Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Danmarksveien 11, 3275 Svarstad Vis på kart

Prisantydning
1 980 000

Svarstad - Innholdsrik enebolig på 260 kvm BRA med fem soverom i familievennlig og sentralt boområde. Integrerte garasje, stor hage, terrasse og inngang i begge etasjer.

Prisantydning

1 980 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

2 039 650

P-rom

217 kvm

Antall rom

5 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Danmarksveien 11, 3275 Svarstad

Prisantydning

1 980 000

Omkostninger

59 650

Kommunale Avgifter

18 610

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

217 / 260 / 281 kvm

Byggeår

1974

Tomt

Festet tomt 1218 M2

Oppdragsnummer

69-17-0107

Visninger på eie.no

2885

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 1 980 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 980 000,-) 49 500
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
   
Totalt 2 039 650

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til visning!
Danmarksveien 11 er en innholdsrik enebolig over to plan i et sentralt boområde. Beliggenheten er også svært familievennlig med kort gangavstand til barnehager, skoler, dagligvare, offentlig transport og idrettsanlegg, frisør, svømmehall, blomsterbutikk m.m. I tillegg er det flotte turområder i nærmiljøet. Boligen ligger på en romslig tomt med fin hage og det er uteplasser på begge sider av boligen. Parkering er i en integrert garasje og på egen gårdsplass.

Kort fortalt
- Innholdsrik enebolig over to plan.
- Parkering i en integrert garasje.
- Terrasse og balkong fra 2006.
- Boligen har to inngangspartier.
- Lyst vindfang tilknyttet trappehall.
- Eldre kjøkken med fin spiseplass.
- Ett enkelt grovkjøkken i underetasjen / mulighet for å etablere ekstra kjøkken.
- Stue med god plass for spisebord.
- Kjellerstue med en oppmurt peis.
- Ett bad og to separate toalettrom.
- Bad er utstyrt med boblebadekar.
- Eneboligen har separat vaskerom.
- Fem soverom med plass for skap.
- Lagring er i fem innvendige boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde på Svarstad, kommunesenteret i Lardal kommune. I Svarstad finnes barnehage, skole, dagligvare, offentlig transport og idrettsanlegg. Holemyra ligger sentralt i Svarstad og er populært turområde for innbyggerne.

Det er kort vei til Herlandelva og en fin liten kjøretur til Svartangen, der sistnevnte er et idyllisk vann omkranset av vakker natur. Her er det nydelig sandstrand, samt mulighet for fiske av abbor og ørret. Herfra kan du også gå til Kjærra fossepark som er Lardal kommunes tusenårssted med nydelig friluftsområde, museum for Laksefisket og amfiscene der det arrangeres konserter med kjente artister.

En liten biltur unna finner du også den populære klatreparken Høyt og lavt Vestfold. Parken er Skandinavias største klatrepark med utfordringer for folk i alle aldersgrupper, noe som er perfekt for både familieopplevelser, vennelag og bedriftsarrangementer.

For friluftsentusiaster er også Skrim et eldorado. Her er det et omfattende merket løypenett både sommer og vinter. Løypene er del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Svarstad og Spar Hvittingfoss. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Nordbyen i Larvik og Herkules Skien et rikt utvalg av butikker, kafeer og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Svarstad skole og Svarstad bensinstasjon som begge ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Hvittingfoss, 36 min til Skien, 44 min til Larvik, 49 min til Sandefjord lufthavn, samt 1 time og 11 min til Oslo.

Eiendommen har kort gangavstand til Lardal barneskole og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Standard


Danmarksveien 11 er en innholdsrik enebolig over to plan i et sentralt boområde. Beliggenheten er også svært familievennlig med kort gangavstand til barnehager, skoler, dagligvare, offentlig transport og idrettsanlegg. I tillegg er det flotte turområder i nærmiljøet. Boligen ligger på en romslig tomt med fin hage og det er uteplasser på begge sider av boligen. Parkering er i en integrert garasje og på egen gårdsplass.

Eneboligen har fått flere oppgraderinger de senere år som ny varmtvannsbereder i 2013 og ny takstein i 2005. Badet ble modernisert i 2006. Boligen fremstår dog som umoderne med noe manglende vedlikehold. En del oppgraderinger må derfor påregnes for å tilfredsstille dagens krav til standard. Med boligens størrelse, beliggenhet og gode utgangspunkt må den likevel anses for å være et potensielt drømmehjem.

Boligen har to inngangspartier med vindfang, hvor hovedinngangen ligger i underetasjen. Det er totalt fem soverom med plass for skap og lagringsmuligheter i fem boder. Stuen oppleves som boligens hjerte med vedovn, plass for spisebord og store vindusflater hvor den fine utsikten kommer til sin rett. Videre har boligen et eldre kjøkken med spiseplass, rom med enkel kjøkkeninnredning i underetasjen og en koselig kjellerstue. Boligen har også et bad med boblekar, to wc-rom og et separat vaskerom.

Entré
Boligen har inngangsparti i begge etasjer, men hovedinngangen ligger i underetasjen. Her ligger inngangspartiet inntrukket med balkongen som god skjerming i overkant. Vindfanget har rikelig med lysinnslipp fra stort vindu og ligger tilknyttet en romslig hall. I hallen finner du trappen opp til første etasje, og det er god plass for oppbevaringsmøbler.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom med en fin, separat avdeling for spisebord. Innredningen er fra byggeår, men fremstår som funksjonell i kjent 70-talls stil med hvite skrog, mørke, håndtaksfrie fronter og benkeplate i tre. Det er også oppvaskbenk med stålbeslag og hvite fliser over benken. En barløsning med vitrineskap i overkant lager et naturlig skille mot spisedelen i rommet.

I underetasjen er det et eget kjøkkenrom med enkel innredning. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter, vitrineskap og benkeplate med vask, og ligger langs den ene kortveggen.

Stue
Stuen oppleves som boligens hjerte med store vindusflater som bader rommet i naturlig lys og ivaretar den fine utsikten. Det er også utgang til en terrasse med overbygg. En trivelig vedovn med glassdør sikrer det lune innemiljøet og gir litt ekstra hygge på mørke kvelder. Rommet er for øvrig av god størrelse med plass for både sofagruppe, tilhørende møblement og spisebord.

Kjellerstue
I underetasjen har boligen en trivelig kjellerstue, noe som gir økt fleksibilitet i hverdagen for enhver familie. Her har du et ekstra rom for de unge i familien, eller en rolig oase for å kunne trekke seg tilbake med en bok og noe varmt i koppen. Stuen har en tradisjonell stil med tømmervegger, lister med forseggjort profil og vinduer med sprosser. Ved to av veggene er det vinduer inn til tilstøtende rom. Det er også en oppmurt peis for knitrende hygge.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et bad i andre etasje, to separate toalettrom og et eget vaskerom. Badet ble oppgradert i 2006 med våtromsbelegg på gulv, baderomsplater på vegger og et fint boblebadekar i hjørnet med dusjgarnityr. Videre har badet en mørk innredning med heldekkende servant, to høyskap og speil i overkant av servanten. De to separate toalettrommene ligger i hver sin etasje.

Vaskerom
Eneboligen har et separat vaskerom i første etasje med direkte utgang til balkong. Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv og fikk i 2017 lysmalte veggplater. Rommet her innredet med skyllekum i stål og har opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen har hele fem soverom, hvor det ene soverommet i første etasjen har utgang til balkong. Soverommene har plass for skap, og det er svært godt med lagringsplass i totalt fem innvendige boder.

VVS:
Avløp i plast.
Vannrør i plast og kobber.
Varmtvannsbereder i kjeller fra 2013.
Stoppekran i kjeller.

Vinduer/dører:
Vinduer i tre med isolerglass fra byggeår.
Ytterdører og terrassedører fra byggeår.

Tak:
Saltak tekket med dobbeltkrummet betongtakstein, undertak av armert plast.
Tak tekket med dobbetkrummet betongtakstein fra 2005.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Parkering

Det er parkering i integrert garasje og gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 260 kvm, Bruttoareal: 281 kvm

Primærrom

Primærrom: 217 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 260 kvm

Tomt

Festet tomt, 1218 m²
Boligen ligger på en pent opparbeidet tomt på over 1,2 mål med stor hage og romslig gårdsplass. Hagen er delvis inngjerdet og har trær, variert beplantning, samt gode plenareal som gir rikelig med tumleplass for store og små.

I 2006 fikk boligen nye uteplasser. Det er en terrasse på 26 kvm utenfor stuen, med overbygg og rekkverk. Fra det ene soverommet og vaskerommet er det utgang til en flott balkong på ca. 16 kvm fra samme år, også denne med overbygg. Terrassen ligger skjermet til, og fra balkongen kan du nyte en herlig utsikt.

Byggeår

1974

Byggemåte

Underetasje oppført i mur pusset utvendig, ut-foret og kledd innvendig.Utvendig vegger i 10 cm reisverk, isolert med 10 cm mineralull kledd utvendig med tømmermanskledning og dobbeltfalskledning. Tak tekket med dobbelkrummet betongtakstein

Diverse

- Arealer:
De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

- Toalettrom nede er ikke koblet til vann.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med vedovn fra 2007 i stuen i første etasje og murt peis i kjellerstuen.

Teknisk:
Ventilasjonen er naturlig. Videre er det varmtvannsbereder fra 2013 i kjeller og et sikringsskap med automatsikringer plassert i gangen i første etasje. Drenering er fra byggeår, men det ble i 2017 gravd ny grøft i bakkant av tomt for å håndtere overvann.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Takst

Takstmann: Erland Svae
Takstdato: 21.11.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.11.1974 i følge Lardal kommune.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Området er regulert til eksisterende boligbebyggelse i kommunedelplan for Svarstad 2010-2022.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Lardal kommune.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommen er registrert med følgende servitutter:
Festekontrakt tinglyst 06.05.1974 med dagboknr 2567-3/30 vedrørende vilkår
Se vedlagte svarbrev fra Lardal kommune.

Omnummerering tinglyst 09.06.2008 med dagboknr 463264-53/200

Rettigheter i annen eiendom:
Best. om adkomstrett tinglyst 15.10.2014 med dagboknr 883340-1/200
Gjelder adkomst til eiendommen.

Utleie

Eiendommen er registrert med 1 godkjent boenhet og kan leies ut i sin helhet.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Paul Kristian Solberg

Oppdragsnummer

69-17-0107

Saksbehandlere

Eskil Støvland
Eie Larvik
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 42 97 47 / E-post: es@eie.no

Eie Larvik
/

Eiendom

Danmarksveien 11, 3275, Svarstad

Matrikkel

Gnr.31 Bnr.75 Fnr.101 i Lardal kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

5

Prisantydning

1 980 000

Totalpris inkl. omkostninger

1 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 980 000,-)) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 59 649,50 (Omkostninger totalt) 2 039 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 18 610 pr. år For inneværende år

Inneholder

Underetasje:
- Vindfang 4,0 kvm
- Hall 15,0 kvm
- Soverom 9,0 kvm
- Wc 1,9 kvm
- Gang 2,7 kvm
- Gang 4,9 kvm
- Bod 5,7 kvm
- Bod 4,0 kvm
- Bod 2,7 kvm
- Bod 2,8 kvm
- Bod 3,6 kvm
- Kjøkken 12,1 kvm
- Peisestue 24,4 kvm
- Garasje 24.5 kvm

Første etasje:
- Vindfang 2,0 kvm
- Gang 6,2 kvm
- Kjøkken 17,2 kvm
- Stue 50,3 kvm
- Vaskerom 8,0 kvm
- Bad 5,2 kvm
- Wc 1,8 kvm
- Soverom 12,1 kvm
- Soverom 11,0 kvm
- Soverom 7,3 kvm
- Soverom 6,2 kvm

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 506 383,- Som sekundærbolig Kr. 1 620 426,-

Festeavtale

Areal: 1 218 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2073, Festeavgift: 994, Neste regulering: 2027 i følge Lardal kommune.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

1 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 980 000,-)) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 59 649,50 (Omkostninger totalt) 2 039 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke enebolig (Kr.9 021) Markedspakke 1 (Kr.12 900) Utlegg takstmann (Kr.8 500) Meglerprovisjon FAST (Kr.40 000) Tilrettelegging (Kr.9 900) Visningshonorar pr stk (Kr.1 875) Totalt kr. (Kr.82 196)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Eie Larvik
Org. nr:916130163
Faret 8
3271 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Eskil Støvland
Mobil: 41 42 97 47
E-post: es@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 15.12 klokken 11:05

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig