Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Edvard Griegs allé 14, 0479 Oslo Vis på kart

Prisantydning
4 800 000

Torshov - Flott, lys og gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong. Attraktiv og barnevennlig beliggenhet rett ved Torshovdalen.

Prisantydning

4 800 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 141 420

P-rom

70 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Edvard Griegs allé 14, 0479 Oslo

Prisantydning

4 800 000

Fellesgjeld

330 207

Fellesformue

10 970

Omkostninger

11 210

Fellesutgifter

3 027

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

1

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

70 / 70 / 77 kvm

Byggeår

1952

Tomt

Eiet tomt 21295 M2

Oppdragsnummer

74-17-0202

Visninger på eie.no

128

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 800 000
Fellesgjeld 330 207
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper) 6 250
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
   
Totalt 5 141 420

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Eiendomsmegler & Partner Siamak Ebrahimi v/Eie avd. Torshov har gleden av å presentere Edvard Griegs Allé 14, som er en lekker og flott 3-roms med svært god beliggenhet i rolig, avskjermet og svært barnevennlig område inntil Torshovdalen, i meget populært og veldrevet borettslag.

Leiligheten ligger i høy 1. etasje med enkel tilgang til borettslagets flotte fellesarealer som gjør at denne boligen passer utmerket for småbarnsfamilier.

Boligen består av romslig og praktisk entré/gang med tilhørende kott med oppbevaringsmuligheter. Lysmalte vegg- og takflater gir ett godt førsteinntrykk. Lys og flott stue med god plass til sofa- og spisegruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys. Kombinert med den gode takhøyden, skaper det en god atmosfære i rommet. Stuen har i tillegg nyere, moderne peisovn med stor glassflate tilkoblet nyrenovert pipeløp. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong med svært gode solforhold. Fint utsyn fra balkong over borettslagets friarealer. Kjøkkenet er adskilt og separat med mye skap- og benkeplass, samt god plass til spisegruppe. Varmekabler i gulv på kjøkken. Kjøkkeninnredning fra 2011 med heltre benkeplate, innfelt dobbelservant, tidsriktige fliser over benk, opplegg for oppvaskmaskin, integrert ovn med platetopp og integrert kjøleskap med frys. Delikat og pent flislagt bad med badekar, tolaett, servant og opplegg for vaskemaskin. Badet ble renovert i regi av boretsslaget i 2004, samt ytterligere oppgradert med nye fliser, varmekabler og baderomsinnredning i 2015-2016. To romslige soverom av sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng og garderobe.

Solid og veldrevet borettslag med svært god rehabiliteringshistorikk. Borettslaget har 119 parkeringsplasser som leies ut rimelig til beboerne.

Bo supersentralt, men tilbaketrukket under trygge omgivelser
Meget barnevennlig
Flytt rett inn - normalt god standard
Peisovn i stue
Vestvendt balkong med svært gode solforhold
Separat og adskilt kjøkken med plass til spisegruppe
Innvendig bod/kott med oppbevaringsmuligheter
Godt med plass i boder - 2. stk. kjellerboder og 1 loftsbod
Veldrevet borettslag
Automatsikringer
Mulighet for parkering

Beliggenhet

Fin beliggenhet i rolig, avskjermet og svært barnevennlig område inntil Torshovdalen, i meget populært og veldrevet borettslag. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til en rekke offentlige kommunikasjonstilbud: T-banestasjon på Sinsen og to flybussholdeplasser kun 5 minutters gange fra leiligheten. Trikk i Vogts gate, tog fra Grefsen st. og bussholdeplass i Nordkappgata. Mange barnehager og nyoppusset Nordpolen barneskole i nærområdet.

Servicetilbud:
Området kan friste med en rekke spise- og serveringssteder. "Åpent bakeri" og "Lofthus Pizza" kåret til byens beste pizzeria i 2014 holder til et par kvartal bortenfor. Nærbuttikken Kiwi dagligvarebutikk i kvartalet ovenfor. Grisen ligger en kort rusletur unna i Torshovgata 2 og kan by på kraftkost, blant annet i form av rågod pulled pork burger. Rett over gaten for Grisen finner du Caminito Café og Pizzar'a. Med ekte Argentinsk stemning og Italiensk pizza er det lett å bli sjarmert. I nærhet fra leiligheten ligger det en perle av en uteservering - Café Teater Trikkestallen. Foretrekker du heller å la kokkekunnskapene utfolde seg på eget kjøkken, er det et bredt utvalg av matbutikker i nærheten (Kiwi, Rema1000, Bunnpris, og Joker). Om du skulle finne deg i en situasjon hvor du trenger ferskt lam, Provencialskinke eller kanskje elgpølse kan unike Strøm Larsen Oslos delikatessebutikk beliggende i Vogts gate, by på et stort utvalg i kjøttvarer som du ikke finner andre steder som egenproduserte pølser, ferdigretter, pålegg og spekemat. Storo Storsenter ligger en kort spasertur unna, og med diverse butikker og serveringssteder er senteret et flott alternativ til sentrum. Innholdsrike Sandaker senter ligger i nærmiljøet og kan by på apotek, vinmonopol, spisesteder og butikker. Mangfoldig og spennende kulturtilbud i bydelen med blant annet Soria Moria, med konserter, bar/restaurant og teater.

Rekreasjon og treningstilbud:
Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Nærmeste park er fantastiske Torshovdalen, som er et utmerket sted å kaste på stikka sommerstid. I nærheten har man også Torshovparken, og Akerselva med flotte rekreasjonsmuligheter, og gangvei/sykkelsti som inngangsport til Nordmarka. Skiløype og fantastisk akebakke i Torshovdalen, mer eller mindre rett utenfor døra. Gangavstand til Grünerløkka. Om du skulle finne deg i tidsklemma er det bare å kaste seg på sykkelen og klemme ut et par intervaller opp Grefsenkollen. Men du kan også ta spaserturen opp i juni, under konserten Over Oslo og nyte musikken med utsikt over Oslo som bakteppe. En kveld hver september slukkes alt elektrisk lys langs Akerselva, fra Maridalsvannet til Grünerløkka, som en hyllest til høstjevndøgnet. Det tennes over 4000 fakler som skaper en utrolig atmosfære - Elvelangs i fakkellys må oppleves. Alt dette kommer i tillegg til treningssentre som Sats Storo og Myrens Sportssenter med treningssenter, squash og klatrevegg.

Standard

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Parkering

Borettslaget har 119 nummererte parkeringsplasser, hvorav 53 er med motorvarmere. Styret i borettslaget fordeler parkeringsplassene etter lister. Pris kr 250,- per måned. Det er i tillegg grei gateparkering i området.

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

Primærrom

Primærrom: 70 kvm.

Bruksareal

Bruksareal: 70 kvm.

Boder

Med leiligheten medfølger 2. stk. kjellerboder på hhv 6,3 og 1,3 m2 med panelte dører. I tillegg medfølger egen loftsbod på 14,4 m2 med netting.

Tomt

Eiet tomt, 21295 m²
Som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet felles bakgård med felles sittegrupper og kort vei til lekeplass for de minste.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har to lån:

Lånenr.: HUS601-11408442 9
Annuitetslån med 2 terminer per år.
Fast rente: 3,76%
Restbeløp per 01.06.17 kr. 14.216.421,-
Restløpetid: 12 år 1 md.
Andel av saldo per 01.06.2017 kr. 56.949,-

Lånenr.: 1OB980-98207441678
Annuitetslån med 12 terminer per år.
Flytende rente på 1,95% pt.
Restbeløp per 01.06.2017: kr. 68.203.110
Restløpetid: 27 år 10md.
Andel av saldo per 01.06.2017 kr. 273.258,-

Sikringsordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Borettslag

Borettslag: Søndre Åsen Borettslag, Orgnr: 948335050

Forretningsfører

OBOS. Tlf. 22981461.

Byggeår

1952

Byggemåte

Informasjon om byggemåte kan sees i tilstandsrapport utført av: Martens Takst og Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Hovedsakelig blokkbebyggelse.

Diverse

Rehabiliteringshistorikk:
Borettslaget har en god rehabiliteringshistorikk og har blant annet gjennomført følgende de senere årene:

Fasaderehabilitering er gjennomført. Ekstraordinær generalforsamling i 2014 vedtok låneopptak med låneramme maksimalt 87 mill. Foreløpig er kr. 71.000.0000,- utdelt og fordelt på leilighetene. Styret skriver følgende; beregnet netto økning i fellesutgifter er på ca 100 kroner, dette er beregnet med en rente pa 4.4% og et låneopptak på 87 millioner kroner. På det nåværende tidspunktet er det ikke noe som indikerer at man har behov for fullt låneopptak og renten på lånet vi har blitt tilbudt er vesentlig lavere enn det vi har benyttet i beregningen. Mao. er det ingen ting som tyder på at fellesutgiftene vil øke. Det er mer sannsynlig at netto fellesutgift for andelseiere vil bli redusert pga. økt skattefradrag. Merk at dette er kun de foreløpige antagelsene, da det vil kunne oppstå uforutsette utgifter i forbindelse med en rehabilitering.

2017: Styret skal utrede kostnader og tekniske og praktiske forhold i forhold til å sette opp ladepunkter for elbiler i borettslaget.
2015/16: Rehabilitert fasade, nye balkonger og montering av ny porttelefonanlegg med monitor.
2013: Nye branndører til kjeller og loft. Piperehabilitering. Oppgradering av felles sittegrupper.
2012: Nye søppelbrønner.
2008: Det ble fjernet løs puss og mur fra samtlige balkonger for å hindre at løse materialer faller ned og skader noen, i henhold til Vedlikeholdsnøkkelen.
2007: Rens av alle ventiler og luftekanaler i borettslaget med tanke på å bedre ventilasjonen. Det ble også gjennomført brannverninspeksjon hos alle beboere der røykvarslere og brannslukkingsapparat ble kontrollert og defekte apparater skiftet ut.
2006: Dette året ble det opparbeidet en inngjerdet forskriftsmessig lekeplass med godkjente apparater og sandkasse i tilknytning til borettslagets miljøtun.
2005: Oppussing av oppganger og utskifting av calling-anlegg. Calling-anlegget er med kamera, slik at man kan etterbestille skjermløsning i leiligheten.
2002-2004 Våtroms- og rørrehabilitering i hele borettslaget.
2001: Utført flere større oppgraderinger av utearealene i borettslaget.
1994 og 1995: Hele det elektriske anlegget ble rehabilitert.
1990-98: Takene på alle blokkene i borettslaget ble omlagt.

Les mer om boligen
Megler

Megler

Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig Kr. 1 115 666,-
Dette i henhold til opplysninger gitt av eier.

Eiendomsskatt

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i baderomsgulv. Varmekabler i gulv på kjøkken.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82020036

Takst

Takstmann: Daniel P. Martens
Takstdato: 05.07.2017

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 1949 som fungerte som datidens ferdigattest. Det foreligger ferdigattest i forbindelse med rehabilitering av bad, datert 27.04.2004.

Regulering

Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser er innhentet av megler og kan utleveres ved forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

201509539 - Reguleringssak. Borettslaget har mottatt brev fra Wite Arkitekter, datert 25.08.16, vedrørende varsel om oppstart detaljregulering bl.a.omgjøring fra næring til boliger, Hans Nielsen Haugesgt. 50.

201312165 - Reguleringssak. Hans Nielsen Hauges gate 43 - Detaljregulering - Byggemarked.

Plansakenes dokumenter er tilgjengelig gjennom Plan- og byggs saksinnsyn: http://www.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Det følger av borettslagslova at utleie av hele leiligheten krever godkjennelse fra styret i borettslaget, men utleie av rom/deler av leiligheten til andre når man selv bor der ikke krever samtykke/godkjenning fra styret. Ta kontakt med styret i borettslaget for nærmere opplysninger om hvordan lovens praktiseres i borettslaget.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Vaskemaskin og oppvaskmaskin medfølger ikke i handelen.

Av lamper er det kun baderomsbelysning som følger med. Alle andre taklamper, samt vegghengte lamper medfølger ikke. Hyller i stue, gang og barnesoverom følger heller ikke med.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Kjersti Togstad Brynjar Bredesen

Oppdragsnummer

74-17-0202

Saksbehandlere

Siamak Ebrahimi
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 72 47 25 / E-post: se@eie.no

Eie Torshov
/

Eiendom

Edvard Griegs allé 14, 0479, Oslo, Etasje: 1

Matrikkel

Gnr.224 Bnr.249 Andelsnr.38 Orgnr.948335050 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

2

Prisantydning

4 800 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 330 207,- pr. 01.06.17
Andel fellesformue: kr. 10 970,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl fellesgjeld

4 800 000,- (Prisantydning)
330 207,- (Andel av fellesgjeld)
5 130 207,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
4 959,50 (Omkostninger totalt)

5 135 166,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr. 3 027,- pr.mnd. Kabel-TV/bredbånd (fiber 25 Mpbs Canal Digital), trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, drift & vedlikehold, forretningsførsel, avsetning til vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

Entré/gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 027,- pr.mnd.
Herav:
Driftsutgifter: kr. 1.576,-
Nedbetaling av renter og avdra: kr. 1.559,-

Fellesutgiftene inkluderer Kabel-TV med bredbåndsmulighet fra Canal Digital, kommunale avgifter, felles byggforsikring, trappevask, vaktmestertjenester, nedbetaling andel fellesgjeld, sparing til vedlikehold, forretningsførsel m.m.

Faste løpende kostnader

Typiske tillegg vil være strøm og innboforsikring. Eier opplyser om et strømforbruk for 2016 tilsvarende 7.533 kWh.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjenning sendes inn av eiendomsmegler.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde dyr. Dette gjelder allikevel ikke dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Tillatelse skal søkes til styret.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 800 000,- (Prisantydning)
330 207,- (Andel av fellesgjeld)
5 130 207,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
4 959,50 (Omkostninger totalt)

5 135 166,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Tilrettelegging (Kr.10 500) Eierskifteforsikring (Kr.10 100) Eierskiftegebyr selger (Kr.5 000) Tilstandsrapport (Kr.7 000) Fotopakke (Kr.3 300) Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590) Grunnpakke borettslag (Kr.5 500) Markedspakke inkl. Blink (Kr.13 500) Fastpris (Kr.31 250) Totalt kr. (Kr.93 240)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Vogts gate 44
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Siamak Ebrahimi
Mobil: 91 72 47 25
E-post: se@eie.no

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 20.09 klokken 16:12

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig