Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Risøyveien 36, 3290 Stavern Vis på kart

Prisantydning
5 350 000

Risøya - Lys, flott 3-roms selveier på 117 kvm (BRA) med stor terrasse og 2 innendørs garasjeplasser. Sjønær med felles spaavdeling.

Prisantydning

5 350 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 501 300

P-rom

103 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon

Visning

Torsdag 17.08 fra 16:00 til 17:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Risøyveien 36, 3290 Stavern

Prisantydning

5 350 000

Omkostninger

151 300

Fellesutgifter

3 668

Kommunale Avgifter

9 656

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

10

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

103 / 117 / kvm

Byggeår

2002

Tomt

Fellestomt 8131 M2

Oppdragsnummer

69-17-0064

Visninger på eie.no

1033

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 5 350 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Dokumentavgift 143 750
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
   
Totalt 5 501 300

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til visning!

Risøyveien 36 er en stor, tiltalende og lys 3-roms selveierleilighet i første etasje av bygg fra 2002. Eiendommen ligger kun et steinkast fra sjøen og har vakkert opparbeidet fellesareal som gir en sydlandsk stemning. Bygget har også en felles spaavdeling med basseng, badstue og trimrom. Spaavdeling ligger i innendørs tøffelavstand, kun få meter fra boligen.
Fra leiligheten er det utgang til en herlig terrasse som vender rett mot fjorden. Med boligen følger også to innendørs parkeringsplasser i umiddelbar nærhet og med direkte inngang til leiligheten.

Innvendig oppleves leiligheten som åpen, luftig og flott. Enorm takhøyde på ca. 3 meter, lyse overflater og store vinduer vendt mot fjorden understreker den lette atmosfæren. Boligen består av en herlig stue med gasspeis og åpen kjøkkenløsning, samt to flislagte bad og ett separat vaskerom. De to soverommene vender begge ut mot fjorden. Det er to skyvedørsgarderober og god lagringsplass i stor bod.

Kort fortalt
- Flott 3-roms selveierleilighet i 1. etasje.
- Bygget har umiddelbar nærhet til sjøen.
- Det medfølger to innendørs garasjeplasser til boligen.
- Leiligheten har terrasse på ca. 24 kvm.
- Nydelig, vidstrakt utsikt rett mot sjøen.
- Felles spaavdeling med basseng og trimrom i innendørs tøffelavstand fra boligen.
- Store vinduer og ekstra takhøyde på ca. 3 m.
- Lys entré med plass for garderobeskap.
- Stor, herlig stue med hygge fra gasspeis.
- Kjøkken i klassisk stil og åpen løsning.
- To flislagte bad og ett separat vaskerom.
- To soverom, ett har skyvedørsgarderobe.
- God lagringsplass i stor bod vegg i vegg med boligen.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk og attraktivt til på Risøya, i Stavern, i Larvik kommune. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til fjorden med deilige badeplasser og solvarme svaberg. Populære Nordstranda ligger like i nærområdet med barnevennlig naturstrand. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud, båthavn og vakre friarealer.

Stavern kan skilte med en rekke populære badeplasser ved fjorden, der Corntin er den mest kjente, med nydelig sand og barnevennlig langgrunne. Stranda ligger ved Fredriksvern. Her er det også store gressletter for soling og lek. Sommerstid går det rutebåt fra Stavern til Svenner fyr - et badeparadis som er verdt å oppleve.

Stavern er kjent for sine mange soldager, og ble kåret til årets sommerby i 2016, for fjerde år på rad. Her finner du koselige handlegater, søndagsåpent bakeri, flere spisesteder, kafeer, gallerier og et yrende liv om sommeren. Fra Stavern fører kyststien helt til Helgeroa. Mellom Helgeroa og Nevlunghavn kan det mektige kulturlandskapet på Mølen gi storslåtte naturopplevelser av en helt unik karakter.

Det er få km til Foldvik Familiepark som byr på underholdene aktiviteter for store og små. Det er ca. 4,5 km til Larvik golfklubb på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard, og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Her arrangeres også den årlige Stavernfestivalen som kan skilte med kjente artister. I Larvik by finner du Farris bad med en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Coop Extra og Rema 1000. Stavern har en rekke butikker, deriblant fiskebutikk, bakeri, restauranter, klesbutikker, frisører og flere gallerier. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik sentrum kjøpesenter og flere butikker. Nordbyen kjøpesenter har et variert utvalg fordelt på 50 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Stavern som ligger ca. 1 km fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Stavern sentrum, 10 min til Larvik sentrum, 12 min til Nordbyen kjøpesenter, 25 min til Sandefjord lufthavn, 29 min til Porsgrunn, og 1 time og 37 min til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Stavern barneskole og Brunla ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Det er et godt utvalg av barnehager i området. Politihøgskolen ligger i Stavern, mens nærmeste videregående skole finner du i hhv. Larvik og Sandefjord.

Standard

Entré
Byggets inngangsparti ligger inntrukket og har skiferdekt vegg. Leilighetens entré har god plass med stor skyvedørsgarderobe i dels åpen løsning mot stuen. Leiligheten har også en mellomgang med adkomst til bad og vaskerom.

Stue og kjøkken
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og har et areal på ca. 49 kvm. Takhøyde på ca. 3 meter og store panoramavinduer mot sjøen gir rommet en ekstra luftig følelse. Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse og hage som ligger et steinkast unna sjøen. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Rommet har parkettgulv, hvitmalte vegger, downlights og en stilfull gasspeis for ekstra hygge.

Kjøkkeninnredningen er holdt i en klassisk stil som vil appellere til de fleste. Innredningen har hvite, profilerte fronter og benkeplate i trehvit laminat med dobbel vaskekum. Kjøkkenet er utstyrt med opplegg for oppvaskmaskin, ventilator og nisje for komfyr. Det er også montert brannslange i benkeskap, samt hvite metrofliser og belysning over benken.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten inneholder to bad og ett separat vaskerom. Badene har fliser på gulv med gulvvarme, fliser på veggene og avtrekk via ventilasjonsanlegg. Innredningen på det første badet består av veggmontert servant, et toalett og et dusjhjørne med skyvedører.

Det andre badet er noe større og har servant på gyllenbrunt servantskap, speil med overlys, toalett og et dusjhjørne med skyvedører. Vaskerommet har adkomst fra mellomgangen. Rommet har fliser på gulv, tapetserte vegger, vaskekum i stål, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse, luftige og pene soverom med takhøyde på ca. 3 meter og utsikt til sjøen. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Boligen har også plass for garderobe i entreen.  Det er veldig god lagringsplass i bod vegg-i-vegg med leiligheten. 


VVS:
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg. Hovedvannledning er av plast fra byggeår.
Innvendig stoppekran tilkoblet hovedvannledning av plast finnes tilgjengelig i vannskap på vaskerom.
200 liters varmtvannstank fra 2001 plassert i vaskerom. Tanken er plassert i rom med sluk

Vinduer/dører:
Leiligheten har sidehengslede midtpostvinduer med isolerglass fra byggeår.
Enkelte fastkarmvinduer.
Enkel terrassedør med glassfelt fra byggeår.
Solid inngangsdører fra byggeår.

Følgende forhold av negativ karakter er å bemerke ved leiligheten:
- Manglende fall på gulv på ett bad
- Det bør lages ei slisse i silikonfuge i underkant av sokkel for dusjdør, dette for å oppnå at lekkasjevann fra toalettet og servant renner til sluk i stedet for ut av rommet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Parkering

Det medfølger to innendørs garasjeplasser, beliggende få meter fra inngangsdøren til leiligheten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 117 kvm

Primærrom

Primærrom: 103 kvm
Primærrom består av:
1. etg: Stue og kjøkken, gang, 2 x soverom, mellomgang, vaskerom og 2 x dusjbad.

Bruksareal

Bruksareal: 117 kvm

Tomt

Fellestomt, 8131 m²
Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til sjøen via hage med plen. Fra leilighetens stue og kjøkken er det utgang til en stor terrasse på ca. 24 kvm hvor utsikten strekker seg mot sjøen og skjærgården. Terrassen har dels overbygg, skjermende levegger på siden, hellelagt dekke, og en markise som gir god skjerming for både sol og lette byger. Det er god plass for utemøbler og grill.
Langs med sjøen er det asfaltert gangsti som innbyr til rekreasjon. Utearealet i sameiets fellesarealer er steinsatt og fremstår som svært pent ivaretatt. Bygget har også en fantastisk spaavdeling med svømmebasseng og panoramavinduer ut mot sjøen. Tilknyttet spaavdelingen ligger et felles trimrom med flere apparater og en badstue.

Felleskostnad inkluderer

Fellesutgifter:  kr 2679
Tilleggsytelser: 2 garasjeplasser kr 292
Garasjefond 2 plasser: 200
Kabel-TV: 208
Bredbånd:289

Forretningsfører

LABO.

Byggeår

2002

Diverse

- Arealer:
De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Hvitevarer medfølger i salget.

- Megler har kopi av vedtekter, husordensregler, regnskap for borettslaget. Dette kan fås på henvendelse til megler.

- Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 677 837,- Som sekundærbolig Kr. 1 897 944,-

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med stedvis panelovner, supplert med gasspeis i stuen. Gasstilførsel skjer via felles anlegg. Sikringsskapet har automatsikringer. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i vaskerom. Avtrekksventilasjon skjer via avtrekksanlegg.  Det er varmekabler i gulv på begge bad samt vaskerom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Takst

Takstmann: Einar Schau
Takstdato: 01.08.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.10.2002.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Eiendommen er regulert via:
Kommunedelplan - Stavern - Formål: bolig - Vedtaksdato: 16.09.2015
Bestemmelsessone - § 3-1 nr. 3 b). ENH_1: Enhetlig bebyggelsesstruktur, se bestemmelsene til ny kommunedelplan for Stavern 2015-2027.
Bebyggelsesplan - Risøya felt FO9 og B8C - Formål: Bolig, felles avkjørsel/grøntanlegg - Vedtaksdato: 14.10.1976
Reguerlingsbestemmelser

Larvik kommune informerer:
Det er varslet oppstart av rullering av bestemmelsene til Kommuneplanens arealdel og  Kommunedelplanene for Larvik by og Stavern by.
Det pågår reguleringsarbeid for Kanalen i Stavern, Alkeveien 2, Båtveien og Losen, gbnr. 5001/188.

Vei/vann/kloakk

Megler har ikke fått opplysninger om dette fra Larvik Kommune, men det antas at eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

På eiendommen ligger følgende servitutter:

Erklæring/avtale tinglyst 28.06.2002 med dagboknr 4524-2/30
Denne seksjonen har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere.

Erklæring/avtale tinglyst 28.06.2002 med dagboknr 4524-3/30
Denne seksjonen har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Erklæring/avtale tinglyst 28.06.2002 med dagboknr 4524-4/30
Ideell 1/87 må medfølge ved hver overdragelse av boligseksjon.

Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 28.06.2002 med dagboknr 4524-5/30
Bruksrett. Gjelder boder i fellesareal som disponeres av andre gnr. og bnr.

Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Åse Kristine Hverven`s dødsbo.

Oppdragsnummer

69-17-0064

Saksbehandlere

Eskil Støvland
Eie Larvik
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 42 97 47 / E-post: es@eie.no

Eie Larvik
/

Eiendom

Risøyveien 36, 3290, Stavern

Matrikkel

Gnr.5001 Bnr.1065 Snr.10 Orgnr.985163944 i Larvik kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

2

Prisantydning

5 350 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 0 ,- pr. 19.07.2017
Andel fellesformue: kr. 60 872 ,- pr. 19.07.2017

Totalpris inkl. omkostninger

5 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 143 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 151 299,50 (Omkostninger totalt) 5 501 299,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 668,- pr. pr mnd.

Kommunale avgifter

Kr. 9 656

Inneholder

1.ETG
Stue og kjøkken: 49 kvm
Gang: 9.7 kvm
Soverom1: 17 kvm
Soverom2: 8 kvm
Mellomgang: 5.7 kvm
Vaskerom: 4 kvm
Dusjbad1: 5 kvm
Dusjbad2: 3 kvm
Bod fra fellesgang: 14 kvm

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 668,- pr. mnd.

Felleskostnader inkluderer: styrehonorar, revisjon, forretningsførsel, vedlikehold, kabel-tv, forsikring, energi og strøm (felles) og driftsutgifter.

Årsregnskap

Årsregnskap fra forretningsfører kan fås på forespørsel til megler.

Sameie

Sameie: Boligsameiet Risøyodden, Orgnr: 985163944

Dyrehold

Kontakt megler for informasjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

5 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 143 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 151 299,50 (Omkostninger totalt) 5 501 299,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Markedspakke Kr.12 900
Grunnpakke Kr 12 500
Utlegg takstmann Kr.5 000
Utlegg styling Kr 8000 ,-
Nabobrev Kr.2 500
Avisannonse Kr.4 900
Meglerprovisjon 1,15 %
Tilrettelegging Kr.9 900
Visningshonorar Kr.1  250

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Eie Larvik
Org. nr:916130163
Faret 8
3271 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Eskil Støvland
Mobil: 41 42 97 47
E-post: es@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 16.08 klokken 19:52

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig