Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Furuset allè 17 D, 1053 Oslo Vis på kart

Prisantydning
7 800 000

GAMLE FURUSET. Ny flott og svært innholdsrik enebolig o/ 3 plan med høy standard. 5 soverom, to stuer, ( praktikantdel) og stor solrik terrasse. Opparbeidet hage med garasje.

Prisantydning

7 800 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

7 897 650

P-rom

137 kvm

Antall rom

5 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Furuset allè 17 D, 1053 Oslo

Prisantydning

7 800 000

Omkostninger

97 650

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

137 / 144 / 177 kvm

Byggeår

2017

Tomt

Eiet tomt 1210 M2

Oppdragsnummer

80-17-0066

Visninger på eie.no

182

Tilleggstjenester

Megler

Megler

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 7 800 000
Dokumentavgift (ftomteverdi: 3 500 000,-) 87 500
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
   
Totalt 7 897 650

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Boligen har en fin beliggenhet i et attraktivt og veletablert boligområde på gamle Furuset. Nærhet til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Kort vei til marka med badevann, skiløyper og flotte tur - og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.  Rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, Furuset svømmehall, tennisanlegg og ridesenter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ellers ligger  Furuset Senter, Stovner Storsenter og Linderud Senter like ved og har et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og tilbud.

Eiendommen har gangavstand til Furuset barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Granstangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss. Nærmeste bussholdeplass er Grorud Stasjon og ligger ca. 6 min gange fra boligen. Grorud togstasjon ligger 700 m fra boligen der du bruker 10 min til Oslo Sentrum/15 min til Lillestrøm med
toget. Furuset T-bane stasjon ligger 1 km fra boligen der Linje 2 går svært ofte.

Tidsavstander med bil:
Ca. 6 min til Grorud.
Ca. 9 min til Alnabru.
Ca. 13 min til Oslo S.
Ca. 25 min til Oslo lufthavn.

Kort gangavstand fra boligen finner du idylliske Alnaparken med sandvolleyballbane og frisbeegolfbane. Parken har en flott amfibiedam, samt fine turstier langs elven. Det er også kort vei til populære Østmarka og Lillomarka. Det er ca. 4 km til Steinbruvannet, som byr på badebrygger, godkjente ildsteder, bord og benker. I tillegg er "verdensparken" på Furuset absolutt verdt et besøk. Det er aktivitetsgård på Nordre Lindeberg, samt aktive idrettslag med idrettsanlegg og ishall/idrettshall i området. Bl.a. er Jerikobakken en populær alpinbakke med beliggenhet på Lindeberg. Det er gode akemuligheter ved siden av bakken, som også tilbyr varmestue og muligheter for lån av utstyr.

Standard

Ny og svært delikat enebolig med høy standard med tanke på kvalitet og materialvalg.

Parkering

Parkeringsplass for 1 stk. bil i felles carport.

Areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 177 kvm

Primærrom

Primærrom: 137 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 144 kvm

Tomt

Eiet tomt, 1210 m²
De 3 nye husene seksjoneres. Hvert hus får 1 biloppstillingsplass med eksklusiv bruksrett i parkeringsanlegget under terreng. Felles bod i p-anlegget (areal mot øst). Felles biloppstillingsplasser skal etableres på Bnr 260 og reguleres av nyetablert veilag som bruker, drifter og vedlikeholder den asfalterte adkomsten fra Furuset Allé.

Det foreligger planer om utvikling av Furuset Allé 19 B. Rammesøknad er  innsendt ila.
Konferer megler for ytterligere informasjon.

Byggeår

2017

Byggemåte

Enebolig oppført i 2017. Boligen består av underetasje, 1.etasje og 2.etasje med skråhimling. Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår.  Støpte gulv i underetasjen. Vegger mot grunnen av type Glava Trollvegg. Støpt dekke som etasjeskiller. Yttervegger av type Glava Trollvegg som er påforet på utvendig og innvendig side av konstruksjonen. Fasade med kledning. Grunnmur i pusset utførelse. Saltak konstruksjon, tekket med takplater. Vinduer, skyvedør og balkongdør med ramme og karmer i pvc med 3-lags energiglass. Ytterdør i pvc med energiglass. Takrenner og nedløp i silver og hvit utførelse. Luftehatt. Snøfangere montert. Terrasse ut fra stuen i underetasjen på ca. 5,5 m2 belagt med belegningsstein. Terrassen er overbygget. Veranda ut fra kjøkken på ca. 10 m2 Impregnert utførelse av bjelkelag og terrassebord. Rekkverk i impregnert utførelse. Verandaen er delvis overbygget.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Ligningsverdi

Likningsverdi :
Selger har ikke fremskaffet ligningsverdi. Legger til grunn 25/30% av markedsverdien.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Oslo, konferer megler for mer info.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet bolig med panelovner. Varmekabler på bad og bad/vaskerom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Takst

Verditakst: kr. 8 300 000,-
Lånetakst: kr. 7 055 555,-
Takstmann: Glenn Skram
Takstdato: 03.08.17

Ferdigattest

Det foreligger ikke pt. Midlertidig brukstillatelse forventes klar klar i disse dager.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

GAMLE FURUSET EIENDOM AS

Oppdragsnummer

80-17-0066

Saksbehandlere

Mette Hagen
Eie Fornebu
Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Mob: 95 14 69 09 / E-post: mha@eie.no

Eie Fornebu
/

Eiendom

Furuset allè 17 D, 1053, Oslo

Matrikkel

Gnr.105 Bnr.720 i Oslo kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

5, det ene i u. etg er innredet som soverom men er registrert som bod.

Prisantydning

7 800 000

Totalpris inkl. omkostninger

7 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 87 500,- (Dokumentavgift (ftomteverdi: 3 500 000,-)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 97 649,50 (Omkostninger totalt) 7 897 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Inneholder

Svært innholdsrik og sjelden arealeffektiv familiebolig.
U. etasje: Trappegang, 2 soverom, bad/ vaskerom, vaskerom, bod som i dag er innredet til et soverom og stue med utgang terrasse.
1. etasje: Entre, trappegang, wc, bod, kjøkken, stue og spisestue med utgang veranda.
2. etasje: Trappegang, bad, bod og 3 soverom.

Kjøkken

Flott kjøkkeninnredning fra Epoq med glatte fronter med integrerte håndtak. Laminat benkeplate med nedfelt kum i stål. Integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, komfyr og oppvaskmaskin. Ventilator med utkast til det fri. Lekkasjevarsler. Integrerte hvitevarer,

Bad/wc

Wc 1. etasje:
Pene fliser på gulv og malte flater på vegg. Vegghengt klosett. Enkel servant.

Bad 2. etasje: Delikate fliser på gulv og vegg. Vegghengt klosett. Servantinnredning med underskap og overskap. Dusjhjørne med dører i glass. Vegg montert armatur og garnityr. Vannbelastning rett på gulv med sluk i dusjsonen. Hjørnebadekar med frontpanel. Vegg montert armatur. Utløpsventil fra fordeler skap.

Vaskerom U. etasje: Fliser på gulv og malte flater på vegg. Benkeskap med laminat benkeplate og nedfelt kum i stål. Vvb på ca. 200 liter fra 2017. Sluk i gulv. Fordeler skap for rør i rør med overløpsventil. Hovedstoppekran i vegg.

Bad/vaskerom U. etasjen: Delikate fliser på gulv og vegger i dusjsonen. Ellers malte flater. Vegghengt klosett. Servantinnredning med underskap og overskap. Dusjhjørne med dører i glass. Veggmontert armatur og garnityr. Vannbelastning rett på gulv med sluk i dusjsonen. Opplegg for vaskemaskin.

Vegger

U.etasje med malte flater.
1. etasje med malte flater.
2. etasje med malte flater.

Gulv

U. etasje med flott parkett og fliser på bad/wc, vaskerom.
1. etasje med flott parkett og fliser på wc.
2. etasje med flott parkett og fliser på bad/ wc, vaskerom.

Himling

Underetasje med malte flater. Downlights på bad.
1. etasje med malte flater. Downlights på kjøkken.
2. etasje med malte flater. Downlights på bad.

ELLERS:
Innvendig trapper med hvitmalte vanger og rekkverk. Beisede trinn. Hvite formpressede dører.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

7 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 87 500,- (Dokumentavgift (ftomteverdi: 3 500 000,-)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 97 649,50 (Omkostninger totalt) 7 897 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at ransaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 300 000,-) (Kr.88 187)
Oppgjørshonorar (Kr.6 000)
Utlegg kommer i tillegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges som ved besiktigelse, dog gjelder avhendingslovens normale bestemmelser etter § 3-1. Ved salg av nyoppført bolig som ikke har vært tatt i bruk i mer enn et år på avtaletidspunktet, gjelder ikke avhendingslovens § 3-9.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Fornebu Eiendomsmegling AS
Eie Fornebu
Org. nr:917610908
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00, Fax: 94 76 07 95

Ansvarlig megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler Mette Hagen
Mobil: 95 14 69 09
E-post: mha@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 13.10 klokken 12:41

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig