Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Ekornstien 6, 1488 Hakadal Vis på kart

Prisantydning
3 990 000

HAKADAL- Innholdsrik enebolig over 2 plan - Underetasje med egen inngang - Stort potensial - Garasjeplass - Kort vei til kollektivtransport, marka og alpinanlegg!

Prisantydning

3 990 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

4 099 900

P-rom

182 kvm

Antall rom

0 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Ekornstien 6, 1488 Hakadal

Prisantydning

3 990 000

Omkostninger

109 900

Kommunale Avgifter

11 314

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

182 / 196 / 218 kvm

Byggeår

1969

Tomt

Eiet tomt 899 M2

Oppdragsnummer

75-17-0157

Visninger på eie.no

202

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 990 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) 99 750
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
   
Totalt 4 099 900

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Verdt å merke seg:
- Enebolig over 2 plan
- Egen inngang i underetasjen
- Deler av boligen er nylig pusset opp
- 3(4) soverom
- Solrike terrasser og hage
- Garasjeplass og 2 oppstillingsplasser
- Kort vei til Varingskollen skianlegg
- Innvendige vegger i 1. etasje er lettvegger
- Umiddelbar nærhet til busstopp og skolebuss
- Kort vei til Varingskollen stasjon
- Tog  ca. 45 min til Oslo
- Nærhet til marka med flotte turområder sommer som vinter
- Barnevennlig boligområde
- Bolig med et stort potensial

Sandra Nilssen ved Eie Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ekornstien 6 - Innholdsrik enebolig over 2 plan med et stort potensial og underetasje med egen inngang. Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Varingskollen i Nittedal kommune med nærhet til skoler, barnehager, marka, Varingskollen skisenter samt et godt utvalg av dagligdagse servicetilbud, hvilket gjør dette til et attraktivt sted å bosette seg!

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, stedvis behov for noe oppgradering. Deler av boligen er oppusset i 2017 med blant annet malte overflater, nytt gulv, flislagt vaskerom m.m. Her har man gode lys- og solforhold fra morgen til kveld samt barnevennlige uteområder med hyggelig terrasse, platting ved inngangspartiet og pent opparbeidet hage. Eneboligen som innehar en gjennomtenkt og familievennlig planløsning, med blant annet 3(4) soverom, stor stue med vedovn, delvis adskilt Tv-stue og underetasje med egen inngang.

Boligen inneholder:
1. etasje Vindfang, gang, 2 soverom, bad, trapperom, stue , tv-stue og kjøkken.
Underetasje Entré, gang, trapperom, 3 innredede rom, vaskerom, soverom, 3 boder og teknisk rom.

Garasjeplass og 2 biloppstillingsplasser på tomten.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet på Varingskollen i et meget barnevennlig, rolig og veletablert boligområde. Området fremstår som et hyggelig og familievennlig boligområde med nærhet til skole, barnehager, kollektivtransport som buss og tog, marka og daglige servicetilbud. Boligen ligger med nærhet til marka, en beliggenhet som passer for den aktive barnefamilie og andre som er glad i marka. Her er det flotte turmuligheter - sommer som vinter.

Boligen sokner til, og har skolebussordning til, Hagen skole (1-7 klasse). For elever i ungdomstrinnene sokner boligen til Hakadal ungdomsskole. For øvrig ligger barnehagene Døli Andelsbarnehage og Oterstien bhg. i nærområdet. Det går skolebuss rett ved boligen.

Fra eiendommen er det kort avstand til marka med flott turterreng, og turløyper sommer som vinter. Kun få minutters gange fra boligen ligger Varingskollen skisenter som offisielt ble åpnet i mars 1963. Anlegget har 6 bakker, 5 heiser og 1 rulleteppe for de minste. Her finnes bakker for barn og nybegynnere, Hakkebakken og Trollparken, en av Norges beste terrengparker, og den tøffe, utfordrende Ola-løypa, som har satt en støkk i mer enn én garvet alpinist. Varingskollen har et utmerket familietilbud, her står masser av opplevelser i kø, både for liten og stor. Anlegget har skiskole, skiutleie, tre serveringssteder med varmestuer, og alt du kan ønske deg av et fulltilbuds alpinanlegg. Med beliggenhet 545 meter over havet samt snøkanoner og flombelysning i 5 av 6 løyper gjør at anlegget har normalsesong fra tidlig. Ellers er kollen et populært og godt egnet utfartssted sommer som vinter. Hakadal IL etablerte på begynnelsen av 2000-tallet en lysløype og skistadion i umiddelbar tilknytning til skisenteret. Hvert år arrangeres også motbakkeløpet Varingskollen.

Ønsker du et forfriskende bad om sommeren er den idylliske badeplassen ved Nitelva loike ved. Nord i Hakadal ligger garden Ås med golfbane (Hakadal golfklubb). Dette er en 18-hulls bane åpnet i 2004. Ås er òg et populært utfartssted vinterstid, hvor man kan kjøre til Hakkim og gå skiturer i Romeriksåsene. Det er også mange som bruker Hakadal som startpunkt for løyper gjennom Nordmarka.

Nærmeste bussholdeplass er Varingskollen ligger 300 meter fra boligen. Her går blant annet buss 301 Oslo/Kongskog. I tillegg har du Varingskollen stasjon like ved. Tog til Oslo sentrum tar rundt 45 min. 

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny Åneby eller Kiwi Tøyenhaugen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er både Mosenteret og Hagansenteret i nærheten. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum og Oslo sentrum med alt hovedstaden har å tilby.

Avstander med bil:
Strømmen storsenter ca. 20 min.
Oslo sentrum ca. 30 min.
Gardermoen ca. 37 min

Velkommen til Varingskollen!

Standard

1.Etasje

Vindfang/gang
Boligen har flislagt vindfang med gulvvarme og plass til oppbevaring av jakker og sko samt romslig gang med plass til ytterligere oppbevaring av ytterklær og sko i plassbygget garderobe. Fra gangen er det adkomst til kryploft. Nymalte veggoverflater og flislagt/parkettgulv.

Bad
Flislagt, bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant, underskap og høyskap, speil, belysning, gulvmontert wc, badekar og dusjgarnityr. Adkomst til badet fra gang og hovedsoverom.

Soverom I
Soverom med plass til dobbelt seng og stor skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Tapeserte veggoverflater og gulvbelegg.

Soverom II
Praktisk soverom med plass til garderobeskap. Panelerte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Heltre kjøkkeninnredning med 1-speils fronter, heltre benkeplater, oppvaskkum og utslagsvask med 1-greps kran. Fliser mellom overskap- og underskap. Frittstående oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap samt avtrekksvifte til luftekanal. Belysning oppunder overskap. Fin plass til spiseplass på kjøkkenet. Hvitevarer på kjøkkenet kan medfølge om ønskelig. Panelerte veggoverflater og gulvbelegg.

Stue
Meget romslig stue, god plass for sofagruppe med tilhørende møblement samt stort spisebord med plass til flere gjester. Stuen er også utstyrt med vedovn for ekstra hygge og varme. Delvis avskilt Tv-stue, dette er opprinnelig et soverom og kan ved enkle grep tilbakestilles til opprinnelig planløsning. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med lys og skaper en trivelig atmosfære. Panelerte veggoverflater og gulvbelegg. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt uteplass med ettermiddag - og kveldssol.


Underetasje med egen inngang

Entrè
Underetasjen har egen inngang. Mulighet for garderobeløsning. Nymalte, panelerte veggoverflater og flislagt gulv.

Bod
Denne boden er tiltenkt til separat wc. Murvegger og betonggulv.

Innredet rom (påbegynt kjøkken)
Det er påbegynt montering av kjøkkeninnredning med 1-speils fronter og laminerte benkeplater. Videre arbeid må påregnes. Nymalte, panelerte veggoverflater og flislagt gulv.

Soverom/innredet rom
Plass til dobbelt seng og garderobeløsning. Nymalte, panelerte veggoverflater og laminatgulv.

Kjellerstue
Dette rommet har mange bruksmuligheter, her er det bare fantasien som setter grenser. Rommet kan brukes som tv-stue, kontor eller hobbyrom mm. Rommet er nymalt og det er lagt nytt gulv. Nymalte, panelerte veggoverflater og laminatgulv.

Oppholdsrom
Rommet brukes i dag som et soverom og har en praktisk bod som benyttes som garderoberom. Panelerte veggoverflater og gulvbelegg.

Innredet rom
Praktisk rom som har bruksmuligheter. Panelerte veggoverflater og gulvbelegg.

Vaskerom / teknisk rom / boder
Praktisk, flislagt vaskerom med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, pusset opp i 2016.
Det tekniske rommet er innredet med varmtvannsbereder på 200L. fra 2003, murvegger med Hey´di hvit slemmemørtel og betonggulv. Boligen har godt med oppbevaringsplass i form av flere boder, her har man mange bruksmuligheter.

Uteplasser
Boligen har i dag en sydøstvendt treplatting med rekkverk på ca. 13 m2 ved inngangspartiet og utgang fra stue til nordvestvendt uteplass med betongheller. Gode solforhold fra morgen til kveld. Hage som er perfekt for lek og moro.


Diverse
Nåværende eier har ikke endret på planløsning, tidligere eier av boligen har endret på opprinnelig planløsning (inngangspartiet ble da flyttet og det ble laget entré og gang i et av de tidligere soverommene i 1.etasje). Soverom i underetasjen står oppført som tørkerom i opprinnelige plantegninger.  Opprinnelige plantegninger kan sees hos megler.

-2011 ble det utført dreneringsarbeider på nordsiden boligen
-Tak ble tekket om i 2006
- Innmat i sikrings-skapet ble skiftet ut i 2014
- Ny digital strømmåler fra 2017
- Kabel-TV tjenester og internett
- Elektrisk markise til stuevindu, og 2 manuelle markiser
- Selger har opplyst om et årsforbruk (strøm) fra 2015 til 2016 på 21 000 til 25 000 kwh

Garasje
Garasje med gruset dekke og vippeport. Bindingsverksvegger kledd med stående og liggende panel og saltakkonstruksjon tekket med takplater. Isolert bod.

Parkering

Eiendommen har en garasjeplass i dobbel garasje som deles med naboen. I enden av garasjen er det en isolert bod.
2-3 biloppstillingsplasser på egen tomt.

Areal

Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

Primærrom

Primærrom: 182 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 196 kvm

Boder

Boder i underetasje på ca. 6,4 m², 1,6 m² og 1 bod, som er tiltenkt til wc på 2 m²

Tomt

Eiet tomt, 899 m²

Byggeår

1969

Byggemåte

Hovedbærekonstruksjon i bindingsverk av tre med utvendig liggende og stående panel.
Etasjeskillere og trapper i trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein.
Takrenner og nedløp i metall.

Grunn og fundamenter: Støpt dekke på grunn, antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser. Grunnmur i
lettbetong.

Drenering: Nordvestlige vegg er drenert i 2010/11.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av villabebyggelse.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie Visningsskilt ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 910 495,- Som sekundærbolig Kr. 2 549 385,-

Eiendomsskatt

Basert på ligningsverdi er eiendomsskatten beregnet til: 4.782,-, dette ihht. opplysninger

Faktureres i følgende terminer:
1. termin (1.1.-30.6.), forfall 1.6.
2. termin (1.7.-31.12.), forfall 1.12.


Takst 2 913 000,00 kr
Skatt 4 782,00 kr
Bunnfradrag 1 000 000,00 kr
Antall boenheter 1
Dato vedtatt 06.01.2017
Eiendomsstype Formuesgrunnlag Bolig
Promillesats 2.5 ‰

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler i gulv i vindfang og bad/wc. Ovn for vedfyring i 1. etasje.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Takst

Takstmann: Lars-Erik Johnsrud
Takstdato: 11.08.17

Ferdigattest

Det foreligger følgende dokumenter:
Innflyttingstillateslse 1969
Ferdigattest dobbeltgarasje

Regulering

Eiendommen er regulert boligformål. Frittliggende småhusbebyggelse.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Nittedal kommune.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Boligen kan i sin helhet  leies ut.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Terje Bjørnstad

Oppdragsnummer

75-17-0157

Saksbehandlere

Sandra Nilssen
Eie Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Eie Stovner
/

Eiendom

Ekornstien 6, 1488, Hakadal

Matrikkel

Gnr.41 Bnr.65 i Nittedal kommune

Eierform

Selveier

Prisantydning

3 990 000

Totalpris inkl. omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 109 899,50 (Omkostninger totalt) 4 099 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 11 314 pr. år Dette forbruket for 2016 (det ble da brukt 173m3)

Faktureres i følgende terminer:
1. termin (1.1.-30.6.), forfall 1.4.
2. termin (1.7.-31.12.), forfall 1.10.

Priser faste kommunale gebyrer 2017 inklusive mva:
Målerleie: kr. 219,-
Feie- og tilsynsgebyr: kr. 519,-
Mat/restavfall 140 liter: kr. 3 361,-
Abonnementsgebyr vann: kr. 555,-
Abonnementsgebyr avløp: kr. 1 135,-

I tillegg kommer:
Forbruk vannmåler: Gjennomsnittsforbruk per person er cirka 50m3 per år. Pris per m3 er kr. 31,94
for vann og avløp. (dette kommer i tillegg til de faste gebyrene)

Forbruksgebyr (vannmåler) vann per m3: kr. 11,93
Forbruksgebyr (vannmåler) avløp per m3: kr. 20,01

Fordeling felleskostnader

Ingen felleskostnader

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikring, eiendomsskatt m.m.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 109 899,50 (Omkostninger totalt) 4 099 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Foto og Video (Kr.5 065)
Grunnpakke enebolig (Kr.2 900)
Visningshonorar (Kr.1 875)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Meglerprovisjon 40.000,-
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.10 000)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Berg Hansen Eiendom AS
Eie Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 63 80 54 11

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Sandra Nilssen
Mobil: 99 38 10 66
E-post: sin@eie.no

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 20.09 klokken 10:02

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig