakst AS ved Terje Thingbø den 12.05.2016.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.10.01.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig. Dette er nylig endret. Se vedlagt reguleringsplankart med bestemmelser samt e-post fra Hjelmeland kommune med bekreftelse på endring og oppdatert reguleringsplankart.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Ingen tinglyste servitutter, men eiendommen har en tinglyst rettighet:
485827 23.06.2011 AVTALE OM VEIRETT, RETT TIL PARKERING  M.M
Rettigheter omfatter blant annet rettighet til parkering, båtplass, med mer. Hele servitutten ligger i salgsoppgaven.

Utleie

Fritidsboligen som en helhet kan fritt leies ut.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Amund Grønvik Sandvik

Oppdragsnummer

82-16-0027

Saksbehandlere

Espen Eide
Eie Stavanger
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Eiendom

Kaivegen 36, 4139, Fister

Matrikkel

Gnr.75 Bnr.87 i Hjelmeland kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

Antall soverom: 4

Prisantydning

2 950 000

Totalpris inkl. omkostninger

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 83 899,50 (Omkostninger totalt) 3 033 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 14 264 pr. år

NB: Beløpet inkluderer kun renovasjon og eiendomsskatt. Det er egen måler i hytten for vann og kloakk som kommer utenom.

Inneholder

Underetasje: Gang, stue/kjøkken, vaskerom/bod, bad og soverom.
1. etasje: Gang, to soverom, bad og stue.

Kjøkken

Hytten har en åpen stue/kjøkkenløsning med god plass til spisebord. Selve kjøkkeninnredningen er hvitmalt. Det e integrerte stekeovn/platetopp og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarene medfølger i handlen.

Bad/wc

Hytten har to bad, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje har grått belegg på gulv og hvitmalte vegger. Badet er innredet med stedbygget dusjnisje med forheng , toalett og vask.

Badet i 2. etasje er svært romslig. Her er det også grått belgg på gulv og hvitmalte vegger. I tillegg til stedbygget dusjnisje er det også et stort hjørnebadekar. Her kan man ta seg et varmt bad på kaldere dager. Stor baderomsinnredning med hvite fronter og god skapplass.

Vegger

Panel på alle vegger foruten bad og bod.

Gulv

Fliser og belegg.

Himling

Panel.

Energi

Visste du at boliger står for 30 prosent av all strømbruken i Norge?*Redusert strømregning og bedre inneklima er viktig for de fleste boligeiere, og det kan du faktisk selv gjøre noe med. Gjennom et samarbeid med miljøorganisasjonen ZERO kurses alle meglere i Eie i energieffektive tiltak for boliger. Vil du vite mer og få nyttige råd og enkle tips, spør en megler eller les mer om energisparing under info og dokumenter

*NVE Energibruksrapporten 2012

Faste løpende kostnader

Det er pliktig medlemskap i velforening. Kontigenten for 2016 var kr 1 000,-.

Odel og konsesjon

Det er ikke odel eller konsesjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 83 899,50 (Omkostninger totalt) 3 033 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag: 2% av salgssum, minimum kr 50 000,-.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 52 44 00, Fax:

Ansvarlig megler

Espen Eide
Telefon: 51 52 44 00
Mobil: 93 04 03 00
E-post: ee@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 16.08 klokken 10:52

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig