Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Gloppeskogen 12, 3260 Larvik Vis på kart

Prisantydning
13 500 000

Østre Halsen- Lekker, innholdsrik enebolig fra 2012 med garasje, uthus og hagestue. Bruksareal på hele 407 kvm. Stor og solrik tomt på 2,4 mål med mange muligheter. Nydelig sjøutsikt og flott beliggenhet ca 45 meter fra sjøen. Vannbåren varme i alle 3 etg

Prisantydning

13 500 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

13 847 600

P-rom

296 kvm

Antall rom

4 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Lørdag 28.10 fra 12:00 til 13:00

Søndag 29.10 fra 12:00 til 13:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Gloppeskogen 12, 3260 Larvik

Prisantydning

13 500 000

Omkostninger

347 650

Kommunale Avgifter

10 060

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

296 / 407 / 449 kvm

Byggeår

2012

Tomt

Eiet tomt 2471 M2

Oppdragsnummer

69-17-0059

Visninger på eie.no

2283

Tilleggstjenester

Megler

Megler

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 13 500 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 500 000,-) 337 500
   
Totalt 13 847 600

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til visning!
Gloppeskogen 12 er en meget innholdsrik enebolig fra 2012. Eiendommen har en flott beliggenhet like ved Lågens utløp i fjorden, med store, solrike uteområder og nydelig utsikt mot vannet. Det er kort gangavstand til båthavn, badestrender, fantastiske turområder og gode servicetilbud, samt til barnehage og skoler i alle trinn. Det tilhører garasje, uthus og hagestue i samme stil som boligen. Tomten er på hele 2471 kvm, så her er det stort potensial for eiendommen.


Kort fortalt:
- Innholdsrik enebolig med høy standard.
- Parkering i dobbeltgarasje og på tomt.
- Stor, flott eiendom med utsikt mot vannet.
- Solrike terrasser og en romslig hagestue.
- Entré med gulvvarme og garderobeskap.
- Lekkert kjøkken med egen spiseplass.
- Innbydende stue og separat spisestue.
- Boligen har både kjellerstue og loftstue. 
- To delikate bad, wc-rom og eget vaskerom.
- Fire gode soverom, alle med tilhørende skap.
- Innvendig bod og god lagringsplass i uthus.
- Sikringsskapet innehar automatsikringer.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon i alle 3 etg.
- Trådløs termostatstyring av gulvvarmen i hvert rom.
- Borret etter grunnvarme for rimelig og effektiv oppvarming av boligen.
- Det er gjennomgående ekslusive og store fliser i boligen.
- Benkeplater i boligen består av Larvikitt, granitt og marmor.
- Ca 45 meter fra eiendommen til sjøen.
- Terskelfritt i boligen.
- Nåværende eier har hatt et årlig strømforbruk på kun 17700 kwh.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget ettertraktet og barnevennlig boligområde på Østre Halsen, øst for Larvik sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Stedet kan skilte med variert natur, fine turområder, åker, eng, sjøen, samt Flatstrand småbåthavn like utenfor døren.

At området er populært er ikke tilfeldig, her er det gangavstand over til Oterøya, eller idylliske Hvittensand, en av Larviks vakreste strender. Ved Hvittensand renner Numedalslågen ut i fjorden og skaper strømminger i vannet. Kyststien mellom Østre Halsen og Gon går rett forbi stranda. Innen kort avstand ligger Rekkeviksbukta. kjent som et av de beste badestedene langs østsiden av Larviksfjorden.

Det er relativt kort vei til idylliske Gonsbukta - en meget populær badeplass med flott sandstrand, friområde, stupebrett og glattskurte svaberg. Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang. Det finnes også gode turområder rundt Frenvik og Dreng.

På Bergeskogen holder Halsen IF til, med idrettsplass, hall, baner og klubbhus. Klubben har 700 medlemmer, og et svært godt tilbud innen håndball og fotball. Fra Østre Halsen er det kort vei til lekeplass, treningssenter og svømmehall. Larvik sentrum ligger i behagelig sykkelavstand. 

I Larvik sentrum finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. I tillegg til flotte badeplasser i Farris og fjorden, kan Larvik skilte med Norges største bøkeskog på ca. 300 mål og flotte turområder innover i Vestmarka. Golf kan spilles i vakre omgivelser ved Larvik Golfklubb, på Fritzøe gård

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, som ligger under 100 meter fra boligen. I tillegg er Rema 1000 og Øya i nærheten. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Larvik og Nordbyen kjøpesenter et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Hvaltorget i Sandefjord ligger ca. 20 min kjøring fra Østre Halsen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Gloppeskogen som ligger ca. 150 meter fra boligen. Togstasjonen ligger i sentrum. Ved å benytte bil fra Østre Halsen tar det ca. 3 min til Øya, 6 min til Larvik sentrum, 21 min til Sandefjord lufthavn, samt 1 time og 28 min til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Østre Halsen barneskole, Mellomhagen ungdomsskole og Thor Heyerdahl videregående skole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Det er kort vei til flere barnehager.

Standard

Gloppeskogen 12 er en meget innholdsrik enebolig fra 2012. Eiendommen har en flott beliggenhet like ved Lågens utløp i fjorden, med store, solrike uteområder og nydelig utsikt mot vannet. Det er kort gangavstand til båthavn, badestrender, fantastiske turområder og gode servicetilbud, samt til barnehage og skoler i alle trinn. Det tilhører garasje, uthus og hagestue i samme stil som boligen. Tomten er på hele 2471 kvm, så her er det stort potensial for eiendommen. 

Eneboligen fremstår som romslig og velholdt, med smakfull innredning, eksklusive detaljer og moderne løsninger. Det er inngang i to etasjer, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedentreen ligger i første etasje og har gulvvarme, downlights og garderobeskap. Stuen er lys og tiltalende, med store, flotte utsiktsvinduer og god plass til møblement.

Boligen har også en stor spisestue, og fra spisestuen er det doble glassdører inn mot et lekkert kjøkken med egen spiseplass. I tillegg har boligen både loftstue og kjellerstue. Videre har boligen fire luftige soverom, alle med tilhørende garderobeløsning, samt to kjellerrom som i dag brukes som kontor og treningsrom. Eneboligen har to delikate bad, separat wc-rom og eget vaskerom, og det er gode lagringsmuligheter i innvendig bod og uthus.

Det er brukt samme ekslusive fliser gjennomgående i hele huset. Flisene er store og gir de forskjellige rommene en solid følelse av kvalitet. Kombinert med vannbåren varme i alle etasjene gir dette rom for god komfort, og luksus i hverdagen.

Entré
Boligen har inngang i både første etasje og i kjelleretasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedentreen ligger i første etasje og har fliser på gulv, gulvvarme, downlights og garderobeskap. Entreen i kjelleretasjen har også garderobeskap, og begge rommene er holdt i en smakfull kombinasjon av tidsriktige, behagelige farger.

Kjøkken
Kjøkkenet er stort, lekkert og moderne innredet, med fliser på gulv, gulvvarme, downlights og egen spiseplass. Rommet har også store vindusflater, samt en dobbel glassdør inn mot en romslig spisestue.

Kjøkkeninnredningen har lyse, profilerte fronter, vitrineskap og solid benkeplate i ekte Larvikitt med enkel oppvaskkum og avfallskvern. Det er montert belysning og fliser mellom benk og overskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp og ventilator, samt nisje for kjøl/frys og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue og spisestue
Eneboligen har både stue og spisestue i første etasje, begge med fliser på gulv, gulvvarme, store, heldekkende vindusflater, utgang til terrasse og god plass til møblement.

Loftstue og kjellerstue
Boligen innehar i tillegg både kjellerstue og koselig loftstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Fra loftstuen er det utgang til takterrassen.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad, separat wc-rom og eget vaskerom. Det ene badet ligger i andre etasje og har beige, eksklusive fliser på gulv og vegger, gullvarme, speilbelysning og downlights. Videre har badet en elegant, dobbel servant med marmor benkeplate og mørk innredning av tre. Veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj er også en del av badet.

Det andre badet ligger i kjelleretasjen, i tilknytning til et master bedroom, og har eksklusive fliser på gulv og vegg, gulvvarme og downlights. Innredningen er i mørk tre med en dobbel servant og benkeplate i granitt. Rommet har et veggmontert toalett. I tillegg har badet et innfliset badekar for ekstra nytelse og velvære, samt et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører.

Det separate wc-rommet ligger i første etasje og har de samme eksklusive flisene på gulv og vegger. Rommet har et veggmontert toalett og en heldekkende servant med underskap. Vaskerommet ligger også i første etasje og har lyse fliser på gulv og vegger, gulvvarme, sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har også en praktisk benkeplate med utslagsvask, samt godt med skapplass.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire luftige soverom, alle med tilhørende garderobeløsning. I tillegg har boligen to kjellerrom som i dag brukes som kontor og treningsrom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i begge entreer, samt innvendige boder.

Oppvarming - Teknisk
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle 3 etasjene. Det er borret etter grunnvarme på eiendommen.
I tillegg har boligen et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det elektriske anlegget har automatsikringer og jordfeilbrytere, og boligen har sentralstøvsuger, varmtvannsbereder og opplegg for alarm og fibernett.
Nåværende eier har hatt et strømforbruk tilsvarende 17700 kwh. Det viser noe av hvor effektiv denne boligen er!

VVS:
Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.
Hovedkran er i teknisk rom i kjeller.
Innvendige trykkvannsledninger er av kobber/plast og hovedledning er av plast.
Det er montert en vannsensor for vannlekkasje under toalett på toalettrom i 1 etg, samt to steder på kjøkken i forbindelse med oppvaskmaskin og side-by-side-kjøleskap.
Det er montert vannlås (til oppvaskmaskin) i benkeskap på kjøkken.
Det er montert vannbåren varme i gulv og hovedskap i alle 3 etasjer. Skap er plassert på bad 2 etg, vaskerom 1 etg, og på teknisk rom. NIBE hoveddel er plassert i teknisk rom.
Det er montert Systemair balansert ventilasjon m/varmegjenvinning i boligen. Hoveddel er plassert i teknisk rom.
Stor VV-tank er plassert i teknisk rom.
Alt av røropplegg og utstyr i boligen er fra byggeår.

Vinduer/dører:
Boligen er oppført med følgende (alu/plast/tre) vinduer og dører:
* Bunnhengslede vinduer
* Fastkarm vinduer
* Toppsving vinduer
* Innadslående vindu
* Balkongdører og heve/skyvedører i stue og soverom i 2 etg, stue og spisestue i 1 etg.
* Ytterdør til entre 1 etg. og til kjeller etg. m/kodelås
* Innerdører av typen kompakte dører
Alle vinduer og dører er fra byggeår.
Alle vinduene er vedlikeholdsfrie.

Tak:
Undertak og tekking er fra byggeår.

Lagringsplass:
Det er lagringsmuligheter både i uthus, garasje og hagestue. I tillegg er det stor lagringsplass med belysning under terrasse.

En bør være oppmerksom på følgende punkt i tilstandsrapport:
* Uthus

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Parkering

Det er parkering i dobbeltgarasje og på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 296 kvm, Bruksareal: 407 kvm, Bruttoareal: 449 kvm

Primærrom

Primærrom: 296 kvm
Primærrom består av:
2. etg: Stue, bad og 3 x soverom
1. etg: Entre, 2 x gang, stue, spisestue, kjøkken, toalettrom og vaskerom
Kjeller etg: Gang, kontor, stue, soverom, bad, entre og trimrom

Bruksareal

Bruksareal: 407 kvm

Tomt

Eiet tomt, 2471 m²
Stor tomt med mange muligheter for den rette kjøper.

Eiendommen er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass, hellelagte uteområder og stor, solrik hage. Hagen har plen, prydbusker, trær og diverse beplantning, samt rikelig med boltreplass for både liten og stor. I tillegg har eiendommen uthus og en flott hagestue. Hagestuen har blant annet store vindusflater og god plass til møblement.

Det er utgang fra boligen til en fin takterrasse på ca. 22 kvm, samt til en stor terrasse på ca. 70 kvm. Begge terrasser har nydelig utsikt mot fjorden, glassrekkverk og god plass til utemøbler. Terrassen har også god plass for grill med mer - et perfekt samlingssted for familie og venner på varme sommerdager.

Tomten er stor og med mange muligheter. Ser man hva området ellers består av, er det fristende å se på muligheter for utvikling av eiendommen. Det er opp til Larvik kommune å avgjøre om det er muligheter for eventuell utvikling av tomten. Dette er utenfor både meglers og selgers kontroll.

Larvik kommune informerer:
Eiendommen er etablert 07.07.1926 via skylddelingsforretning. Grensene i kartet kan ha avvik fra skylddelingsforretningen, fordi grensebeskrivelsene er av varierende kvalitet. Arealet oppgitt i matrikkelen vil være tilsvarende usikkert. Det juridiske dokumentet er skylddelingsforretningen, og merkene i marka gjelder framfor kartets visning.

Byggeår

2012

Byggemåte

Det er grunnmur av Thermomur (i følge utbygger/byggmester). Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er liggende kledning på fasader. Det er papp som taktekking.

Diverse

- Arealer:
De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

-Solskjerming:
Det er montert solskjerming på omtrent alle vinduer i huset. Dette følger med salget, og kommer godt med på solfylte dager.

- Byggeprosessen:
Byggeprosessen ble ledet av Kaupang Byggassistanse som prosjektleder, Tom Skjønhaug som byggmester, Arild Andersen elektro, Lysebo VVS, Sundet Transport og Graving, Bach Johansen AS m.fl.

Flere av trærne står på denne tomten, og kan fjernes ved ønske om bedre sjøutsikt.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 659 234,- Som sekundærbolig Kr. 1 845 855,-

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Takst

Takstmann: Petter Christiansen
Takstdato: 15.09.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.07.2012 vedrørende enebolig Gloppeskogen 12.
Eiendomsmegler har kopi av ferdigattest. Denne kan sendes på forespørsel.

Eiendommen er registrert med enebolig og dobbelgarasje, godkjent 2012.
Uthus og hagestue er ikke omsøkt, men er under 50 kvm.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Eiendommen er regulert via:
Kommunedelplan - Formål: bolig - Vedtaksdato: 16.09.2015
Bestemmelsessone - § 3-1 nr. 3 d). VAR_1: Varierende bebyggelsesstruktur, se bestemmelsene til ny kommunedelplan for Larvik by 2015-2027.
Reguleringsplan - Flatstrand - Formål: bolig - Vedtaksdato: 22.05.1980
Reguleringsbestemmelser

Larvik kommune informerer:
Det er varslet oppstart av rullering av bestemmelsene til Kommuneplanens arealdel og Kommunedelplanene for Larvik by og Stavern by.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Larvik kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

På eiendommen ligger følgende servitutter:
Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 18.08.1926 med dagboknr 900119/1-30 vedrørende bestemmelse om gjerde.
Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 01.05.1929 med dagboknr 900142-2/30 vedrørende bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om veg tinglyst 18.08.1926 med dagboknr 900115-1/30

Erklæringene er fra 1926 og 1929 og finnes kun i riksarkivet. Kvaliteten på kopien er begrenset, men interessenter kan få disse ved forespørsel til megler.

Utleie

Eiendommen er registrert med 1 godkjent boenhet. Denne kan leies ut i sin helhet.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Vegghengte skap følger ikke med i handelen. De skrus ned til overtagelse.
Det er et lite tre ved innkjøring til eiendommen som ikke blir følgende med. Dette er et tre fra Bulgaria med affeksjonsverdi for selger.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Hanne Mayo Juval Mayo

Oppdragsnummer

69-17-0059

Saksbehandlere

Lars Andreas Grønneberg
Eie Larvik
Eiendomsmegler
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no

Eie Larvik
/

Eiendom

Gloppeskogen 12, 3260, Larvik

Matrikkel

Gnr.1006 Bnr.101 i Larvik kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

4

Prisantydning

13 500 000

Totalpris inkl. omkostninger

13 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 337 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 500 000,-)) 347 649,50 (Omkostninger totalt) 13 847 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 10 060 pr. år For innværende år

Inneholder

2 ETG:
Stue: 19,4 kvm
Bad: 10,3 kvm
Soverom 1: 11,7 kvm
Soverom 2: 14,8 kvm
Soverom 3: 14,3 kvm

1 ETG:
Entre: 8,0 kvm
Gang 1: 28,4 kvm
Gang 2: 1,2 kvm
Toalettrom: 1,9 kvm
Vaskerom: 6,3 kvm
Stue: 31,1 kvm
Spisestue: 25,4 kvm
Kjøkken: 15,6 kvm

KJELLER ETG:
Gang: 7,0 kvm
Kontor: 14,9 kvm
Stue: 17,4 kvm
Teknisk rom: 9,9 kvm
Entre: 7,2 kvm
Trimrom: 22,4 kvm
Bod: 7,4 kvm
Soverom: 17,2 kvm
Bad: 11,3 kvm

GARASJE
49 kvm

UTHUS
19 kvm

HAGESTUE
25 kvm

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

13 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 337 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 500 000,-)) 347 649,50 (Omkostninger totalt) 13 847 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon: 1 % av salgssum
Tilrettelegging: 9.900,-
Markedspakke: 19.900,-
Visning: 1.250,- pr. stk. (4 stk. inkl.)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Eie Larvik
Org. nr:916130163
Faret 8
3271 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Lars Andreas Grønneberg
Mobil: 95 13 59 53
E-post: lag@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 18.10 klokken 14:17

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig