Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Fernanda Nissens gate 3 F, snr. 175, 0484 Oslo Vis på kart

Prisantydning
3 650 000

Nydalen: Lekker, nyoppført og arealeffektiv 2-roms selveier med stor solrik balkong. Lav dokumentavgift. Vannbåren gulvvarme, fyring og fibernett inkludert.

Prisantydning

3 650 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 675 870

P-rom

40 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 17.12 fra 13:30 til 14:30

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Fernanda Nissens gate 3 F, snr. 175, 0484 Oslo

Prisantydning

3 650 000

Omkostninger

25 870

Fellesutgifter

1 831

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

175

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

40 / 40 / 45 kvm

Byggeår

2017

Tomt

Eiet tomt 8272 M2

Oppdragsnummer

74-17-0302

Visninger på eie.no

81

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 650 000
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi. 13 320
   
Totalt 3 675 870

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Fernanda Nissens gate 3F ligger i populære Nydalen i et område kalt Lillo Nydalen, med kort vei til et omfattende service- og kollektivtilbud. I Nydalen bor man meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra selve bykjernen.

Nyoppført, innbydende og innflyttingsklar 2-roms selveier beliggende med trappefri adkomst, 2 etg. fra balkongside, da det er en full underetasje under. Leiligheten har en meget attraktiv, lys og arealeffektiv planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater.

Moderne åpen stue- kjøkkenløsning med nytt og moderne kjøkken fra HTH med glatte fronter med integrerte hvitevarer. Velegnet plass til spisebord som danner et naturlig skille mot stue. Skyvedør inn til romslig soverom. Stuen har svært gode lysforhold fra store vindusflater, og utgang til solrik balkong på 6,5 kvm, med god plass til utemøblement. Dobbel stikkontakt. Meget pent flislagt bad med dimbare downlights i himling, romslig dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel.

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaringsplass i form av hele 2 meter garderobeskap. Praktisk entré med god plass til oppbevaring, samt eventuelt garderobeskap. Porttelefon med video. Heisadkomst til felles oppgang. Romslig medfølgende kjellerbod.

Leiligheten har et meget god inneklima da samtlige rom har vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Fyring, varmtvann, digital-tv og fibernett (50/50 Mbit.) er inkludert i felleskostnadene. Lav dokumentavgift!
 • Nybygg fra 2017.
 • Mulighet for rask overtagelse.
 • Ingen forkjøpsrett.
 • Vannbåren gulvvarme, varmtvann, digital-tv og fibernett er inkludert i felleskostnadene.
 • Tv-signaler og Internett med fibernett fra Altibox(50/50 Mbit).
 • Lillo Nydalen består av 227 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner.
 • Lave felleskostnader.
 • Heis.
 • Kjellerbod(181) på ca. 8 kvm.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Balkong på ca. 6,5 kvm.
 • Dobbel stikkontakt og et lampepunkt på balkongen.
 • Seriekoblet brannalarmanlegg med følere i alle leilighetene.
 • HTH kjøkkeninnredning.
 • Komfyrvakt.
 • Callinganlegg med portåpner, portkamera og monitor.
 • Skjult el-anlegg. Sikringsskap med 63 A lastbryter, overspenningsvern og jordfeilautomater.
 • Mulighet for kjøp/leie av garasje etter kapasitet. Sameiet har 6 gjesteparkeringsplasser i felles garasjeanlegg.
 • Beliggenhet

  Fernanda Nissens gate 3F ligger i populære Nydalen, på et høydedrag kalt Lillohøyden, med kort vei til et omfattende service- og kollektivtilbud. I Nydalen bor man meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra selve bykjernen. Nydalen har de siste 20 årene gjennomgått en total forandring, fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne og populært bo-område! Området er svært skjermet fra trafikk og støy og er preget av store, grønne fellesarealer og parkområder med plen, helleganger, diverse beplantning, sittebenker og lekearealer.

  Nydalen kan friste med flere populære spisesteder og kaféer som Nydalen Bryggeri og spiseri, Jewel of India, Mat og Mer og Bjølsen bakeri for å nevne noe. Det nye torgbygget med tilknytning til Nydalen t-banestasjon åpner høsten 2016 med Vinmonopolet, Joe & the Juice, Apotek1, Narvesen, Godt Brød, Baker Hansen, Coop Mega, Cosmetique, Auster Salon & Academy, Dentalia, og Asia Kitch-n Bar Xeast. Torgbygget kjøpesenter er perfekt for deg som bor, jobber eller studerer i Nydalen. Enten du trenger å handle til hverdag eller helg eller trenger noe raskt på veien. Nydalen Bryggeri & Spiseri er en populær og kjent plass for mange. Her serverer de mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen. De serverer også øl fra vårt eget mikrobryggeri, der det også er mulighet for å booke omvisning.
  Storo Storsenter ligger i umiddelbar nærhet med sine 130 butikker og restauranter, og kan friste med alt av servicetilbud.

  Det er gangavstand til Grünerløkka, Sandaker, Torshov, Sagene og Bjølsen som er kan friste med utallige nisjebutikker og urbant byliv. Det er mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria på Torshov med store oppsetninger, "Det andre teateret" på Lilleborg med alt fra amatøroppsetninger til musikaler og TV2 studio på Nydalen med innspillinger og show.

  For den treningsglade er det gode trenings- og rekreasjonsmuligheter i området. Det er blant annet flere turstier langs Akerselva rett utenfor døren. Akerselva tar deg ned til Oslo sentrum eller opp til marka og Maridalen. Det er flere parkområder i nærområdet, som blant annet benyttes til grilling, sommerleker, soling, piknik og aking om vinteren. Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til marka, ligger Solemskogen og Maridalsvannet en liten busstur unna.

  Dersom man ønsker å trekke innendørs for å trene, er det kort vei til flere treningssentre som SATS/ELIXIA Storo og Nydalen, Evo, Domus Athletica på BI og CrossFit-senter på Spikerverket.

  Det er meget godt kollektivtilbud i nærområdet: Trikk (11, 12 og 13), T-bane (3, 5 og 6), diverse bussforbindelser (bl.a. 37 og 30), samt tog (Grefsen og Nydalen). Med bil har man enkel adkomst til både ring 2 og 3.

  Utdanningsinstitusjoner som Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten. Handelshøyskolen BI ligger kun et steinkast unna leiligheten

  Standard

  Entré:
  Meget praktisk entré med rikelig plass til oppbevaring av yttertøy. Malte overflater og eikeparkett på gulv. Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Brann- og lydklassifisert entrédør (B30/dB40) med kikkhull. Porttelefon med video.

  Bad/wc:
  Meget pent bad/wc med flislagt gulv og vegger, malt himling med dimbare downlights. Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Pen, nedfelt porselensservant med ettgreps blandebatteri over laminat benkeplate. Servantskuffer og opplegg for vaskemaskin. Stort speil med belysning på vegg. Romslig dusjhjørne med pen dusjgarnityr, innfellbare dusjvegger i herdet glass. Vegghengt klosett med skjult sisterne.

  Kjøkken:
  Stilrent og moderne kjøkken fra HTH med glatte fronter og laminat benkeplate. Integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Rikelig med skap- og benkeplass. Komfyrvakt og watergard under benk. Velegnet plass til spisebord som danner et naturlig skille mot stue. Malte overflater og eikeparkett på gulv. Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Stue:
  Stue med svært gode lysforhold fra store sydvendte vindusflater med utgang til balkong. Skyvedør mot soverom åpner opp for ytterligere vindusflater inn mot stue. God med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Rikelig med stikkontakter og dobbelt-uttak til fibernett. Malte overflater og eikeparkett på gulv. Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Utgang fra stue til solrik balkong på hele 6,5 kvm, med fint utsyn mot sameiets gårdsrom. Rikelig med plass til utemøblement. Lampepunkt og stikkontakt.

  Soverom:
  Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Rikelig med oppbevaringsplass i form av totalt 2 meter med garderobeskap. Malte overflater og eikeparkett på gulv. Skyvedør inn mot stue. Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Parkering

  Mulighet for kjøp/leie av garasje etter kapasitet. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
  6 gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget, hvor hver seksjon har 2 gjesteparkeringsoblater. Hver plass kan benyttes i inntil 12 timer avgangen. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser i området.

  Areal

  Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

  Primærrom

  Primærrom: 40 kvm

  Bruksareal

  Bruksareal: 40 kvm

  Tomt

  Eiet tomt, 8272 m²

  Felleskostnad inkluderer

  Felleskostnadene inkluderer: vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg, varmtvann, digital-tv og fibernett fra Altibox, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesarealene, felles bygningsforsikring m.m.

  Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning AS.

  Byggeår

  2017

  Byggemåte

  Antatt betongsåler på stabil grunn. Antatt flatt tak tekket med asfaltpapp/folie. Antatt flatdekkekonstruksjon med leilighetsskillevegger, trapperom og heisrom i armert betong. Felles trappegang med gangtrinn/repoer i betong. Etasjeskillere i armerte betongelementer. Yttervegger av utfyllende bindingsverk som utvendig er forblendet med fasadetegl og innvendig kledd med plater. Balkong med betonggulv, dekket med løst tremmegulv i plast/kompositt,103 cm høyt rekkverk i metall (aluminium) med felt av frostet glass. Vinduer og balkongdører med 2-lags energiglass fra 2016 - karmer og rammer i tre. Malt brann- og lydklassifisert entredør (30EI/dB40) med kikkhull. Malte glatte innerdører.

  Bebyggelse

  Nybebyggelse.

  Les mer om boligen
  Detaljer

  Flere detaljer

  Adkomst

  Enkel adkomst fra Kristoffer Aamots gate, inn Fernanda Nissens gate. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmeglingsskilt ved annonserte visninger.

  Oppvarming

  Leiligheten har et meget godt inneklima da samtlige rom har vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energimerking

  Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

  Forsikring med polisenummer

  If... Skadeforsikring
  1264536

  Takst

  Takstmann: Jan Åge Reigem
  Befaringsdato: 03.10.2017

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

  Regulering

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner er innhentet av ansvarlig megler.

  Forpliktelser, rettigheter og servitutter

  Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
  Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Eierskifteforsikring

  Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

  Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

  Annet

  Boligen blir ikke ytterligere vasket.

  Overtagelse

  Overtagelse etter avtale med selger.

  Eier

  Odd Eivind Eriksen

  Oppdragsnummer

  74-17-0302

  Saksbehandlere

  Anders Wekre
  Eie Torshov
  Eiendomsmegler MNEF / Partner
  Mob: 99 57 38 70 / E-post: wekre@eie.no

  Hedda Carine S. Malkjærn
  Eie Torshov
  Eiendomsmeglerfullmektig / Back Office
  Mob: 93 64 13 10 / E-post: hcm@eie.no

  Eiendom

  Fernanda Nissens gate 3 F, snr. 175, 0484, Oslo.

  Matrikkel

  Gnr.77 Bnr.109 Snr.175 i Oslo kommune.

  Eierform

  Eierseksjon

  Antall soverom

  1

  Prisantydning

  3 650 000

  Andel f.gjeld/Formue

  Sameiet har ingen lån pt.

  Totalpris inkl. omkostninger

  3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 13 320,- (Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi.) 25 869,50 (Omkostninger totalt) 3 675 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnad

  Kr.1 831,- pr.mnd.

  Inneholder

  Entré, bad/wc, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong. I tillegg disponerer leiligheten én kjellerbod.

  Fordeling felleskostnader

  Fellesutgifter: kr 1 831,- pr.mnd.
  Felleskostnadene inkluderer: vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralt fyringsanlegg, varmtvann, digital-tv fra Altibox, fibernett fra Viken fiber (50/50 mbit), trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesarealene, felles bygningsforsikring m.m.

  Faste løpende kostnader

  Mye dekkes av felleskostnadene. Normale tillegg vil være strøm, innboforsikring etc.

  Formuesverdi

  Formuesverdien som primærbolig beregnet ut fra formuesverdien for 2016, og utgjør kr. 865 490,-, bergnet ut fra boligkalkulator på www.skatteetaten.no.

  Sameie

  Sameie: Sameiet Lillo Nydalen,

  Tekniske installasjoner:

  TV-tuner følger med objektet.

  Dyrehold

  Tillatt, skal ikke være til sjenanse.

  Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

  3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 13 320,- (Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi.) 25 869,50 (Omkostninger totalt) 3 675 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser

  Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
  Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at  ransaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

  Vederlaget

  Følgende er avtalt om meglers vederlag:
  Provisjon 1,1 % av salgssum, etablering kr. 9.900,-, sikkerhetsstillelse kr. 1.590,- og visninger kr. 2.500,- per stk.

  Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

  Internett

  www.eie.no

  Budgivning

  Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

  Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

  Solgt "som den er"

  Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
  Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

  Avdeling

  Torshov Eiendomsmegling AS
  Eie Torshov
  Org. nr:982409101
  Vogts gate 44
  0474 Oslo
  Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Partner Anders Wekre
  Mobil: 99 57 38 70
  E-post: wekre@eie.no

  Informasjon

  Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

  Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 15.12 klokken 11:35

  Se flere detaljer
  Dokumentasjon

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  Slik går du frem

  Budgivning

  Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

  Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

  Verdivurdering
  Selge bolig?

  Bestill uforpliktende verdivurdering

  Bestill en verdivurdering av din bolig