Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Heimdalsgata 8, 0555 Oslo Vis på kart

Prisantydning
1 990 000

Grûnerløkka. - Pen og moderne 2-roms fra 2006. Balkong. Heis. Varmtvann/fyring inkl. IN-ordning og sikring. Leiligheten vender mot rolig gårdsrom!

Prisantydning

1 990 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 425 960

P-rom

44 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Mandag 27.11 fra 17:00 til 18:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Heimdalsgata 8, 0555 Oslo

Prisantydning

1 990 000

Fellesgjeld

1 431 000

Fellesformue

27 968

Omkostninger

4 960

Fellesutgifter

10 397

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Eierseksjon

3

Etasje

5

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

44 / 44 / 50 kvm

Byggeår

2006

Tomt

Festet fellestomt 2191 M2

Oppdragsnummer

12-17-0110

Visninger på eie.no

151

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 1 990 000
Fellesgjeld 1 431 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk 430
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
   
Totalt 3 425 960

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Eie eiendomsmegling v/Rune Røer Andersson har gleden av å presentere en hyggelig og lys leilighet i et populært område sentralt i Oslo på Nedre del av Grünerløkka. Leiligheten her en romslig balkong og ligger i 5 etasje med heis. Bygget stod ferdigstillt i 2006. Det er umiddelbar nærhet til alle fasiliter Oslo har å by på. Det er meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet samt flere flotte grøntarealer som Akerselva og Botanisk hage like ved leiligheten.

KORT OM LEILIGHETEN

 • Nyere og moderne 2-roms fra 2006.
 • Balkong.
 • Heis.
 • Parkett i alle rom.
 • Godt med skapplass.
 • Arealeffektiv og god planløsning.
 • Lys og trivelig leilighet.
 • Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene.
 • Get er leverandør av telefoni, TV- og bredbåndstjenester.
 • Ingen forkjøpsrett.
 • Ingen dokumentavgift.
 • IN-ordning for nedbetaling av andel fellesgjeld.
 • Sykkelparkering i bakgården.
 • Sentral beliggenhet.
 • Grønne parker og turstier i nærområdet.
 • Meget god offentlig kommunikasjon.
 • Beliggenhet

  Heimdalsgata er en gate i Oslo mellom Trondheimsveien og Tøyengata. Heimdalsgata har navnet etter redaktør Adolf Bredo Stabells bolig «Heimdalen». Heimdalen var en parsell tilknyttet Lakkegården. Bredo Stabell var redaktør i Morgenbladet fra 1831.

  Leiligheten har en svært attraktiv og populær beliggenhet sentralt på Nedre Grünerløkka, med nærhet til et stort utvalg av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Leiligheten har gode gode lys- og solforhold med balkong. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene sentralt i Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige caféer, markeder og små nisjeforretninger. Det er også kort gangavstand til når Oslo sentrum, gamle Oslo og Grønland. I Schouskvartalene finner man riksscenen.

  OFFENTLIG KOMMUNIKASJON:
  Meget god offentlig kommunikasjon med både trikker (nr. 11, 12 og 13) og busser (nr. 111 og 112 ). Det er stoppested i Heimdalsgata og Schous plass med flere Romeriksbusser samt buss 30 mellom Nydalen og Bygdøy, døgnbuss 31 mellom Snarøya og Grorud, trikk 17 mellom rikshospitalet og Sinsen. Ellers er det få minutters gange til Brugata som er den nest største trikke/buss-holdeplassen i Oslo. Det er ca. 10 min gange til sentralbanestasjonen med både trikk- og bussforbindelser. På Grønland er det i tillegg T-bane som kan ta deg til hele byen med mange ruter. Oslo Bussterminal ligger også her. Sjekk forøvrig www.ruter.no. for holdeplasser og rutetider. Det er gangavstand til alle sentrale deler av Oslo med alle fasiliteter og tilbud som vår hovedstad har å by på.

  DAGLIGVARER:
  Gode muligheter for dagligvarehandel med butikker som Coop, bunnprisi, Kiwi, Rema og bakeri. I tillegg har man døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven som nære alternativer. Av søndagsåpne butikker finnes Joker rett i nærheten. Området byr også på mange grønsakforretninger med gode importerte varer samt slaktere med gode råvarer til hyggelige priser.

  GRÜNERLØKKA:
  Vintage: Det er mange bruktbutikker her, og Markveien er vintagegata framfor noen med bruktbutikker på rekke og rad: Ny York design & 2nd hand, Robot, Fretex Unika og Frk. Dianas Salonger. Velouria Vintage i parallellgata Thorvald Meyers gate er også verdt et besøk. Foruten bruktbutikker er det mange andre småbutikker på Grünerløkka, et eksempel er Trøye på Olaf Ryes plass som har spesialisert seg på tøffe t-skjorter med morsomt trykk. På Schous plass er Deichmans biliotek.

  Kunst og design: På Grünerløkka er det flere gallerier og utsalgssteder for kunsthåndverk, bl.a. BRUDD, Galleri Markveien, designkollektivet Skaperverket og smykkebutikken Hasla. Og på keramikkaféen Glazed & Amused i Markveien kan du dekorere din egen keramikk.

  Barnebutikker: Til tross for at Grünerløkka er et ungt og trendy strøk, er det er mange artige barnebutikker her. Liten og tøff og Lillemonster selger kule, fargerike barneklær med fokus på skandinavisk design. Sprell nederst i Markveien er et ypperlig sted å handle gaver til de minste, med et utvalg av pedagogisk riktige leker, barneklær og barneromsinteriør.

  Delikatesseforretninger og importmat: Noen delikatesseforretninger som er verdt et besøk er Ostebutikken Delikatesse & Bistro og Vespa. Disse fungerer også som kafé, så her kan du både kjøpe med deg sjeldne, eksklusive og spennende matvarer, og sitte ned og ta en matbit eller en kaffe.

  Marked: Søndag er den store markedsdagen på Grünerløkka, med både marked ved Blå og i Birkelunden. På markedet ved Blå kan man få tak i designprodukter, kunsthåndverk, vintageklær, mens i Birkelunden finner man for det meste brukte ting fra 40-, 50-, 60-, 70- ,80- og 90-årene.

  UTELIV, MAT OG DRIKKE:
  I noen få minutters gangavstand finner du dessuten flere av Løkka's mest populære spisesteder som The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, tapas på Delicatessen, gourmetburger på Meat ST eller Munchies og sandwich på Joe and the Juice. I Rrelativt kort gangavstand ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Mathallen som byr på spennende matopplevelser, Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder. Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel hvor de fleste finner en uteplass eller cafe som passer til enhver smak. Her finnes bla. utestedene Aku
  Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri for en mer brun og intim stemning. For de som setter pris på god koffeindrikke så er klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Waynes Coffee og verdenskjente Wendelboe å finne i på løkka. I Trondheimsveien ligger spisestedet Süd øst samt mange rimelige spisesteder med god mat.

  FOR DE TRENINGSGLADE/AKTIVE:
  For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, flotte turstier langs Akerselva ned mot sentrum og helt opp til Nydalen. Flere treningssentre er etablert her. SATS Elixia på Schous Plass, EVO Grünerløkka og Fitness24Seven . Få meter fra utgangsdøren finner man Botanisk hage som er Norges eldste botaniske hage med flotte grøntarealer som innbyr til en hyggelig tur. Her finnes i tillegg Naturhistorisk, Geologisk og Zoologisk -museum. Det er også kort vei til Tøyenparken med Caltexløkka om man vil spille fotball. Tøyen badet er også i kort gangavstand for de som kan eller vil lære å svømme. Tøyen badet har utebad om sommeren og et oppvarmet barnebasseng inne. På Grünerløkka finnes også er vintersportsanlegg ved Nedre Foss. Her er det mulig å kjøre snowboard midt i hjertet av Oslo om vinteren. Ønsker man å gå en tur i marka går trikken opp til Kjelsås på omtrent 20 minutter. Der ligger både Nordmarka og Lillomarka med serveringssteder og turløyper.

  Standard

  ENTRÉ/GANG:
  Det er adkomst til entreén fra en svalgang. Entreén har parkett på gulv og garderobeskap. Godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det god plass ti sko og til å henge fra seg yttertøy. Forøvrig er det lysmalte vegger, noe som er gjennomgående for leiligheten. Dørcalling med åpner.

  STUE:
  Lys og romslig stue med plass til en koselig sofagruppe og spisebord. Stuen har åpen løsning med kjøkkenet, Stuen har parkett på gulv og malte flater. Store vinduer gir gode lysforhold. Fra stuen er det adkomst til en hyggelig balkong på ca. 6 kvm. Balkongen er velholdt og har treplatting på gulv.

  KJØKKEN:
  Det lekre kjøkkenet tilknyttet stuen er både praktisk og smart utformet for maksimal plassutnyttelse. Her er det hvite glatte fronter, laminat benkeplate, rustfri servant, ventilator, nisje for komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin og våtromsplater over benkeskap. Det er plass til en sittegruppe ved kjøkkendelen og godt med oppbevaringsplass i skapene.

  BADEROM:
  Baderommet er pent flislagt med varmekabler i gulv. Badet har baderomsplater i himling og vegghengt dusj, veggmontert toalett, servant i skap samt speil. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak.

  SOVEROM:
  Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det stort garderobeskap for ekstra oppbevaring. Soverommet har parkett på gulv og malte vegger.

  Parkering

  Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for biloppstillingsplass i eget garasjeanlegg. Mnd garasjeleie kr. 120,-. Ta kontakt med OBOS for leie av plass.

  Areal

  Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

  Primærrom

  Primærrom: 44 kvm

  Bruksareal

  Bruksareal: 44 kvm

  Boder

  En kjellerbod.

  Tomt

  Festet fellestomt, 2191 m²

  Felleskostnad inkluderer

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 10 397,- pr. md.
  Herav:
  Fjernvarme: kr. 456,-
  Felleskostnader: kr. 2 257,-
  Vedlikeholdsfond: kr. 44,-
  Kabel-tv: kr.  206,-
  Kapitalkost. lån: kr. 7 434,-

  Spesifikasjon av fellesgjeld

  Selskapets totale lån og vilkår:
  Restsaldo: 72 981 363,-
  Restløpetid: 19 år og 9 mnd
  Term pr år: 2
  Rente: 2,10%
  Type: flytende

  Sikringsordning

  Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Borettslagenes Sikringsordning AS'.

  Forkjøpsrett

  Det foreligger ikke forkjøpsrett for borettslagets medlemmer.

  Borettslag

  Heimdalsgata 4 borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
  organisasjonsnummer 988802778, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune med
  følgende adresse:
  Heimdalsgata 4
  Heimdalsgata 8
  Lakkegata 56
  Gårds- og bruksnummer :
  229/16

  Byggene stod ferdige mot slutten av 2006 og innflytting startet ved årsskiftet. Borettslaget har 86 leiligheter og sameiet har 2 forretningslokaler på gateplan. Alle 3 blokkene har inngang fra Heimdalsgata. Leilighetene består av 1 roms, 2 roms, 3 roms og 4 roms.

  Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning

  Byggeår

  2006

  Byggemåte

  Bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, fasadeplater, trepanel, pusset og malt fasade. Armerte betongdekker i elementer. Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 2006, karm og ramme i tre.

  Bebyggelse

  Hovedsaklig lavblokkbebyggelse.

  Diverse

  - Ladning til EL-Bil:  Borettslaget har et opplegg for dette. Opplysninger om dette finne på hjemmesiden.
  - vaktmestertjeneste fra Bygårdsservice AS

  Les mer om boligen
  Detaljer

  Flere detaljer

  Adkomst

  Adkomst fra Heimdalsgata.

  Oppvarming

  Oppvarming via vannbåren varme med radiatorer tilknyttet fjernvarme. Selskapet har individuell måling av fjernvarme. Målere står på hver enkelt radiator, mens varmt forbruksvann fordeles etter brøk.

  Energimerking

  Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

  Forsikring med polisenummer

  NEMI
  Polisenummer: 2730693

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest

  Regulering

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Forpliktelser, rettigheter og servitutter

  Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

  Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

  Overtagelse

  Overtagelse etter avtale med selger.

  Eier

  Ole Mortensen Hætta

  Oppdragsnummer

  12-17-0110

  Saksbehandlere

  Rune Røer Andersson
  Eie Majorstuen
  Megler
  Mob: 98 00 88 68 / E-post: rra@eie.no

  Eie Majorstuen
  /

  Eiendom

  Heimdalsgata 8, 0555, Oslo, Etasje: 5

  Matrikkel

  Gnr.229 Bnr.16 Snr.3 Lnr.39 Orgnr.988802778 i Oslo kommune

  Eierform

  Borettslag

  Antall soverom

  1

  Prisantydning

  1 990 000

  Andel f.gjeld/Formue

  Andel fellesgjeld: kr. 1 431 000,- pr. 01.09.17
  Andel fellesformue: kr. 27 968,- pr. 01.09.17

  Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.05 og 30.11 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

  Totalpris inkl fellesgjeld

  1 990 000,- (Prisantydning) 1 431 000,- (Andel av fellesgjeld) 3 421 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 3 425 959,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnad

  Kr.10 397,- pr.mnd. Felleskostnadene inkluderer: trappevask, varmtvann, a-konto fyring med fjernvarme (individuell måling), kabel-TV med bredbånd fra GET (mulighet for fiber), felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, vedlikehold og drift. Ved innbetaling av hele fellesgjelden vil felleskostnadene  reduseres til ca. kr. 2 963,- pr. mnd. Dette med forbehold om endring i de ordinære fellesutgiftene.

  Sikringsordning fellesgjeld

  Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Borettslagenes Sikringsordning AS.

  Kommunale avgifter

  Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

  Inneholder

  Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, et soverom, bad og balkong. I tillegg disponerer leiligheten en romslig kjellerbod.

  Kjøkken

  I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

  Vegger

  Vegger består malte overflater.

  Gulv

  Gulvflatene består av parkettgulv m.m.

  Himling

  Takflatene består malte overflater.

  Fordeling felleskostnader

  Fellesutgifter: kr 10 397,- pr.mnd.
  Herav:
  Fjernvarme kr. 456,-
  Felleskostnader kr. 2.257,-
  Vedlikeholdsfond 44,-
  Kabel-tv kr. 206,-
  Kapitalkost. lån kr. 7.434,-

  Formuesverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 716 081,- Som sekundærbolig Kr. 2 005 026,-

  Styregodkjenning

  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Tekniske installasjoner:

  TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

  Dyrehold

  Det er ikke anledning til å lufte hunder eller andre husdyr i borettslagets fellesområder. I det ligger det blant annet at det ikke er lov til å slippe husdyr løs i bakgården eller la dem gjøre fra seg på fellesområdene.

  Festeavtale

  Areal: 2 191 kvm, Eierform: Festet fellestomt

  Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

  1 990 000,- (Prisantydning) 1 431 000,- (Andel av fellesgjeld) 3 421 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 3 425 959,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser

  Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
  Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

  Vederlaget

  Følgende er avtalt om meglers vederlag:
  Grunnpakke borettslag (Kr.10 950,-)
  Markedspakke 1 (Kr.9 950)
  Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 281 000,-) (Kr.32 810)
  Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
  Tilrettelegging (Kr.7 950)
  Totalt kr. (Kr.67 160)

  Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

  Internett

  www.eie.no

  Budgivning

  Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

  Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

  Solgt "som den er"

  Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

  Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

  Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

  Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

  Avdeling

  Bogstadveien Eiendomsmegling AS
  Eie Majorstuen
  Org. nr:982733146
  Prof. Dahls gate 8, 0355 Oslo
  0302 Oslo
  Tlf: 21 00 44 00, Fax: 21 00 44 10

  Ansvarlig megler

  Megler Rune Røer Andersson
  Telefon: 21 00 44 18
  Mobil: 98 00 88 68
  E-post: rra@eie.no

  Informasjon

  Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

  Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 20.11 klokken 11:16

  Se flere detaljer
  Dokumentasjon

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  Slik går du frem

  Budgivning

  Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

  Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

  Verdivurdering
  Selge bolig?

  Bestill uforpliktende verdivurdering

  Bestill en verdivurdering av din bolig