Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Arnulf Øverlands vei 5, 0763 Oslo Vis på kart

Prisantydning
4 500 000

HOLMENKOLLENS SOLSIDE | Gjennomgående 3-roms toppleilighet med behov for modernisering - Fantastiske sol - og utsiktsforhold - 2 bad - Terrasse og veranda - Garasjeplass - Marka som nærmeste nabo

Prisantydning

4 500 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 726 210

P-rom

83 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 17.12 fra 14:00 til 15:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Arnulf Øverlands vei 5, 0763 Oslo

Prisantydning

4 500 000

Fellesgjeld

215 000

Fellesformue

32 082

Omkostninger

11 210

Fellesutgifter

3 643

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

83 / 85 / 94 kvm

Byggeår

1984

Tomt

Eiet tomt 17778 M2

Oppdragsnummer

50-17-0176

Visninger på eie.no

95

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 500 000
Fellesgjeld 215 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk 430
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Gebyr utlysing forkjøpsrett 6 250
   
Totalt 4 726 210

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Leiligheten er en del av Måltrostskogen borettslag som ligger attraktivt til på Holmenkollens vestside med fantastiske sol - og utsiktsforhold, hvor du har marka som nærmeste nabo og kort vei til både kollektivtransport, skoler/barnehager og forretninger

KORT FORTALT:
- Praktisk og gjennomgående 3-roms i toppetasje
- Stort potensial
- Terrasse på 12 kvm med sol store deler av dagen og hele kvelden
- Romslig spisekjøkken med veranda på 9 kvm
- To bad
- Garasjeplass
- Mulighet for rask overtakelse

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt boligområde ved markagrensen på Holmenkollens vestside, kjent for sin fantastiske utsikt, gode solforhold og fine turområder. Området er veletablert, rolig og barnevennlig. Boligen har panoramautsikt mot vest-sydvest hvor man blant annet kan se Oslofjorden og Bogstadvannet, samt deler av Bærums- og Nordmarka.

Fantastiske tur - og treningsmuligheter
Fra boligen har man nærhet til flere tur - og rekreasjonsmuligheter, både sommer og vinter. Marka ligger rett ved med skispor og turstier, med blant annet Holmenkollens skianlegg ca. 1,5 km unna. Kort vei til Bogstadvannet med parkeringsmuligheter ikke langt fra badevannet. Her finner man en sandstrand med gressletter, badebrygger, toaletter og sykkelparkering. I tillegg har du Strømsdammen en hyggelig spasertur fra leiligheten.
På Bogstad gård er det aktiviteter for barn og café. Golfbaner på Bogstad, Haga og Grini. En liten biltur unna ligger Tryvann/ Wyllerløypa vinter - og sommerpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år.
ELIXIA Røa bad åpnet i 2015 med aktiviteter for både barn og voksne: treningsrom, barnebasseng, vannsklie, svømmebasseng på 25 meter og egen velværeavdeling.

Butikk - og servicetilbud
Kiwi på Bogstad har åpent alle dager. Kort vei til Røa senter med et bredt utvalg av butikk - og servicetilbud, blant annet apotek, vinmonopol, post, matvarebutikk, frisør, blomsterforretning, m.m. I tillegg flere cafeér, bakerier, samt sushirestaurant. På Røa er det også tannlege, fysioterapaut,
kiropraktor og osteopat. Rema 1000 på Voksen.

Kollektivtransport
Nærmeste bussholdeplass ligger kun et par minutters gange fra boligen; buss nr. 32 til sentrum (via Røa) og nr. 45 til Majorstuen. Kort gangavstand også til T-bane linje 1 (Frognerseteren-Ellingsrudåsen) fra Voksenlia stasjon. T-bane linje 2 (Østerås-Ellingsrudåsen) går fra Røa.

Skoler og barnehager
Det finnes flere skoler og barnehager i nærområdet. Grindbakken skole (1-7kl) og Grindbakken barnehager er ca. 700 meter i fra leiligheten. Videre har du også Hovseter skole (8-10kl), Midtstuen skole (8-10kl), Ris ungdomskole (8-10kl) og Persbråten videregående skole ikke langt fra boligen.
Liabakken barnehage og Måltrosten barnehage er også i nærområdet.

Standard

STUE MED TERRASSE PÅ 12 KVM :
Hyggelig og lys stue med plass til tv - og sofagruppe. Store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og gir en fin utsikt over blant annet Bogstad.
Fra stuen har du utgang til vest -sydvest vendt terrasse på 12 kvm med svært gode solforhold og fantastisk utsikt. Bod på terrasse.

KJØKKEN MED ØSTVENDT VERANDA PÅ 9 KVM:
Romslig spisekjøkken med god - skap og benkeplass og plass til spisemøblement. Kjøkkenet består av innredning fra byggeår med laminerte fronter og benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med ettgrepskran og dobbel oppvaskkum, avtrekksventilator og integrert microovn.
Det er svært god lagringsplass med 2 boder i tilknytning til kjøkkenet. Den ene boden brukes til oppbevaring, mens den andre har blitt brukt som kontorplass.
Fra kjøkkenet har du utgang til østvendt veranda på 9 kvm.

TO BAD:
Leiligheten har to bad som passer fint om man er flere i familien eller ønsker et gjestebad/toalett. Begge har flislagt gulv.
Hovedbadet er delt i to hvor du i den ene delen har badekar, servant i stor skappinnredning og wc. Den andre delen fungerer som et vaskerom hvor du har opplegg for vaskemaskin, tørkeskap og tørketrommel.
Toalettrommet har en god størrelse og er utstyrt med dusjplass/nisje i forhøyet grube, toalett og servant i skapinnredning.

SOVEROM 1+2:
To romslige soverom hvor begge har god plass til seng og garderobeløsninger. Fra hovedsoverommet har du utsikt over Bogstad.

ROMSLIG ENTRÉ:
Entréen har en god størrelse og garderobeskap med plass til sko - og ytterbekledning. Callinganlegg med portåpner.

TEKNISK :
Vann- og avløpsrør fra byggeår: Plastbelagte myke kobberrør. Stoppekraner på wc. Gulvsluk i plast.
Sikringsskap med skrusikringer: 35 amp. skru- hovedsikring og 6 spredekurser. Manuell markise på terrassen. Nyere garderobeskap i ett soverom

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Parkering

Det følger disposisjonsrett til parkeringsplass i felles garasjeanlegg under blokken. Det er rikelig med parkeringsplasser på borettslagets område. Ellers er det parkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

EL-bil:
Borettslaget har et tilbud om lading av normal EL-bil i garasjeanlegget. Andelseiere som eier EL-bil eller ladbar hybridbil skal informere styret samt betale en etableringsavgift med tilhørende månedlige belastninger. Satsene gjelder per bil og reguleres av styret. Månedskostnaden er satt til kr 165 og etableringsavgiften til kr 2 000.

Areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

Primærrom

Primærrom: 83 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 85 kvm

Boder

Bod på terrasse og innvendig bod.

Tomt

Eiet tomt, 17778 m²
Bra opparbeidet utearealer med busker, trær og asfalterte gangarealer. Borettslaget er skjermet og barnevennlig innenfor borettslaget område.

Felleskostnad inkluderer

Varmtvann, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, energikostnader, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har to lån i EIKA med følgende spesifikasjoner pr. 22.11.17 :
Lånenummer: 152024531 - Restsaldo: kr. 17.645.000,- Restløpetid: 17 år og 7 mnd, antall terminer pr. år: 12, avdragsfritt til og med: 01.10.2020, flytende rente på 2,10%
Restsaldo på denne andelen: kr. 167.037,- | Kapitalkostnader: kr. 292,- | Estimert endring etter avdragsfri periode: kr. 812,-
Lånenummer: 152026300 - Restsaldo: kr. 5.000.000,- Restløpetid: 21 år og 10 mnd, antall terminer pr. år: 12, avdragsfritt til og med: 01.10.2020, flytende rende på 2,10%
Restsaldo på denne andelen: kr. 47 332,- | Kapitalkostnader: kr. 83,- | Estimert endring etter avdragsfri periode: kr. 170,-

Det gjøres oppmerksom på at estimert endring i felleskostnader pr. mmd. etter avdragsfri periode forutsetter at avdrag og rentebetingelser pr. dato beholdes uendret. Det er normalt at borettslaget vil starte innkreving av et høyere beløp 1 til 6 måneder før denne datoen, slik at man har penger til å betale avdraget ved forfall.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for medlemmer av OBOS og for borettslagets øvrige medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Borettslag

Borettslaget består av 106 andelsleiligheter. Måltrostskogen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950441917, og ligger i bydel 7, Vestre Aker, i Oslo kommune med følgende adresser: Arnulf Øverlands Vei 1-11 og Grindbakken 2-16. Gårds- og bruksnummer: 33, 2314. Første innflytting skjedde i 1984.

Forretningsfører

OBOS.

Byggeår

1984

Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Grunnmur: Støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger i panelkledd bindingsverk. Byggets
skillende dekker og vegger i betong. Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/
sarnafil. Trerammer med 3 lag isolerglass fra byggeår 1984. Brannklassifisert entrédør, type B30 med sikkerhetslås. Terrassedører med isolerglass. Hvite slette dører.

Diverse

- Elektrisk grill og godkjent propan kan benyttes på balkong/terrasse såfremt denne ikke er til sjenanse for naboene
- Styret har startet planleggingen av et rehabiliteringsprosjekt tilknyttet dører og vinduer i alle leilighetene, samt iverksatt undersøkelser i forbindelse med betongrehabilitering av bygningsmassen. Det har foreløpig blitt laget en rapport på status på betongen, men det er uklart når betongrehabiliteringen vil bli igangsatt. Styret jobber videre med plan om utskiftning av vinder og dører, hvor antatt kostnad er på ca. kr. 10 millioner, og ønsket oppstart er ila 2018.
Hvis de planlagte rehabiliteringsprosjektene av henholdsvis dører og vinduer i alle leilighetene samt betongrehabilitering av bygningsmassen gjennomføres, med tilhørende låneopptak, så må det påregnes en økning av felleskostnadene. Planlegges finansiert 100% i bank med lang nedbetalingstid og avdragsfrihet de første årene.
-Borettslaget har 22 boder for utleie, som alle per tidspunkt er utleid.
- Hjemmeside: www.maltrostskogen.no.
- Borettslaget har en avtale med Hovseter Vaktmestersentral.
- El-anlegget i Arnulf Øverlands vei 1-11 er oppgradert ved at alle p-plasser nå har en jordet kontakt på veggen.
- Borettslaget er i gang med oppgradering av trapper og repoer med grå fliser i alle 14 oppganger. På denne måten vil trapper og repoer være likt inngangspartiene. Kostnadene vil bli tatt over driften. Arbeidet startet 30.10.17 og forventes avsluttet februar/mars 2018.
 - Hvitevarer, alle garderobeskap og skrivebord på soverom 2 følger boligen
- Messinglampe på vegg over sofa og eikehylle på kjøkkenvegg følger ikke boligen
- Boligen vil ikke bli ytterligere vasket til overtakelse
- Selger opplyser om at det anbefales å skifte stoppekran da denne ikke stenger vannet 100%

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Adkomst fra Arnulf Øverlands vei. Det vil bli skiltet med Eie Eiendomsmegling visningsskilt ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.

Oppvarming

Oppvarming med panelovner. Stålovn på bad.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 72059905.

Takst

Takstmann: Ingar Hagen
Takstdato: 27.11.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest fra 18.september.1985.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Offentlig.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Grethe Marie Mansås

Oppdragsnummer

50-17-0176

Eiendom

Arnulf Øverlands vei 5, 0763, Oslo, 3.etg.

Matrikkel

Gnr.33 Bnr.2314 Andelsnr.104 Orgnr.950441917 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

2

Prisantydning

4 500 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 215 000,- pr. 01.11.17
Andel fellesformue: kr. 32 082,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl fellesgjeld

4 500 000,- (Prisantydning) 215 000,- (Andel av fellesgjeld) 4 715 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 11 209,50 (Omkostninger totalt) 4 726 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Fellesutgifter: kr 3 643,- pr.mnd
I løpet av 2018 så må det påregnes en indeksregulering av felleskostnadene på 5% fra og med januar (til kr. 3 825,- pr. mnd).

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

P-rom (83 kvm): Entré, bad, kjøkken, stue, innredet rom, 2 soverom og wc.
S-rom (2 kvm): Bod
Ihht. tilstandsrapport.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 643,- pr.mnd

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016:
Som primærbolig Kr. 1 354 362,-
Som sekundærbolig Kr. 4 333 959,-

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Hunde- og kattehold skal godkjennes av styret. Før godkjenning gis skal eier underskrive erklæring om dyrehold. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 500 000,- (Prisantydning) 215 000,- (Andel av fellesgjeld) 4 715 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 11 209,50 (Omkostninger totalt) 4 726 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke borettslag (Kr.13 296,-)
Oppgjørshonorar (Kr.6 700,-)
Tilrettelegging (Kr. 8 900,-)
Visningshonorar pr. visning(Kr.2 500,-)
Markedspakke ( kr. 15 950,-)
Meglerprovisjon inkl. fellesgjeld: 0,8%

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aida Rajic
Tlf. 93025690
Epost: ara@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Torsdag 14.12 klokken 15:13

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig