Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Stenbråtveien 72, 1283 Oslo Vis på kart

Prisantydning
6 900 000

STENBRÅTEN - Nyere og moderne enebolig i usjenert og tilbaketrukket nabolag inntil friområde. Meget barnevennlig. Carport og utebod.

Prisantydning

6 900 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

7 087 650

P-rom

125 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 20.08 fra 16:00 til 17:00

Mandag 21.08 fra 17:30 til 18:30

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Stenbråtveien 72, 1283 Oslo

Prisantydning

6 900 000

Omkostninger

187 650

Fellesutgifter

2 500

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Eierseksjon

6

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

125 / 130 / 143 kvm

Byggeår

2015

Tomt

Eiet tomt 190 M2

Oppdragsnummer

58-17-0014

Visninger på eie.no

903

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 6 900 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-) 172 500
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
   
Totalt 7 087 650

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til hyggelige Stenbråtveien 72! Boligen er en spennende og moderne funkis enebolig fra 2015 med store og lyse rom. Boligen er beliggende i et etablert og rolig boligområde på Stenbråten/Mortensrud. Området er barnevennlig med lekeplasser og gangavstand til skoler og barnehager samt kort vei til marka. Boligen har en usjenert og fin beliggenhet internt i sameiet med gode solforhold. 

Nærområdet 
Det er kort vei til Marka med fantastiske turmuligheter sommer som vinter. Det finnes slalåmbakke, golfbane og gode muligheter for bading (Fiskevollbukta, Hvervenbukta og Stenrudtjern) i nærmiljøet. Nærmeste handelssenter er Senter Syd Mortensrud hvor man finner apotek, vinmonopol, optiker, interiør butikker, bokhandel og blomsterbutikk med mer. Senteret har i tilegg servicetilbud som tannleger, leger, advokater og treningssenter med mer. Ønsker man ytterligere servicetilbud er det en kort kjøretur (10 min) til Lambertseter senter. 

Barnehager og skole 
Det er flere barnehager i gangavstand som Solbakken barnehage (1-6 år), Steinbråten naturbarnehage (1-6 år) og Bjørnebo barnehage (1-6 år) som ligger 300-900 meter fra boligen. Nærmeste skole er Stenbråten skole hvor man går videre til Lofsrud skole for 8-10.klasse. Nærmeste videregående er Bjørnholt videregående skole. 

Offentlig kommunikasjon 
Nærmeste busstopp er Maikollen som er 700 meter fra boligen. T-banen går fra Mortensrud T-banestasjon som er 1.1 km unna, men det finnes en "snarvei" ved Stenbråten skole/gangsti. Trikken går fra Ljabru som er 3.6 km unna. Ønsker man å ta tog finner man dette på Hauketo stasjon som er 3.1 km unna. Tog til Oslo S tar ca. 10 minutter. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert og tilbaketrukket på Stenbråten/Mortensrud med friareal som nærmeste nabo. Det er umiddelbar nærhet til turveier med forbindelse til Østmarka og badeplasser på Hvervenbukta.

For barn og ungdom fra 5.klasse og opp til 18 år finnes Mortensrud aktivitetshus. Det lokale idrettslaget er Klemetsrud idrettslag som har lag i fotball, håndball, innebandy, allidrett, turn og bordtennis. Treningssenteret "Sport og mosjon" holder til i Klemetsrudhallen.

Standard

Boligen ble oppført i 2015 og har en moderne standard med tidsriktige løsninger. Boligen er en enebolig over 2 plan oppført med støpt plate på mark og sprøytebetong. Over bakkeplaten er veggene oppført med bindingsverk med utvendig behandlet kledning. Flatt tak antar tekket med takpapp eller lignende. Trebjelkelag mellom etasjene. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Magnus Madsen-Kaarød.

Parkering

En parkeringsplass i carport og en biloppstillingsplass i forkant av carport.

Areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 143 kvm

Primærrom

Primærrom: 125 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 130 kvm

Boder

En utvendig bod på ca. 5 kvm i forbindelse med carport og en bod i underetasjen.

Tomt

Eiet tomt, 190 m²

Byggeår

2015

Bebyggelse

Området er hovedsakelig bebygget med eneboliger og tomannsboliger/rekkehus. Boligen er beliggende i et etablert boligområde.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen og salgsoppgaven er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.
Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Direkte fra Stenbråtveien med intern stikkvei til sameiet. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til Stenbråtveien 72. Det vil bli skiltet med Eie skilt ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 1 198 825,- Som sekundærbolig Kr. 3 356 709,-

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til: 0 ,- for 2017. Det kan komme eiendomsskatt på eiendommen ved en senere anledning. Ytterligere informasjon om eiendomsskatten fås på Oslo kommunes hjemmesider.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet og med peis i stue/spisestue. Varmekabler i baderommene og entreen. Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Forsikring med polisenummer

If skadeforsikring Polisenummer: 830556

Takst

Takstmann: Magnus Madsen-Kaarød
Takstdato: 07.08.17

Ferdigattest

Ferdigattest for Stenbråtveien 62 - 90 felt BJ datert 19.02.2016 ligger vedlagt. Ferdigattest for etablering av fortau datert 17.12.2015 utleveres på forespørsel til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan S-4595. Området er også regulert til uteoppholdsareal og fortau. Reguleringsbestemmelser, reguleringskart og arealbekreftelse er vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Det påløper drifts- og vedlikeholdskostnader for fellesarealer/veien som deles med naboene som har tilknytning til veien. Kommunalt vann og avløp med privat stikkledning. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelt ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet.


Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folkgetrygdens grunnbeløp jfr. lov om eierseksjoner §25.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Andreas Agasøster Vatnøy Ann K Agasøster Vatnøy

Oppdragsnummer

58-17-0014

Saksbehandlere

Carl Fredrik Sønsteby
Eie Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 08 51 38 / E-post: cfs@eie.no

Tarand Marie Skott-Myhre
Eie Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 60 37 92 / E-post: tmsm@eie.no

Eiendom

Stenbråtveien 72, 1283 Oslo

Matrikkel

Gnr.180 Bnr.600 Snr.6 i Oslo kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Prisantydning

6 900 000

Totalpris inkl. omkostninger

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 187 649,50 (Omkostninger totalt) 7 087 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Inneholder

Man kommer inn i en romslig hall med en praktisk skyvedørsgarderobe. I tilknytning til hallen er det et stort og godt baderom, innredet med dusjhjørne, servant og vegghengt wc. Videre kommer man inn i en lys og åpen stue/spisestue med stuekrok. Det er åpen kjøkkenløsning og direkte adkomst til vestvendt terrasse.

Ned en trapp til et stort allrom, som gir inngang til tre gode soverom på rad hvor det er bra med garderobeplass.

I denne etasjen er det også et romslig baderom med badekar som er kombinert med vaskerom. Det er også innvendig bod/teknisk rom i etasjen.

Eier har gjort følgende oppgraderinger:
Overtok bolig fra Block Watne juli 2015 - dette har vi gjort med huset og tomten:
2017: Har gjort ferdig uteområdet, støpt mur, sådd gress og plantet.
2016: Huset ble beiset sommeren 2016.
2016: Vedlikeholdsfritt gjerde fra Vindex.
2015: Har laget en kjøkkenøy (materialer fra IKEA, Maxbo)
2015: Har satt inn hyller og garderobe fra IKEA i boden i underetasje.
2015: Spesiallaget skyvedørsgarderobe fra Garderobeeksperten i entré og på hovedsoverom.

Kjøkken

Moderne kjøkken med kjøkkenøy som gir en fin spiseplass til måltidene. Kjøkkeninnredningen har glatte skapfronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer på kjøkkenet fra 2015. I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Bad/vaskerom i underetasjen består av badekar og dusjvegg, servant, høyskap og vegghengt toalett. Det er montert opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder på 200 liter som forsyner boligen med varmtvann bak skyvedørsfront.
Det er gulvvarme og mekanisk avtrekk.
Bad i 1.etasje består av dusjhjørne, servant og vegghengt toalett. Det er gulvvarme og mekanisk avtrekk.

Vegger

Boligens innvendige vegger består av malte flater og keramiske fliser. Normal bruksslitasje alder tatt i betraktning. Vegger i underetasjen er utført med sprøytebetong og yttervegger over bakkeplan er utført i bindingsverk med utvendig behandlet kledning. Huset ble beiset i 2016.

Gulv

Boligens innvendige gulvflater består av parkett og fliser. Normal bruksslitasje alder tatt i betraktning.

Himling

Boligens innvendige himlinger består av malte flater. Normal bruksslitasje alder tatt i betraktning.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 500,- pr.mnd. Kommunale avgifter, internett og kabel TV er inkludert i felleskostnadene.

Faste løpende kostnader

Nåværende eiere har hatt et strømforbruk i snitt på 1.500 ,- til 2.000 ,- per måned.
Kostnaden er et estimat og er basert på nåværende selgers forbruk. Ny eier må inngå egne avtaler med ønskede leverandører. Det vil påløpe faste løpende kostnader til forsikring av innbo og strøm med mer. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

6 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper)

187 649,50 (Omkostninger totalt)

7 087 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke (Kr.9 800) Visningshonorar (Kr.1 875) Markedspakke 2 (Kr.26 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 900 000,-) (Kr.69 000) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Totalt kr. (Kr.113 075)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet.
Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få.
Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
Eie Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78, 0177
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00, Fax: 23 16 73 01

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Carl Fredrik Sønsteby
Telefon: 23 16 73 00
Mobil: 93 08 51 38
E-post: cfs@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 15.08 klokken 10:16

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig