Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Semsveien 75 A, 3140 Nøtterøy Vis på kart

Prisantydning
3 490 000

NØTTERØY / VOLLEN - 1 AV 3 NYE, FUNKSJONELLE OG PÅKOSTEDE REKKEHUS, TILBAKETRUKKET FRA VEIEN, TRIVELIG OG USJENERT UTEPLASS OG GARASJE

Prisantydning

3 490 000

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

3 507 550

P-rom

105 kvm

Antall rom

0 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Semsveien 75 A, 3140 Nøtterøy

Prisantydning

3 490 000

Omkostninger

17 550

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

9

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

105 / 127 / 141 kvm

Byggeår

2017

Tomt

Fellestomt 7701 M2

Oppdragsnummer

67-17-0240

Visninger på eie.no

2816

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 490 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 400 000,-) 10 000
   
Totalt 3 507 550

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger pent tilbaketrukket i andre rekke fra veien, med hyggelig gårdstunsfølelse i front og fin skog og natur på baksiden av huset.
Det er gang-/sykkelsti hele veien til Tønsberg . Gangavstand (via gangvei) til Borgheim med butikker, postkontor, lege, restaurant og kommuneadministrasjon. Her ligger også ungdomsskole samt videregående skole. Kort vei også til Hjemseng med dagligvareforretning, kjøttforretning, bensinstasjon og restaurant.

Gangavstand til Nøtterøy båthavn, flott golfbane, badeplasser på Nesbrygga og idrettspark i Nesskogen. Det er kort vei også til Knarberg med småbåthavn, fantastisk skjærgård og badeplasser på bl.a. Verdun og Ulvøtangen. En rekke tur- og rekreasjonsområder er rett uten for døren med blant annet oppkjørte skiløyper på vinteren.

Standard

Ny, delikat og funksjonell bolig innredet med smakfulle farge- og materialvalg. Lekker enstavsparkett i eik på gulv i oppholdsrom, ellers malte flater i innbydende farger. To pent flislagte baderom med påkostede baderomsinnredninger. Romslig stue og kjøkken med ekstra høy himling for optimal romfølelse, store vindusflater for rikelig innklipp av naturlig lys, utgang til solrik og usjenert terrasse/hage med naturen som nærmeste nabo. Delikat og stilrent kjøkken i hvit utførelse med rikelig skap- og benkplass, samt integrerte hvitevarer. Herunder: komfyr/platetopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Pt. er soverom nr. 2 i 2. etg. innredet som tv-stue, men kan gjøres om til boligen tredje soverom, dersom det er ønskelig. Romslig disponibelt rom i 1. etg. med flere bruksmuligheter som bl.a. trimrom eller kontor. Eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel og inngang til garasje (med portåpner). En moderne, påkostet og innbydende bolig som vitner om evne og vilje til å skape noe mer funksjonelt og delikat enn vanlig. Velkommen til visning.

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 141 kvm

Primærrom

Primærrom: 105 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 127 kvm

Tomt

Fellestomt, 7701 m²

Byggeår

2017

Byggemåte

Bolig oppført i tre på såle av mur.

Bebyggelse

Et av totalt tre rekkehus ved siden av hverandre. I sameie bestående av totalt 11 seksjoner, fordelt på leiligheter og rekkehus.

Diverse

Boligene 75 B og C er også mulig å kjøpe for hhv. kr. 3 450 000,- og 3 590 000,-. Det er p.t. ikke utarbeidd salgsoppgave og boligsalgsrapport på disse. Ta kontakt med megler for eventuell informasjon.

Taklamper som er montert i denne boligen følger kun med etter avtale med selger.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og rett frem i rundkjøringen. Hold i høyre fil i første lyskryss ved Teie og følg Kirkeveien til Borgheim sentrum. Ta Semsveien til venstre, og følg denne til man kjører ned Semsbakken. Like etter svingen flger eiendommen på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Eieskit ved fellesvisninger.

Energimerking

Energiattest med energimerke

Ferdigattest

Under rekvirering.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Verde eiendom AS

Oppdragsnummer

67-17-0240

Saksbehandlere

Hans Westby
Eie Tønsberg
Mob: 97 70 42 00 / E-post: hwe@eie.no

Eie Tønsberg
/

Eiendom

Semsveien 75 A, 3140, Nøtterøy

Matrikkel

Gnr.116 Bnr.20 Snr.9 i Nøtterøy kommune

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

3 490 000

Totalpris inkl. omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 400 000,-)) 17 549,50 (Omkostninger totalt) 3 507 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Inneholder

Boligen inneholder i 1. etg.: gang/trapperom, soverom, disponibelt rom/kontor, baderom, vaskerom med inngang til garasje.
2. etg.: soverom, tv-stue (kan gjøres om til 3. soverom). stue og kjøkken med utgang til terrasse og hage.

Kjøkken

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016:
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 400 000,-)) 17 549,50 (Omkostninger totalt) 3 507 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunn og forsikringshonorar (Kr. 750)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 693)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 490 000,-) (Kr.35 000)
Oppgjørshonorar (Kr.3 750)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.
Eiendommen selges som ved besiktigelse, dog gjelder avhendingslovens normale bestemmelser etter § 3-1. Ved salg av nyoppført bolig som ikke har vært tatt i bruk i mer enn et år på avtaletidspunktet, gjelder ikke avhendingslovens § 3-9.

Avdeling

Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler

Hans Westby
Mobil: 97 70 42 00
E-post: hwe@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 12.12 klokken 07:30

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig