Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Garver Ytteborgs vei 115, 0977 Oslo Vis på kart

Prisantydning
2 990 000

Haugenstua - 4-roms toppleilighet med vestvendt veranda - Gode solforhold - Utsikt - Nye bad i regi av brl. 2017 - Parkeringsmuligheter - Meget barnevennlig boligområde

Prisantydning

2 990 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 194 210

P-rom

83 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Garver Ytteborgs vei 115, 0977 Oslo

Prisantydning

2 990 000

Fellesgjeld

193 000

Fellesformue

21 178

Omkostninger

11 210

Fellesutgifter

4 716

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

7

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

83 / 86 / 92 kvm

Byggeår

1969

Tomt

Eiet tomt 53048 M2

Oppdragsnummer

77-17-0342

Visninger på eie.no

3707

Tilleggstjenester

Megler

Megler

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 990 000
Fellesgjeld 193 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Forkjøpsrettsgebyr 6 250
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk 430
   
Totalt 3 194 210

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Gjennomgående lys og tiltalende 4-roms andelsleilighet med vestvendt veranda, beliggende i 7. etasje. Boligen byr på en flott, langstrakt utsikt, og gode solforhold. I tillegg er det meget praktisk og familievennlig planløsning.

Haugenstua borettslag ligger i et etablert og barnevennlig boligområde, som tilhører bydel Stovner i Oslo kommune. Rundt blokkene er det opparbeidet store, flotte friarealer, med grøntområder mellom bebyggelsen. Disse er opparbeidet med gressplener, beplantninger og trær. På området er det flere lekeplasser som ligger skjermet fra trafikk. Meget barnevennlig beliggenhet!

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Haugenstua øverst i Groruddalen, nord i Oslo. Det er kort avstand til butikker og togstasjon, samt få minutters gange til nye Haugenstua barne- og ungdomsskole.

Borettslaget har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen, med grønne lunger i store opparbeidede fellesarealer. Ellers er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Servicetilbud:
Haugenstua torg ligger i kort avstand fra boligen, kun få hundre meter fra leiligheten. Her finner du bl.a. Haugenstua legesenter, Apotek, REMA 1000 (post i butikk), Europris, solsenter og frisør. Nærmeste butikk er KIWI, som også er søndagsåpen.

Stovner senter er et flott  og trivelig kjøpesenter, der du blant annet finner flere klesforretninger, kolonialbutikker, spiseplasser, frisører mm. Senteret fremstår som et moderne og populært kjøpesenter, og har nylig blitt utvidet med 25 nye butikker. Bydel Stovner satser sterkt på flere møteplasser og restauranter for lokale innbyggere. Det er flere satsninger i området, blant annet Linjeparken som er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen. Her vil det komme sitteplasser, vannspeil, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc.

Fritid og rekreasjon:
Det fins en rekke aktivitetstilbud i nærområdet, blant annet friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter. Leiligheten befinner seg også tett mot marka; det er kort vei til Lillomarka, Østmarka og Gjelleråsmarka som byr på turstier, fiskevann og lysløyper, som er ypperlige året rundt.

I 2015 stod Byggeren aktivitetspark ferdigstilt. Dette er en park som passer for både store og små. Her kan du nyte den flotte parken mens barna klatrer og svinger seg i lekeapparatene. Etableringen av Byggeren er samordnet med Statens vegvesens nye regionale gang- og sykkelvei, som går gjennom hele området.

Kollektiv trafikk:
Nærområdet har et meget godt kollektivtilbud med flere avganger i timen, både med buss og tog. Med tog til Oslo sentrum tar det ca. 13 minutter, og ca. 15 minutter til Lillestrøm. Skal du ut å reise, kommer du deg enkelt til Gardermoen. Du finner flybussekspressen utenfor borettslaget ved Østre Aker vei, som går tre ganger i timen og bruker ca. 40 minutter til Gardermoen.

Nærmeste bussholdeplass er Østre Aker vei, og t-banestasjon (linje 4 og 5) finner du på Stovner senter. Fra Jernbanetorget kan du ta nattbussen, som stopper ved borettslaget.

Avstander med bil:
Oslo sentrum - ca. 13 minutter
Strømmen - ca. 15 minutter
Lillestrøm - ca. 18 minutter
Jessheim - ca. 35 minutter
Gardermoen - ca. 40 minutter

Standard

Velkommen til toppen!

Leiligheten har en god, intern beliggenhet uten gjenboere. Den er godt vedlikeholdt og overflatebehandlet i senere tid. Bad og WC ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2017.

Innvendige overflater:
Leiligheten fremstår i lyse og trivelige farger. Gulvene er belagt med gjennomgående lik laminat i alle oppholdsrom, samt fliser på bad og WC. Vegger er belagt med malt strie, panel og fliser på WC/bad, samt fliser på kjøkken. Alle himlinger er i malt utførelse.

Entré:
Lys og innbydende hall med god plass til yttergarderoben. Her får du plass til skyvedørsgarderobe, hvis det skulle være et ønske. Videre er det rom for kommode, knaggrekker, hattehylle m.m. Med downlights i taket får du jevnt god belysning, når du for eksempel kaster et siste blikk på deg selv i speilet, før du går ut og møter verden der ute. Med lys panel på veggene får rommet en lun og koselig atmosfære.

Bad/WC:
Både bad og WC er helt nye, og ble nylig restaurert i regi av borettslaget. De fremstår som lyse og delikate, med flislagte gulv og vegger.

På badet er det dusj med glassdører, og en romslig innredning med servant og god skapplass. Det er også opplegg til vaskemaskin.

Ved siden av baderommet er det et separat toalettrom med samme, flislagte utførelse på gulv og vegger. Her er det vegghengt toalett samt servant.

Soverom:
Det er tre fine soverom i boligen, som ligger side og om side, godt skjermet fra leilighetens hoveddel; stue og kjøkken. Her kan barna sove søtt, mens de voksne for eksempel fortsetter kvelden med besøk og film. Alle rommene er lyse og pene, og har god plass til seng, garderobeløsning etc. På hovedsoverommet er det skyvedørsgarderobe, med god plass til oppbevaring.

Stue:
Fra gangen går man videre inn i stuen, som fremstår som et lyst og luftig flerbruksrom, med store vindusflater og dertil god, naturlig belysning. Her er det gode innredningsmuligheter, som dekker de fleste behov. Det er plass til flere soner i stuen, som for eksempel sofagruppe, lounge/lesehjørne/kontorplass/lekekrok, samt en stor spisestue. Vegger er også her belagt med lys panel, og det er utstrakt bruk av downlights. Fra stuen er det utgang til verandaen, med plass til sittegruppe, beplantning m.m. Nyt utsikten!

Kjøkken:
Fra spisestuedelen er det åpen løsning mot kjøkkenet, som er praktisk innredet med en lys og fin kjøkkeninnredning fra IKEA, i malt profil utførelse og med laminat benkeplate. Kjøkkenet er godt utstyrt med god skap- og benkeplass, og det er heller ingen ting å utsette på belysningen for kokken(e). Her får du meget god tumleplass. Kjøkkenet er ca. 11-12 år gammelt, ifølge selger.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til tilstandsrapport som kan ses i digitalt prospekt, eller i salgsoppgaven.

Parkering

- Borettslaget har 321 plasser i garasjeanlegget og 355 uteparkeringsplasser hvorav 118 med strøm. Det medfølger ikke parkeringsplass med boforholdet. Styreleder opplyser om det er mange ledige plasser inne og ute pr. desember 2017, men det er ikke ledig el-bil plasser akkurat nå.
- Eierskifte av parkeringsplasser og garasjer administreres av parkeringsutvalget i borettslaget som har åpningstid tirsdag kl. 1800-1900. Vi oppdaterer vart system etter melding fra parkeringsutvalget.
- Henvendelser fra andelseiere i forbindelse med parkeringsplasser/garasjer henvises til parkeringsutvalget i borettslaget. Mail: parkering@haugenstua.no
- Priser for parkering og garasjeplasser er ulike for inneparkering, uteparkering, HC plasser, MC plasser, Elbil plasser etc. Se her for priser: http://haugenstua.no/0388/parkering/parkeringsplass-priser

Areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

Primærrom

Primærrom: 83 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 86 kvm

Boder

Bod i tilknytning til leiligheten
Bod i underetasjen
Tilgang til bruk av sykkelbod og felles oppbevaringsrom

Tomt

Eiet tomt, 53 048 m²

Borettslagstomten er meget pent opparbeidet med store grøntområder med plener mellom og rundt blokkene. Området er beplantet med hekk og prydbusker og vender delvis mot friområder. Det er tilrettelagt for kjøkkenhager på deler av borettslagets tomt. Særdeles barnevennlig borettslag med opparbeidet store lekeplasser og sittegrupper, til felles benyttelse for andelseierne. Bilfrie områder og gangveier til oppgangene.

Felleskostnad inkluderer

Kommunale avgifter, varmtvann, fyring, kabel-TV, vaktmestertjenester, trappevask, forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og nedbetaling av fellesgjeld.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Fellesgjeld, kapitalkostnader og eventuell avdragsfrihet:
Lånenummer: EIKA2-152030685
Restsaldo: 33 191,-
Kapitalkostnader: 246,-

Lånenummer: EIKA3-152069995
Restsaldo: 61 855,-
Kapitalkostnader: 247,-

Lånenummer: OBOS01-98207546526
Restsaldo: 97 626,-
Kapitalkostnader: 153,-
Avdragsfrihet til og med: 01.09.2026
Estimert endring etter avdragsfrihet: kr 200,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 193 000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2017.

Gjør oppmerksom på at fellesgjelden vil øke noe, men det er usikkert nøyaktig når. Den vil øke når borettslaget foretar utbetaling av den lånerammen på kr 190 000 000 som de har fått innvilget. Hittil er kr 65 000 000 av denne lånerammen tatt ut og fordelt på andelseierne. Det er styret i Haugenstua borettslag som beslutter når neste uttak blir.

Dette ifølge forretningsfører.

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Borettslag

Haugenstua Borettslag
Org.nr. 948515571

Forretningsfører

OBOS

Byggeår

1969

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Støpt plate fundamentert på antatt fjell.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Yttervegger er oppført i armert betong, forblendet med vedlikeholdsfrie fasader.

Dører og vinduer:
Innvendige dører i malt profil utførelse. Ytterdør i finert malt utførelse etter gjeldende forskrifter. Vinduer i 2-lags energiglass. Vinduer byttet hele veggen + vinduer i stue og vinduer soverom byttet ca. høst 1991. Vinduet på det ene soverommet ble byttet til nytt for 2-3 år siden. 

Takkonstruksjon m/tekking:
Flattak tekket med papp.

Elektrisk anlegg:
230 V anlegg med sikringsskap plassert i trappegang.

VVS:
Rør i rør trykkvannsrør fra 2017 i regi av borettslaget.

Bebyggelse

Området består for det meste av lav- og høyblokkbebyggelse, satt opp på 1960-1970- tallet, med store grøntområder mellom og rundt blokkene. Borettslaget består av 879 andelsleiligheter, fordelt på 10 bygninger; Garver Ytterborgs Vei 101-139 og Ole Brumms Vei 2-44.

Diverse

- Tilbehør: Hvitevarer på kjøkken, foruten kjøleskap, medfølger.
- Strømforbruk: Selger opplyser om et årlig forbruk på ca. kr 3 000,-
- Leiligheten er ferdig flyttevasket, og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtakelse.
- Selger opplyser om at markise har en defekt vaier.
- Lekerom (oppgangens fellesrom): Fellesrommet kan brukes av alle beboere og oppgangens beboere har fortrinnsrett til bruk av fellesrommet. Oppgangstillitsvalgt fører kontroll med hvem som disponerer nøkkel til fellesrommet, og er ansvarlig for nøkkelen. Fellesrommet kan benyttes mandag-fredag 08.00-18.00, men kan etter avtale med tillitsvalgt gis tillatelse til lengre tid. Den som bruker fellesrommet er ansvarlig for rydding, vask og at vinduer og dører er lukket og låst etter bruk. Barn under 18 år skal ha med en voksen beboer som er ansvarlig ved avtale om bruk av fellesrom.
- Det er fellesvaskeri i hver oppgang, som beboerne i oppgangen kan benytte. 
- Grilling av mat: Grilling på balkongen er kun tillatt med elektrisk grill. Bruk av engangsgrill er kun tillatt på utearealer/ parkareal, og det må brukes et brannsikkert underlag. Grillene må slukkes grundig med vann etter bruk.
- Borettslagets hjemmeside: www.haugenstua.no

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune.

Oppvarming

Radiatorfyring med radiatorer i alle oppholdsrom.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 84414538

Takst

Takstmann: Tommy Strøm
Takstdato: 28.11.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.11.1972.

Regulering

Området er regulert for boliger med tilhørende anlegg. Ingen vesentlige planer som vil medføre endringer i bruken av eiendommen.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Offentlig

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Grunnboken pr. 29.11.2017:
1975/210-1/105  Erklæring/avtale  
06.01.1975 
Bestemmelse om tilfluktsrom
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/42968-2/105  Best. om vann/kloakkledn.  
16.07.1986 
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10 000 000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Astrid Helland

Oppdragsnummer

77-17-0342

Saksbehandlere

Eirik Løvseth
Eie Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Eie Lillestrøm
/

Eiendom

Garver Ytteborgs vei 115, 0977, Oslo, Etasje: 7

Matrikkel

Gnr.102 Bnr.654 Andelsnr.841 Orgnr.948515571 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

3

Prisantydning

2 990 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 193 000,- pr. 01.10.17
Andel fellesformue: kr. 21 178,- pr. 01.10.17

Totalpris inkl fellesgjeld

2 990 000,- (Prisantydning)
193 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 183 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
6 250,- (Forkjøpsrettsgebyr)

11 209,50 (Omkostninger totalt)

3 194 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr. 4 716,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

7. etasje, 86 kvm BRA: Entré/gang, 3 soverom, bad, WC, stue og kjøkken, samt bod.

I tillegg medfølger en bod i underetasjen, bruk av sykkelbod og felles oppbevaringsrom. Det er også mulighet for å benytte fellesvaskeriet i kjeller.

Kort fortalt:
- Lys og flott 4-roms andelsleilighet i 7. etasje.
- Vestvendt veranda med topp utsikt og gode solforhold.
- Mulighet for parkering.
- Helt nytt bad og WC, som er rehabilitert i regi av borettslaget.
- Luftig og romslig stue med store vindusflater.
- Stort og praktisk kjøkken i åpen løsning mot spisestuen.
- Tre lyse og innbydende soverom med normalt god størrelse.
- Det er skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
- Det medfølger bod i leiligheten samt en kjellerbod.
- I kjelleren har man tilgang til fellesvaskeri.
- Dyrehold er tillatt; se egne regler i Husordensreglene.
- Felleskostnadene vil øke med 2 % fra 01.01.2018.
- Canal Digital er leverandør av TV/bredbåndtjenester.
- Flott og barnevennlig beliggenhet i veletablert borettslag.
- Kort vei til barnehage/skole, butikker, offentlig kommunikasjon.
m.m.
- Borettslaget har egen nettside; www.haugenstua.no

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 4 716,- pr.mnd.

Felleskostnader, spesifisert:
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4 716,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader 4 611,-
Trappevask 105,-

Obs! Felleskostnadene øker med 2 % fra 01.01.2018. Summen blir da ca. kr 4 810,-/mnd for denne boligen.

Dette ifølge forretningsfører.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader, strømforbruk, internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016:
Som primærbolig Kr. 842 929,-
Som sekundærbolig Kr. 2 697 373,-

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Det er kun tillatt med opp til 2 hunder/katter pr. leilighet i borettslaget.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 990 000,- (Prisantydning)
193 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 183 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
6 250,- (Forkjøpsrettsgebyr)

11 209,50 (Omkostninger totalt)

3 194 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Foto og Video (Kr.4 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.12 634)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 000)
Gebyr utlysing forkjøpsrett (Kr.6 250)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Meglerprovisjon (1,2%)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.12 900)


Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / megler Eirik Løvseth
Mobil: 97 54 99 34
E-post: elo@eie.no

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 15.12 klokken 11:10

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig