Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Hovland Alle 2, 3274 Larvik Vis på kart

Prisantydning
1 370 000

Hovland - 3-roms brl leilighet beliggende i praktisk 1. etasje. Leiligheten er velholdt og innehar stort potensiale. Egen garasjeplass.

Prisantydning

1 370 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

1 564 460

P-rom

62 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Hovland Alle 2, 3274 Larvik

Prisantydning

1 370 000

Fellesgjeld

189 496

Fellesformue

26 042

Omkostninger

4 960

Fellesutgifter

3 550

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

1

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

62 / 62 / 72 kvm

Byggeår

1964

Tomt

Eiet tomt 3174 M2

Oppdragsnummer

69-17-0080

Visninger på eie.no

2695

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 1 370 000
Fellesgjeld 189 496
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
   
Totalt 1 564 460

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Leiligheten i Hovland Alle 2 ligger i praktisk 1. etasje og inneholder 2 soverom. Borettslaget fremstår velholdt og ivaretatt og har fine fellesarealer. Eiendommen ligger i et populært boligområde i kort avstand fra dagligvare, Nordbyen kjøpesenter og fine turområder. Fra leiligheten er det utgang til en overbygd terrasse på ca. 13 kvm med trapp ned til felles hage. Leiligheten har også en egen garasjeplass i felles rekke.

Bygget er fra 1964, og er jevnlig vedlikeholdt. Det kan nevnes at i 2013-2014 ble verandadør og vinduer byttet. Leiligheten har eldre overflater som er godt vedlikeholdt og ivaretatt. En del modernisering må påberegnes, men mye av særpreget kan fint beholdes, og planløsningen er praktisk.
Leiligheten har en hyggelig stue med vedovn og utgang til uteplass, et trivelig kjøkken med plassbygd innredning og spiseplass, samt et bad med dusjnisje og klosett. Videre finnes entré og to gode soverom med teppe på gulv. Leiligheten disponerer to store kjellerboder og lagringsplass på loft.

Kort fortalt
- Sjarmerende 3-roms i 1. etasje.
- Medfølger garasje i felles rekke.
- Overbygd terrasse på ca. 13 kvm.
- Felles hage og asfaltert gårdsplass.
- Hyggelig stue med vedovn og utgang til uteplass.
- Kjøkken med plass for spisebord.
- Baderom med toalett og dusjnisje.
- To lune soverom med teppe på gulv.
- Disponerer to kjellerboder og deler av loftsrom.
- Boligen har nyere vinduer og verandadør.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Hovland i Larvik kommune. Området har nærhet til Vestmarka med 70 km blåmerkede sommerløyper, turstier, fiskevann og flere skogsbilveier som egner seg godt for sykkelturer. Om vinteren er det kilometervis med oppkjørte skiløyper i området.
I Vestmarka, nær Farris, ligger også populære Damgården ridesenter i idylliske omgivelser. Farris har flere deilige badeplasser og idyllisk natursti rundt vannet, blant annet fra Vestmarka til Bøkeskogen. Bøkeskogen byr på turstier, kafé, kulturminner og en festplass med utescene. Skogen er på ca. 300 mål, rundt 1000 år gammel, og et naturlig samlingspunkt for byens innbyggere.
Fra Hovland er det er ca. 15-20 min gange til Larviks indre havn og Batteristranda, hvor du blant annet finner Bølgen kulturhus og Farris Bad. Sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Fra indre havn strekker Strandpromenaden seg hele veien ut til Tolleroddens flotte områder. Kyststien byr på god rekreasjon, og badeplassene ligger som perler på en snor.
Nanset idrettsforening har et godt aktivitetstilbud innen fotball, ski, sykkel og triatlon. Det er kort vei til Lovisenlund idrettsplass, som benyttes av Larvik Turn & IF. Klubben har et bredt tilbud innen håndball, fotball, friidrett, turn og bryting. For golfentusiaster er det kort vei til Larvik Golfklubb, på Fritzøe gård.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Coop Extra i Frankendalsveien som er i umiddelbar nærhet. Det er gangavstand til Nordbyen kjøpesenter som er Larviks største, med ca. 50 butikker. Det er også gangavstand til Rema 1000, Kiwi og Meny. I Larvik sentrum finnes Amfi kjøpesenter, trivelige handlegater, kafeer, restauranter og alt av bymessige servicetilbud.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog.
Eiendommen har gangavstand til Fagerli barneskole på Torstvedt og Hedrum ungdomsskole. Fagerli skole åpnet i 2017 og ble en av Norges største barneskoler. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Det er gangavstand til barnehager og kort vei til Thor Heyerdahl Videregående skole.

Standard

Leiligheten innehar eldre overflater, men er godt vedlikeholdt og ivaretatt med normal slitasje. Det er naturlig å påregne modernisering og oppgraderinger.

Innvendige overflater består av:
Gulv: Teppe og belegg.
Vegger: Tapet.
Himlinger: Malte plater.

God og romslig stue med eldre vedovn. Vedovnen er kombinert med parafinbrenner, men denne delen er koblet ut og ikke i bruk. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage.

Bad: Det er benyttet belegg på gulv, på vegger er det tapet og våtromsplater. Rommet inneholder møbel med servant, dusjnisje med skyvedør, speilskap og klosett. Takstmann opplyser at det ikke er målt unormal fuktighet i dusj, men utslag ved klosett som kan holdes under oppsikt.

Kjøkken: Sjarmerende kjøkken med plass til spisebord og stoler. Innredning med malte, slette fronter og stor rustfri kum/beslag. Flis på vegg mellom benk og overskap. Integrert ventilator med avtrekk gjennom yttervegg. Eldre og velholdt kjøkken med normal slitasje. Ingen hvitevarer medfølger.

Leiligheten har 2 gode soverom med teppe på gulv og plassbygde skaper.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 30.08.2017. Takstmann opplyser at det er enkelte punkter en kjøper kan være ekstra oppmerskom på, under sin konklusjon; herunder gulv på bad og varmtvannsbereder i kjeller.

Parkering

Det er parkering i egen garasje og for øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Primærrom

Primærrom: 62 kvm
Følgende rom inngår som primærrom: Gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Bruksareal

Bruksareal: 62 kvm

Tomt

Eiet tomt, 3174 m²
Leiligheten ligger praktisk plassert i første etasje. Fra leiligheten er det utgang til hyggelig uteplass på ca. 13 kvm med skjermende overbygg og trapp ned til hagen. Terrassen har god plass for ulike utemøbler og det er montert ekstra skjermvegg mot nabo.
Inngangspartiet ligger på motsatt side. Det omkringliggende arealet har gode plenarealer, asfaltert gårdsplass, fin beplantning og rikelig boltreplass.

Larvik kommune opplyser at eiendommen er etablert 13.01.1064 via skylddelingsforretning. Grensene i kartet kan ha avvik fra skylddelingsforretningen, fordi grensebeskrivelsene er av varierende kvalitet. Arealene oppgitt i matrikkelen vil være tilsvarende usikkert. Det juridiske dokumentet er skylddelingsforretningen, og merkene i marka gjelder fremfor kartets visning.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Andel fellesgjeld per 24.08.2017: 189.496,-
Total fellesgjeld per 24.08.2017: 3.789.926,-

Annuitetslån i Larvikbanken
Rentesats per 24.08.17: 2,95% pa.
Saldo per 24.08.17: 635.387,-
Andel av saldo per 24.08.17: 31.769,-
Første termin/avdrag: 27.12.2014. (siste termin 27.12.2039).

Annuitetslån i Eika Boligkreditt AS
Rentesats per 24.08.17: 2,55% pa.
Saldo per 24.08.17: 3.154.540,-
Andel av saldo per 24.08.17: 157.727,-
Første termin/avdrag: 15.05.2015. (siste termin 15.01.2038).
Fastrenteavtalen, utløper 15.03.2018.

Sikringsordning

Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Forkjøpsrett

Andelseiere i borettslaget, dernest har medlemmer i Larvik Boligbyggelag forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

Borettslag

Borettslag: Yttersøveien Borettslag, Orgnr: 953361205

Forretningsfører

Larvik Boligbyggelag.

Byggeår

1964

Byggemåte

Bygningen er oppført i tradisjonelt bindingsverk over grunnmur av sementblokker. Kledd med tømmermannspanel. Saltak med betongtakstein.

Diverse

Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er et salg av et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingen ikke har bebodd i eiendommen, og at vedkommende derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Så lenge arvingens kunnskap om eiendommen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta nødvendige undersøkelser

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Borettslag:
Fremtidige beslutninger fattet via styret eller ved generalforsamling i borettslaget kan føre til endringer i fellesutgifter eller fellesgjeld.

- Megler har kopi av vedtekter, husordensregler, regnskap for borettslaget. Dette kan fås på henvendelse til megler.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen.
Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.
Velkommen til visning!

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 378 810,- Som sekundærbolig Kr. 1 060 667,-

Oppvarming

Vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Takst

Takstmann: Stokke Taksering AS v/Pål H. Strandskog
Takstdato: 30.08.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på bygget, datert 01.10.1964.

Regulering

Området er regulert til Bolig i henhold til Kommunedelplan for Larvik By, datert 16.09.2015. Bestemmelsessone - Enhetlig bebyggelse.
Området er regulert til Bolig i henhold til reguleringsplan for Hovlandkvartalet Alt. IV, datert 24.04.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser, datert 06.05.1986.

Larvik kommune opplyser at eiendommen ligger innenfor varselområdet for ny reguleringsplan for Hovlandbanen.

Nye bestemmelser til kommunedelplan for Larvik By vil bli vedtatt høsten 2017.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig tilknyttet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Det er ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelser tilhørende denne andelen. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Det følger av borettslagslova at utleie av hele leiligheten krever godkjennelse fra styret i borettslaget, men utleie av rom/deler av leiligheten til andre når man selv bor der ikke krever samtykke/godkjenning fra styret. Ta kontakt med styret i borettslaget for nærmere opplysninger om hvordan lovens praktiseres i borettslaget.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger. Dog tidligst etter at forkjøpsretten er avklart og styregodkjennelse er gitt.

Eier

Ragnhild Løvås bo v/Ellinor Torun Haugerød

Oppdragsnummer

69-17-0080

Saksbehandlere

Kathrin Elgesem Melås
Eie Larvik
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 92 64 26 67 / E-post: kem@eie.no

Eie Larvik
/

Eiendom

Hovland Alle 2, 3274, Larvik, Etasje: 1

Matrikkel

Gnr.2005 Bnr.532 Andelsnr.1 Orgnr.953361205 i Larvik kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

2

Prisantydning

1 370 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 189 496,- pr. 24.08.17
Andel fellesformue: kr. 26 042,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl fellesgjeld

1 370 000,- (Prisantydning) 189 496,- (Andel av fellesgjeld) 1 559 496,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 1 564 455,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 550,- pr. mnd.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

1. etasje:
Gang 5,7 kvm
Kjøkken 7,4 kvm
Bad 2,8 kvm
Stue 20,2 kvm
Soverom 12 kvm
Soverom 11 kvm

Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på henholdsvis 5,2 kvm og 7,5 kvm, samt lagringsplass på loft.
Felles vaskerom på 15 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport, datert 30.08.2017 utført av takstmann Pål H. Strandskog. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 550,- pr. 24.08.17.
Følgende inngår i felleskostnadene: Renter og avdrag på fellesgjeld, snøbrøyting, plenklipp, kommunale avgifter, forretningsførsel, tv, internett, bygningsforsikring samt annen drift og vedlikehold.

Faste løpende kostnader

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 12.700 kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv, tjenesten er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Dyrehold er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra styret.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

1 370 000,- (Prisantydning) 189 496,- (Andel av fellesgjeld) 1 559 496,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 1 564 455,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 27.000,-
Tilrettelegging: 5.900,-
Markedspakke: 6.900,-
Visninger per stk: 1.000,-

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Eie Larvik
Org. nr:916130163
Faret 8
3271 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Kathrin Elgesem Melås
Mobil: 92 64 26 67
E-post: kem@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 19.09 klokken 09:37

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig