Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Skeisheia 44, 5217 Hagavik Vis på kart

Prisantydning
3 300 000

Nydelig enderekkehus med moderne kvaliteter og fantastiske uteområder i et barnevennlig område på Nore Neset - Nytt kjøkken i 2013 - Solrikt - Garasje

Prisantydning

3 300 000

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

3 390 050

P-rom

119 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Skeisheia 44, 5217 Hagavik

Prisantydning

3 300 000

Omkostninger

90 050

Fellesutgifter

750

Kommunale Avgifter

11 690

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

17

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

119 / 135 / 147 kvm

Byggeår

2003

Tomt

Eiet tomt 8540 M2

Oppdragsnummer

81-17-0191

Visninger på eie.no

1331

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 300 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-) 82 500
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
   
Totalt 3 390 050

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Noen minutters kjøring fra Os sentrum finner du Skeisheia, en lystig og barnevennlig gate på veldig populære Nore Neset. Plassen er solrik og lun med sin nære beliggenhet til Liafjellet. Eiendommen ligger i et rolig og veletablert boligfelt, med attraktiv og fin beliggenhet. Like i nærområdet finner man både lekeplass, ballbane og idrettshall.

Fra inngangsdøren er det gangavstand til flere barnehager, samt Nore Neset barne- og ungdomsskole. Her finner en også populære Nore Neset aktivitetsanlegg som inneholder blant annet fotballbane, skatepark og håndballhall, treningssenter og lekeområder.

Det er kort vei til Hagavik Hjemmebakeri med nærbutikk og Hordalands beste skillingsboller, og ellers det også gode bussforbindelser like ved boligen. Os sentrum ligger cirka fem minutter unna, og kan by på et mangfold av butikker, spiseplasser og andre fasiliteter. Nyt et godt måltid på Havnechefen eller unnagjør shoppingen hos de dyktige moteløvene hos Borg Vêr - alt i et nært og brosteinsbelagt sentrum. Like herifra finner en også Osbadet, Kuventræ Idrettspark og Amfi Os hvor du kan gå tørrskodd og få dekket de fleste servicetilbud.

For den aktive er det fantastiske turmuligheter på Liafjellet, hvor det blant annet er oppmerkede turstier. Videre kan også badeplassen i Skeistøa nevnes, bare et lite stykke unna. Ellers er det
populære sjøområder ved Askvik.

I dag tar det ca. 35 minutter til Bergen sentrum. Nye E39 står ferdig i 2022, og da vil reisetiden til sentrum, Sandsli, Kokstad og Flesland bli betydelig redusert.

Standard

Vi kan med glede presentere Skeisheia 44, et velholdt enderekkehus i et meget populært og barnevennlig område på Nore Neset. Boligen ble oppført i 2003 og nåværende eiere har eiet og bebodd boligen siden 2013. I deres eiertid er det gjort en del oppgraderinger, hvor det blant annet kan nevnes at overbygd del av altan ble oppført i 2016 og terrasse med utgang fra soverom ble oppført i 2015. Innvendig trapp ble malt i 2014 og peisovn i stue er av nyere årgang. Før nåværende eiere flyttet inn ble det montert ny varmepumpe i hall  i 2010.

Velkommen inn! Den gode følelsen kommer allerede når du tar steget over dørstokken. Gangen har en praktisk utforming og delikate fargevalg. Det er skyvedørsgarderobe hvor man kan henge ytterklær og en liten bod under trapp for ekstra oppbevaring. I gangen er det også en bod på 3 kvm hvor sikringsskap med automatsikringer er plassert. Like innenfor inngangsdøren finner man vaskerommet som er praktisk for den travle barnefamilie. Det inneholder utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, toalett, innredning/skap med ny vask (2017) og laminat benkeplate (2017), samt varmtvannsbereder på 198 liter, rør-i-rør skap og vannuttak/avløp for servant.

Vi beveger oss videre inn i gangen til boligens bad, som er delikat og helfliset med varmekabler i gulv. På badet er det toalett,dusjnisje med glassbyggerstein og dusjdør samt  baderomsinnredning med servant, speilskap og høyskap som ble byttet i 2013.

I boligen er det totalt 3 soverom som alle er plassert i 1.etasje. De er malt i lune og lekre fargetoner og i 2014 ble gulv og listverk byttet på alle soverommene. På hovedsoverommet er det garderobeskap langs hele kortveggen samt god plass til dobbeltseng. Det er en pen kontrastvegg bak sengen med kalkmaling. På de to andre soverommene er det plass til enkeltseng og pult/garderobeskap. Verdt å nevne er at det i 2015 ble bygget terrasse på 34,4 kvm utenfor det minste soverommet. Utenfor terrassen er det også mulig å anlegge en liten plen om ønskelig. Hagen er også inngjerdet, slik at barna kan bevege seg fritt.

Vi beveger oss opp i boligens 2.etasje som består av en romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til overbygget altan. Stuen preges av store vindusflater og god takhøyde - hele 3,9 meter på det høyeste! Her er det god plass til å møblere med både spisebord og en romslig sofagruppe. Peisovnen i stuen er av nyere årgang og gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Peisen kan dreies rundt for å få varmen der man ønsker. Fra stuen er det utgang til stor altan på hele 75 kvm, hvorav 14 kvm er innebygget. Altanen strekker seg rundt boligens øst-, vest- og sørside. Her kan man følge solen gjennom hele dagen. 

Som tidligere nevnt ligger stuen i åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet er intet mindre enn lekkert og kjøkkeninnredningen ble skiftet i 2013. Her kan kokken utfolde seg med god skap- og benkeplass, og den åpne løsningen mot stue gjør dette til et sosialt og naturlig samlingssted når man har gjester. Av inventar kan det nevnes laminat benkeplate, keramisk vaskekum og ventilator i børstet stål. Alle hvitevarer er integrert og medfølger selvfølgelig handelen. Dette inkluderer stekeovn og oppvaskmaskin fra 2017, samt platetopp med induksjon og kjøleskap. Det er innfelte spotlights i kasse over kjøkken og en moderne kalkmaling over benkeplaten.

Til slutt kan det nevnes at det er sentralstøvsuger i boligen med to uttak og motor/beholder plassert i utvendig bod. 

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Garasje med plass til én bil + én reservert biloppstillingsplass på fellesområdet. For øvrig gjesteparkering på oppmerkede plasser v/garasjerekke.

Areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 147 kvm

Primærrom

Primærrom: 119 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 135 kvm

Tomt

Eiet tomt, 8540 m²

Spesifikasjon av fellesgjeld

Økonomiansvarlig i sameiet opplyser at det kun er registrert et lån på omlag kr. 200.000,- vedrørende garasje, men at  dette kun gjelder de som ikke har betalt ut sitt garasjelån. Dette gjelder således ikke aktuell bolig i Skeisheia 44.

Forretningsfører

Hege Hafsaas er økonomiansvarlig i sameiet.

Byggeår

2003

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Trond Bertelsen:

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Gulv mot grunn: Isolert betonggulv direkte på grunn. Ringmur i plasstøpt betong. Det er fasadeplater på utside av deler av grunnmur.

Yttervegger:
Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk (15 cm). På innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet. Ytterkledning av liggende dobbelfalset trekledning. Skillevegger mot tilstøtende boenhet er utført som isolert bindingsverk
i tre, kledd med gipsplater. Hver av boenhetene er en branncelle. Hensikten med å dele bygninger opp i brannceller er å forhindre brann- og røykspredning inne i byggverket. Ytterkledning er fra byggeår.

Takkonstruksjoner:
Saltak. Konstruksjon av taksperrer. Hele takkonstruksjonen er gjenkledd og utilgjengelig for besiktigelse. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Taktekking er fra byggeår.
Gesims og vindskier av trekledning. Renner og nedløp i hvit aluminium. Beslag/takhetter og pipebeslag i aluminium/stål.
 
Gulvsystemer:
Trebjelkelag. Gulv ble kontrollert med laser. Det ble ikke registrert vesentlige skjevheter som kan ha kontruksjonsmessige negative avvik.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter bes gjøre seg kjent med innholdet i den vedlagte tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Det er i tilstandsrapporten gitt TG2 på noen bygningsdeler: Det er noen rennemerker langs vegg og det oppstår kondens på underside av profilerte plastplater (Tg 2). Det er utettheter i aluminiumskassetter på baksiden av boligen (Tg 2). Tg 2 settes på bad pga alder. Tg 2 settes på vaskerom pga alder og lite/ingen fall til sluk. Det mangler håndlist på vegger trapp (Tg 2).

Bebyggelse

Området er hovedsaklig bebygget med rekkehus og eneboliger.

Diverse

Det opplyses for ordens skyld at tidligere nevnte arbeider med innebygget del av altan fra 2016 ikke er byggemeldt og godkjent.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Følg E39 i retning Halhjem og ta av mot Lepsøy i krysset. Følg veien fram til Hagavik Hjemmebakeri og ta til høyre. Følg veien og ta andre veien til venstre, så til venstre igjen like ved gartneriet. Hold venstre innover og boligen vil dukke opp på venstre hånd.

Se også vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Det er pt ikke eiendomsskatt i Os kommune.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad. Varmepumpe fra 2010 er plassert i entré/trapperom/hall. For øvrig er det peisovn i stue er av nyere årgang.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Forsikring med polisenummer

IF Skadeforsikring Polisenummer: 0175490

Takst

Takstmann: Trond Bertelsen
Takstdato: 27.11.17

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.03.2003. Denne kan besiktiges hos megler.

Regulering

Området er regulert til følgjande føremål:
Byggjeområde, plb. § 25.1: Bustader - rekkje-/kjedehus.
Fellesområde, plb. § 25.7: Felles avkøyrsle og veg/gangveg, felles parkeringsplass, felles leikeareal, felles uteareal.

Kommuneplan:
Arealbruken for eigedomen er fastsett til: Bustad.

Reguleringsplan:
Eigedomen er regulert til: Bustad.

Er det starta planarbeid som kommunen kjenner til for området eller innan 100 m frå eigedomen? Nei.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann/avløp via private stikkledninger. Adkomst eiendom via privat stikkvei fra kommunal vei.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Ingen servitutter registrert.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hvis en sameier skal leie ut sin boenhet, må det godkjennes av styret om hvem som får flytte inn i boenheten, og styret skal alltid vite hvem som bor i boenheten. Navn, fødselsnummer, telefonnummer og emailadresse skal oppgis. Det er også vedtatt at det godkjennes kun for 2 års utleie totalt.

Sameier som leier ut må holde jevnlig vedlikehold av sin enhet. Det skal kostes og måkes/strøs av den som leier.

På generalforsamling i 2016 ble det enstemmig vedtatt at de som kjøper boenhet i Skeisheia sameie må bo der selv, og at enheter ikke skal bli kjøpt for utleievirksomhet.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Anders Råheim Cathrine Sletten

Oppdragsnummer

81-17-0191

Saksbehandlere

Stian Sletten
Eie Bergen Kronstad
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 15 11 82 / E-post: sls@eie.no

Cecilie Sandvik
Eie Bergen Kronstad
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 23 47 70 / E-post: cesa@eie.no

Eiendom

Skeisheia 44, 5217, Hagavik

Matrikkel

Gnr.34 Bnr.482 Snr.17 Orgnr.986002073 i Os (Hordaland) kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

3 300 000

Totalpris inkl. omkostninger

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-)) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 90 049,50 (Omkostninger totalt) 3 390 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.750,- pr.kvartal. Dette dekker brøyting, salting, felles strøm i gaten og småinnkjøp til sameie.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år

Inneholder

Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 73 kvm BRA / 58 kvm P-rom
2.etg: 61 kvm BRA / 61 kvm P-rom

Boligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entre/hall/trapperom, gang, bad, vaskerom og tre soverom

2.etg: Trapperom og stue/kjøkken.

I tillegg medfølger 1 innvendig bod på ca. 3 kvm og 2 eksterne boder på 5,2 kvm og 6,5 kvm samt 1 stk fast garasjeplass på 16 kvm med plass til én bil. I garasjen er det loft med god takhøyde for ekstra oppbevaring.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 750,- pr.kvartal.

Faste løpende kostnader

For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, husforsikring og kommunale avgifter.

Årsregnskap

Årsberetning og årsregnskap for 2016 er dessverre ikke tilgjengelig for megler, men økonomiansvarlig i sameiet kan opplyse at de har omlag kr. 140.000,- i oppsparte midler og at  årsregnskapet er godkjent av revisor.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016:
Som primærbolig Kr. 714 481,-
Som sekundærbolig Kr. 2 286 339,-

Sameie

Sameie: Skeisheia Sameie,

Skeisheia Sameie består av til sammen 29 boliger. Alle boligene har egen inngang med utvendig adkomst.

Sameiebrøken er fordelt 127/3122.

Styregodkjenning

Ervervet krever ikke styregodkjenning.

Tekniske installasjoner:

Mekanisk ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad, bod, vaskerom og kjøkken.

Boligen har sentralstøvsuger med to uttak. Motor/beholder er plassert i utvendig bod.

Ny kurs til platetopp i 2013 og nye stikkontakter på hovedsoverom i 2015. Arbeidet er utført av eiers far som er elektriker.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Det er tillatt med dyr i sameiet.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-)) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 90 049,50 (Omkostninger totalt) 3 390 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon 1,6 %
Grunnpakke Kr.15 000,-
Markedspakke 1 Kr.9 900,-
Oppgjørshonorar Kr.6 990,-
Tilrettelegging Kr.9 900,-

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Sletten, Erstad & Partnere AS
Eie Bergen Kronstad
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Stian Sletten
Mobil: 98 15 11 82
E-post: sls@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 15.12 klokken 12:49

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig